Figurują jako "do wysłania" dopóki ich ktoś nie odbierze...kubencjusz pisze:Mam taki mały problem. Już chyba 3 raz łapie się na tym , że moje PM grzęzną w "Do wysłania". Czekam już kilka dobrych godzin i nadal tam siedzą jakby szukały eldorado
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
dział Skaven -> czy mógł by pan mi zejść z ogona.
powinno być 'mógłby", dziękuje za uwagę.
powinno być 'mógłby", dziękuje za uwagę.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Mnóstwo ludzi wrzuca straszne, nieczytelne rozpy na forum. Może w dziale z rozpiskami przykleić temat Gremlina o pisaniu rozp? Widać nie wszyscy wchodzą na forum WE.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dalej brak rozwiązania co do problemu z niepojawiającymi się topicami . Co mam z tym zrobić . Funkcjonowanie bez zakładki Zobacz swoje posty jest do dupy Namieszaliście przy ostatnich robotach "usprawniających" a teraz nic nie można zrobić Pogratulować inwencji, admini szanowni, nie ma co .
Smiejagreg
Po pierwsze troszkę grzeczniej
Po drugie adminów to masz na forum dużo ale techniczny jest jeden Tomash i póki on nie ma czasu naprawione to nie będzie . Musisz czekać
Po pierwsze troszkę grzeczniej
Po drugie adminów to masz na forum dużo ale techniczny jest jeden Tomash i póki on nie ma czasu naprawione to nie będzie . Musisz czekać
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
@Smiejagreg: buractwem w stosunku do administracji nic nie wskórasz. Tomash naprawdę ciężko pracuje, żeby to forum działało przy takiej ilości użytkowników wrzucających takie ilości informacji.
Myślę, że jednak powinieneś powiedzieć Mu "przepraszam", albo przynajmniej podkulić ogon, spuścić łeb i zastanowić się przed napisaniem następnego burackiego posta pod adresem Tomka.
Myślę, że jednak powinieneś powiedzieć Mu "przepraszam", albo przynajmniej podkulić ogon, spuścić łeb i zastanowić się przed napisaniem następnego burackiego posta pod adresem Tomka.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zamiast wyzywać mnie od buraków poprawilibyście buga, bo to nie jest mój pierwszy post . Przeczytajcie łaskawie wcześniejsze i dopiero wtedy oceniajcie. Zwróciłem się ponad miesiąc temu o skorygowanie tego buga, uzyskałem odpowiedź, że mam czekać, bo Tomash jest za Wielką Wodą. W międzyczasie okazało się, że nie tylko ja jeden mam ten problem. Temat miał być zbadany - no właśnie... miał. Stąd mój ostatni post, ponieważ bez aktualnej ww. zakładki NAPRAWDĘ TRUDNO JEST KORZYSTAĆ Z FORUM. Stąd nieco już rozpaczliwy ostatni post - po miesiącu czekania.
Odpowiedź Gokisha jak najbardziej na miejscu, dzięki za info. Yodokuno - Twoje relacje z Tomkiem mnie nie do końca zajmują, dziwi mnie gwałtowna reakcja. Jeśli nie jesteś administratorem technicznym - to powinnaś Tomashowi pozwolić odpowiedzieć, czemu wciąż nic w sprawie, a nie wyzywać mnie od buraków. Taka reakcja admina na posty związane z wadliwym funkcjonowaniem forum nie świadczy dobrze o samym adminie... Zauważ, że ja - burak, jak piszesz - nie użyłem swoim poście żadnych określeń wobec adminów, które uważane są powszechnie za obraźliwe. Co innego Ty wobec mnie......
PS Tomash, jeśli to możliwe daj znać, czy coś się da jednak z tym zrobić.
Pzdr. Grzesiek.
Odpowiedź Gokisha jak najbardziej na miejscu, dzięki za info. Yodokuno - Twoje relacje z Tomkiem mnie nie do końca zajmują, dziwi mnie gwałtowna reakcja. Jeśli nie jesteś administratorem technicznym - to powinnaś Tomashowi pozwolić odpowiedzieć, czemu wciąż nic w sprawie, a nie wyzywać mnie od buraków. Taka reakcja admina na posty związane z wadliwym funkcjonowaniem forum nie świadczy dobrze o samym adminie... Zauważ, że ja - burak, jak piszesz - nie użyłem swoim poście żadnych określeń wobec adminów, które uważane są powszechnie za obraźliwe. Co innego Ty wobec mnie......
