Przyznam, że dopiero na tym filmiku zobaczyłem, jak dobre są te figurkiGrand Admiral Thrawn pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=U8uOOdwJ ... r_embedded
Czyżby pierwszy obrazek był okładką podręcznika??????

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Przyznam, że dopiero na tym filmiku zobaczyłem, jak dobre są te figurkiGrand Admiral Thrawn pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=U8uOOdwJ ... r_embedded
Czyżby pierwszy obrazek był okładką podręcznika??????
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Tu chodzi raczej tylko o książkę z Black Library a nie figurkę.Fuxiorr pisze:Na końcu filmiku gw jest fotka krasia podpisana Thorgrim... Czyli będą nowi królowie ?
Figsy zyskały o wiele więcej na tych fotach/filmiku gw. Choć malowanie nie urywa
Nie zgodzę się, że malowanie jest kiepskie. Jest całkiem porządne. Figsy bardziej dla amatorów NMM i tutaj faktycznie - propainterzy może coś z nich wycisną i będą fajnie wyglądały. Pomalować dobrze metaliki nie będzie łatwo, lepiej niż na filmiku - jeszcze trudniej. Czekam z utęsknieniem, jak bedą te krasie wyglądać w wykonaniu nieprofesjonalnych malarzyFuxiorr pisze: Figsy zyskały o wiele więcej na tych fotach/filmiku gw. Choć malowanie nie urywa
O kurde nie zwróciłem uwagi na te Apache w tle... chyba nie wyciągneli wniosków z motoru demonówPieta pisze:Bardzo fajne te grafiki z tego filmiku, chociaż ta:
No niesamowite w tle te nowe żyrokoptery. Opancerzone z działem i dwoma wirnikami.
A co do boxa plastikowego, to hamki i longi może są kontrowersyjne, może i bardzo brzydkie, ale pudełko jest niezłe z kopalnią bitsów. Ja bym się cieszył z możliwości jakie daje.
Dopisuje to do listy rzeczy, które nadawałaby smaczku całej figurce wraz z większą ilością bród/głów i bardziej odsłoniętymi twarzami. O ile przy Ironach osłona jest zrozumiała to przy innych twarz by się przydała bardziej odsłonięta.okurdemol pisze: Stare modele miały paski a na nich "podręczne zestawy wędrownego krasnala" w postaci sakiewek, kuflów, czasem fajek oraz broni podręcznej (nóż, sztylet, krótki miecz). Obecne modele tego nie mają. Też to zauważyliście?
Dlaczego od razu syf? Multibox longi/hamki - longi zostają w core a hamki w specjalach. Więc box jest tu i tu.panterq pisze:Zrobili syf na stronie, thundzi są w core i rare, longi/hami w core i special.
Pewnie znajdą się sklepy gdzie będzie jeszcze taniejFuxiorr pisze:Wydaje mi się że maks będzie można kupić za 115