![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
+1 Byle nowe jednostki nie byly tak brzydkie jak te co teraz sa ...Slayer Zabójców pisze:I tu się mylisz, bo ja kocham wszystko co brodate i metalowe, a czekam z niecierpliwością na 8 ed booka, nowe jednostki i nowe modele hamków
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Trololorover pisze:Wyciekly zdjecia playtestowanego prototypuSlayer Zabójców pisze:Ja chce tylko, aby ugrywalnili ironbreakerów i dodali nam więcej opcji na rozpiske:) Fajny by był jakiś wóz opancerzony który mógłby przetransportować naszą piechotę.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
4 pazerni i piessmiejagreg pisze:Następni WD w kolejce: Zorro, Rumcajs, Krecik i Reksio![]()
![]()
Od zeszłego roku te modele możesz kupić osobno, nie musisz kupować prenumeraty WD. Cena 90zł.Fuxiorr pisze:Aż chyba wykupie subskrypcjebo mi się on bardzo podoba
Ale normalnie czy MO?Smh pisze:Od zeszłego roku te modele możesz kupić osobno, nie musisz kupować prenumeraty WD. Cena 90zł.Fuxiorr pisze:Aż chyba wykupie subskrypcjebo mi się on bardzo podoba
MO, ale nie ma problemu ze ściągnięciem tego (w razie czego pisz PW).Fuxiorr pisze:Ale normalnie czy MO?Smh pisze:Od zeszłego roku te modele możesz kupić osobno, nie musisz kupować prenumeraty WD. Cena 90zł.Fuxiorr pisze:Aż chyba wykupie subskrypcjebo mi się on bardzo podoba
Nic dodać,nic ująćRakso_The_Slayer pisze:Dla mnie slayerzy i longbeardzi zawsze mieli i będą mieć sens bo to moje dwie ulubione jednostki, po prostu kwintesencja krasnoludzkiego klimatu. Brałbym w ciemno.