Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków
Moderator: Ziemko
ten ryj nie tyle jest glupi co poprostu wstretny ]:-> jak jakies szczur
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
mi się ten BSB w ogóle nie podoba. raz że ten tragiczny pysk, do tego sam sztandar jest zdecydowanie za duży. W ogóle wygląda jak nie za ładny zwykły saurus któremu ktoś dokleił bezsensownie wielki banner (fakt że calkiem ładny, ale kurna nie wielkości jakiegoś ołtarza )
Ja mam przygotowanego oldblooda, wyrwe temu nowemu orkowi reke, dorobie oldbloodowi i bedzie BSB jak w pysk(tego BSB ) strzelil
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
-
- Mudżahedin
Litosci przeciez kodeksy GW sa pisane takim jezykiem , ze to przecietny licealista powinien ogarniac bez problemu.ZiMny pisze:Chyba trochę przesadzacie.. Ja jak miałem kupować AB do DE to też się dość długo zastanawiałem czy angielskie czy polskie wybrać , natomiast okazało się , że tłumacz wykonał kawał dobrej roboty , praktycznie AB bez bubli. Patrząc na to z tej strony , że AB lizaków będzie jednym z najnowszym AB 7 ed to powinni też się tym dobrze zająć i wydać poprawną polską książeczkę. A fluffu po angielsku raczej w 90 % się nie zrozumie :/
Kurcze ale fajnie wygladaja te jaszczurki nowe - jak od 5 edycji ich nie znosilem to nowy temple guard czy kroxy sa swietne.
A może frytki do tego :pSauruS PoweR pisze:bierz miecz po kule!Alister pisze:No walsnie jak ktos nie rozumie fluffu po angielsku to UCZYC SIE!
Zasady po angielsku, fluff po polsku...
To by było zajebiste ale nierealne.
Mam pytanie. Czemu w przedsprzedaży nie ma wszystkich nowych figurek. Te Razzordony Terki BSB nowi herosi??
Bo one wchodzą dopiero 21 lutego.
Kilka nowinek z warseera:
-Scar veteran moze miec horned one i SOM naraz
-Salki strzelaja po marszu (w taki sam sposob jak flame cannon)
-Razordony maja 12 cali, altyleryjke, S4 i przy s&s maja 2 kosci artyl zamiast jednej
-Moce Engina deklarujemy na poczatku tury magii
-"biegacz" ze steed of shadows moze miec 28 cali szarzy (8 marszu + 20 steeda)
- Skink Czif moze latac na terce, moze przylaczyc sie do oddziałow Terek i moze byc BSB jednoczesnie.
Reszta potem
Kilka nowinek z warseera:
-Scar veteran moze miec horned one i SOM naraz
-Salki strzelaja po marszu (w taki sam sposob jak flame cannon)
-Razordony maja 12 cali, altyleryjke, S4 i przy s&s maja 2 kosci artyl zamiast jednej
-Moce Engina deklarujemy na poczatku tury magii
-"biegacz" ze steed of shadows moze miec 28 cali szarzy (8 marszu + 20 steeda)
- Skink Czif moze latac na terce, moze przylaczyc sie do oddziałow Terek i moze byc BSB jednoczesnie.
Reszta potem
Crusader nie kazdy jest w temacie tak jak Ty Daje wszystko co moze byc znaczace.
Kolejna
Drop Rocks terek jest one use only i dziala na zasadzie "fly over", zadne szarzowanie itp.
Kolejna
Drop Rocks terek jest one use only i dziala na zasadzie "fly over", zadne szarzowanie itp.
alleluja to tamte ploty z impactami super ze były złe, bo salki w takim razie nie kosztują 75pkt tylko 55pkt i to zmienia wszystko
a zrzucanie kamieni to jeszcze zobaczycie jakie będzie mega.
Ja osobiście będę dwie piątki terków wystawiał, w ture sprzątają z kamieni 12 black guardów i wykańczają resztę unitu z javelinów, a jak tam był jakiś heros to i salki podejdą
wardancerzy będą musiały mieć spooooro modeli aby to przezyc wraz z magami w srodku
I teraz to nawet o bsb pomyśle na terku co by moze terki miały 20+d6 cali do szarzy
pozdro
a zrzucanie kamieni to jeszcze zobaczycie jakie będzie mega.
Ja osobiście będę dwie piątki terków wystawiał, w ture sprzątają z kamieni 12 black guardów i wykańczają resztę unitu z javelinów, a jak tam był jakiś heros to i salki podejdą
wardancerzy będą musiały mieć spooooro modeli aby to przezyc wraz z magami w srodku
I teraz to nawet o bsb pomyśle na terku co by moze terki miały 20+d6 cali do szarzy
pozdro
Albo frenzyI teraz to nawet o bsb pomyśle na terku co by moze terki miały 20+d6 cali do szarzy