Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Post autor: smiejagreg »

Tutaj raczej prym wiodą starzy kolekcjonerzy, którzy i tak zawsze i wszędzie będą zbierali wszystko, co stare i metalowe, zatem ich odpowiedzi siłą rzeczy będą skażone tą manią. Bo jak się zbiera krasie, to sie raczej nie wybiera, co kupić, a co nie, tylko zbiera się wszystko :!: :P Aby tylko za rozsądną cenę dostac, to się bierze bez pytania, czy coś tam sie ukaże w przyszłości, czy nie... My, amatorzy staroci, już dawno nie liczymy na nowe modele, bo dla nas dwarfy skończyły się wraz z ostatnimi metalami w 7 edycji, a i to tylko ciągnąc na siłę... :( :( :( Dla niektórych krasie skończyły się wręcz na 5 edycji...

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

I tu się mylisz, bo ja kocham wszystko co brodate i metalowe, a czekam z niecierpliwością na 8 ed booka, nowe jednostki i nowe modele hamków :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Slayer Zabójców pisze:I tu się mylisz, bo ja kocham wszystko co brodate i metalowe, a czekam z niecierpliwością na 8 ed booka, nowe jednostki i nowe modele hamków :)
+1 Byle nowe jednostki nie byly tak brzydkie jak te co teraz sa ...
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Ja chce tylko, aby ugrywalnili ironbreakerów i dodali nam więcej opcji na rozpiske:) Fajny by był jakiś wóz opancerzony który mógłby przetransportować naszą piechotę.
Obrazek

Awatar użytkownika
rover
Mudżahedin

Post autor: rover »

Slayer Zabójców pisze:Ja chce tylko, aby ugrywalnili ironbreakerów i dodali nam więcej opcji na rozpiske:) Fajny by był jakiś wóz opancerzony który mógłby przetransportować naszą piechotę.
Wyciekly zdjecia playtestowanego prototypu ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

rover pisze:
Slayer Zabójców pisze:Ja chce tylko, aby ugrywalnili ironbreakerów i dodali nam więcej opcji na rozpiske:) Fajny by był jakiś wóz opancerzony który mógłby przetransportować naszą piechotę.
Wyciekly zdjecia playtestowanego prototypu ;)

Obrazek
Trololo :)
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Vampir
Mudżahedin

Post autor: Vampir »

Tak, albo wrzucą wypraskę z runicznymi symbolami do rhinosa z 40k i będzie multi-kit do obu systemów :D

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Wyciekła fota przyszłorocznego WD subskrybcyjnego :D Zdecydowana poprawa w stosunku do chujowego modelu reżysera:

WD Van Helsing!!! :D
Obrazek

/mam nadzieję, że będzie w plastiku :D
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Następni WD w kolejce: Zorro, Rumcajs, Krecik i Reksio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

smiejagreg pisze:Następni WD w kolejce: Zorro, Rumcajs, Krecik i Reksio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
4 pazerni i pies :P

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Aż chyba wykupie subskrypcje :D bo mi się on bardzo podoba :)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Fuxiorr pisze:Aż chyba wykupie subskrypcje :D bo mi się on bardzo podoba :)
Od zeszłego roku te modele możesz kupić osobno, nie musisz kupować prenumeraty WD. Cena 90zł.

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Smh pisze:
Od zeszłego roku te modele możesz kupić osobno, nie musisz kupować prenumeraty WD. Cena 90zł.
Ale normalnie czy MO?

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Fuxiorr pisze:
Smh pisze:
Ale normalnie czy MO?
MO, ale nie ma problemu ze ściągnięciem tego (w razie czego pisz PW).

- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

ok ok :]

Awatar użytkownika
rover
Mudżahedin

Pany, planuje hurtowy zakup dwoch klockow piechoty. Jeden blob 30 slayerow z fcg i drugi 30 dziadkow z fcg. Wszystko w obecnym metalu. Sadzicie, ze w swietle obecnych plotek ma to sens?

W kwestii estetyki modele bardzo lubie i troche boje sie co zrobia w okolicach lutego. Pasuja tez do metalowych herosow, ktorych mam obecnie. Sa metalowe, a na to w nowym releasie liczyc za bardzo nie mozna. No i wiem, ze i jednych i drugich na pewno bede chcial wystawiac. Cenowo tez nie wychodza jakos tragicznie w porownaniu do nowych plastikow sugerujac sie cenami nowych boxow DE.

Mimo wszystko troche rozdarty jestem i chce sobie ponarzekac (to juz nie te lata, kiedy sie wszystko na klate bralo ;)), wiec moze krasnoludzka brac mi pomoze 8)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Dla mnie slayerzy i longbeardzi zawsze mieli i będą mieć sens bo to moje dwie ulubione jednostki, po prostu kwintesencja krasnoludzkiego klimatu. Brałbym w ciemno.
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Rakso_The_Slayer pisze:Dla mnie slayerzy i longbeardzi zawsze mieli i będą mieć sens bo to moje dwie ulubione jednostki, po prostu kwintesencja krasnoludzkiego klimatu. Brałbym w ciemno.
Nic dodać,nic ująć :wink: Jeśli masz na nich dobrą cenę to natychmiast przestań sie zastanawiać i bierz 8)

Awatar użytkownika
rover
Mudżahedin

Haha, niestety nie mam dobrej ceny, bo wspieram sklep, ktory ceny ma raczej slabe :D Ale nie o to chodzi.

Boje sie, ze kupie i za chwile wyjda fajniejsze modele. A jezeli nie kupie to pewnie nowe modele okaza sie obsysajace :D Tak zle i tak niedobrze :D

Za dawnych czasow nie bylo takich problemow... ;)

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Post autor: Thorkild »

wszystkie znaki na niebie i wodzie wskazują, że nowe modele będą plastikowe więc może to Cię przekona do szybszego zakupu, niektórzy przedkładają metal nad plastik...

a teraz z innej beczki: kojarzy ktoś ile było wzorów krasnoludów do których były "plug-in" kusze/karabiny/włócznie ?

ODPOWIEDZ