PS Tomash, jeśli to możliwe daj znać, czy coś się da jednak z tym zrobić.
Pzdr. Grzesiek.
Między wyzwiskiem a określeniem typu wypowiedzi jest spora różnica. Ale to dla tych, którzy nie przesypiają lekcji polskiego. Tomasz nie zawsze ma czas. Jeśli go ma - naprawia błędy forum. Jeśli nie są naprawione, to robi wszystko, by je naprawić. Pokrzykiwanie tu nic nie da. Jedynie za takie wypowiedzi można dostać ostrzeżenie. Co ninejszym czynię. Za burackie zachowanie w stosunku do administracji. Naucz się kultury. I lepiej nie pogrążaj się pisząc następnego posta, tylko poczekaj grzecznie na naprawienie problemu.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
OK, proszę niniejszym o wybaczenie, kajam się stukrotnie i od dziś będę brał dodatkowe lekcje polskiego i przykład z kultury adminów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Duderson: naprawdę zaraz dopiszę do regulaminu punkt o braku kultury, niech będzie jak w prawie rzymskim, skoro niektórych nie nauczono...
Ostrzeżenie za jeden post bez bluzga, z kilkoma emotikonkami? Dopisz w regulaminie jak należy się zwracać do administracji, np pisząc na początku posta "Wielce Szanowna Administracjo Forum" .
Powiedzmy, że moje odczucia dotyczące kultury wypowiedzi Grega są inne.
Powiedzmy, że moje odczucia dotyczące kultury wypowiedzi Grega są inne.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Odnośnie regulaminu, to:
1. Nie naruszyłem żadnego jego punktu.
2. Istnieje punkt 11 regulaminu.
3. Jeśli powstanie punkt dotyczący kultury wypowiedzi, to dla równowagi proponowałbym, aby obowiązywał zarówno użytkowników, jak i administratorów - przynajmniej tak by wypadało . Ale co ja tam mogę wiedzieć o tym, co wypada, a co nie... .
1. Nie naruszyłem żadnego jego punktu.
2. Istnieje punkt 11 regulaminu.
3. Jeśli powstanie punkt dotyczący kultury wypowiedzi, to dla równowagi proponowałbym, aby obowiązywał zarówno użytkowników, jak i administratorów - przynajmniej tak by wypadało . Ale co ja tam mogę wiedzieć o tym, co wypada, a co nie... .
Takim językiem? Nie, niewiele da się zrobić.smiejagreg pisze:PS Tomash, jeśli to możliwe daj znać, czy coś się da jednak z tym zrobić.
Pzdr. Grzesiek.
Jeśli jesteś specjalistą od integracji phpbb ze sphinxem to oczywiście możemy pogadać, chętnie przekażę komuś przynajmniej część technicznych spraw, bo z racji zapracowania mam na okołoforumowe roboty coraz mniej czasu (a na spalenie całego weekendu na przenosiny na nowy serwer i nowy stos technologiczny* mogę sobie pozwolić raz na rok/pół).
* - nginx, php-fpm
Napisałbym jeszcze ile możesz żądać i wymagać nie będąc moim klientem ani pracodawcą, ale już się nie będę znęcał. Ufam że zrozumiesz jak niegrzecznie się zachowałeś i przeprosisz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
oraz: kurde, znowu nie ogarniam sphinxa. a nie chciałbym totalnie ubijać wyszukiwarki. smiejagreg, podrzuć mi na priva hasło do swojego konta, bo samym "przetestuj uprawnienia" nie jestem w stanie zobaczyć jak wygląda twój "egosearch".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Poszło pw.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak tam mój "egosearch"? Coś da się zrobić może, czy już nie ma nadziei
czas na forum chyba nigdy nie zgadzał się do końca z rzeczywistym. Albo więc przestawisz sobie zegar w kompie na czas BP, albo poczytaj Pratchetta i uśmiechnij się do rozbieżności
@Smiejagreg: chyba jednak się nie da, skoro nie jest zrobione
@Smiejagreg: chyba jednak się nie da, skoro nie jest zrobione