ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
Dżizas. Właśnie w domu. Home sweet home. W skrócie powiem tyle, pozwolę sobie powiedzieć za wszystkich bo jesteśmy co do tego na maksa zgodni:
Bardzo Wam dziękujemy za wsparcie. Publiczność Polski to był nasz ewidentnie 10-ty zawodnik.
Relacja na dniach
pozdrawiam
Furion
Bardzo Wam dziękujemy za wsparcie. Publiczność Polski to był nasz ewidentnie 10-ty zawodnik.
Relacja na dniach
pozdrawiam
Furion
dzięki chłopaki za mega doping. Dzięki repie za cały wyjazd i walkę. Przyznaje że ten turniej to najlepsze co może się zdarzyć w karierze battlowca.
Nie będę opisywał wszystkich bitew, bo z reguły były mega nudne. Zagrałem 4 razy z HE i po raz z Wochem i Dochem. Miałem zadanie robić remisy, a jeśli ktoś podejdzie - rozwalić. Niestety nie do końca się to udało.Z Dochem pewnie czytaliście, trochę pecha z BSB (stał za ścianą dużych panów!). Strzyga spadła w 5 turze - także nie miał czasu do mnie podejść nawet bo i tak większością jednostek był b.daleko.
Bitwe ze Szwedem najlepiej opisują chyba słowa mojego przeciwnika, który rozmawiał później o tej bitwie z Shinem - "za dużo poświęcił (przypis - ja) w akcję którą wychodziła na 2+" .
Szczęśliwie chłopaki łapali parringi z których byli zadowoleni także wychodziło na dobre w większości sytuacji.
Kalafior odwalił kawał zajebistej roboty -
Dzięki również dla Justyny i Oczka, którzy cały czas nam pomagali i pisali dla was relację i robili zdjęcia.
ps. Tak wiem Shino - "Miau, miau, miau"
Nie będę opisywał wszystkich bitew, bo z reguły były mega nudne. Zagrałem 4 razy z HE i po raz z Wochem i Dochem. Miałem zadanie robić remisy, a jeśli ktoś podejdzie - rozwalić. Niestety nie do końca się to udało.Z Dochem pewnie czytaliście, trochę pecha z BSB (stał za ścianą dużych panów!). Strzyga spadła w 5 turze - także nie miał czasu do mnie podejść nawet bo i tak większością jednostek był b.daleko.
Bitwe ze Szwedem najlepiej opisują chyba słowa mojego przeciwnika, który rozmawiał później o tej bitwie z Shinem - "za dużo poświęcił (przypis - ja) w akcję którą wychodziła na 2+" .
Szczęśliwie chłopaki łapali parringi z których byli zadowoleni także wychodziło na dobre w większości sytuacji.
Kalafior odwalił kawał zajebistej roboty -
Dzięki również dla Justyny i Oczka, którzy cały czas nam pomagali i pisali dla was relację i robili zdjęcia.
ps. Tak wiem Shino - "Miau, miau, miau"
always Vampire
My chyba po raz pierwszy w historii wygralismy ze wszystkimi ze zlotej 3jki - Wlochy, Niemcy, Dania na jednym ETC.
-
- Kretozord
racja! ważne i ciekawe jak inni mają fatalnie!Grolshek pisze:Ciekawe jakie miny mają Niemcy, Ruscy, Włosi i Duńczycy. Nawet bez podium zostali...
Za trollowanie dostajesz pierwsze ostrzeżenie drugiego ostrzeżenia nie będzie i wylecisz z forum.paulinka17 pisze:racja! ważne i ciekawe jak inni mają fatalnie!Grolshek pisze:Ciekawe jakie miny mają Niemcy, Ruscy, Włosi i Duńczycy. Nawet bez podium zostali...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
ale przeciez takie zachowania jak "dobrze, ze inni byli gorzej niz my" zamiast "dobrze, ze bylismy wysoko", czy tez slawne "na sczescie w katastrofie nie bylo polakow" to sa bardzo irytujace zachowania i az sie sama cisnie na usta taka odpowiedz jak Piotra.
Nieladnie taka samowolke uprawiac, szefunciu. Jesli regulaminu nie zlamal, to chyba troszke wybiegasz poza swoje kompetencje.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Raporty z bitew lepiej wrzućcie zamiast kłótni;p
Nie neguję. Zapewne nawet masz rację. Niczego to natomiast nie zmienia w kwestii co zrobię z uporczywymi trollami tego forum.Rince pisze:Nieladnie taka samowolke uprawiac, szefunciu. Jesli regulaminu nie zlamal, to chyba troszke wybiegasz poza swoje kompetencje.
Wróć do tematu bo będziesz następny.Osobiste wycieczki pod moim adresem poproszę na priva.
z niecierpliwoscia czekam na raporty,
we wloclawku na 1 bitwie spotkalem sie z furionem w mirrorze, z calego serca zyczylem mu 100+. udalo sie! jeszcze raz gratulacje.
z niecierpliwoscia czekam na raporty,
we wloclawku na 1 bitwie spotkalem sie z furionem w mirrorze, z calego serca zyczylem mu 100+. udalo sie! jeszcze raz gratulacje.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Nie wiem czy nie strzelasz sobie w stope Juz widze osoby ,ktore beda robily podobnie tzn. jest regulamin ,moze powinienem sie nawet dostosowac ...nawet masz racje jako admin ,ale ... Skoro administracja nie stosuje sie do regulaminu (ktory skadinad na kazdym kroku przypominany/wywolywany) to czemu maja userzy ?Nie neguję. Zapewne nawet masz rację. Niczego to natomiast nie zmienia w kwestii co zrobię z uporczywymi trollami tego forum.
Nie widzę nadal problemu. Będą pisać na gloria victis lub onecie. Albo innym fejsbuku. Uwierz mi że nie będę się tym jakoś specjalnie przejmował. I prosiłem o uwagi wobec mnie na pm-kę chyba. Zrozumiałeś delikatną sugestię ? Serdecznie radzę o powrót do tematu bo to ostatni dzień mojej dobroci.
Raporty, raporty, raporty!
Imo dobrze by bylo gdyby selekcjonerzy na spokojnie zrobili krotkie podsumowanie co sie sprawdzilo lub nie sprawdzilo, nie tylko na samym etc, ale tez w trakcie selekcji I przygotowan. Tak zeby kolejna ekipa mogla bazowac na tych doświadczeniach.
Imo dobrze by bylo gdyby selekcjonerzy na spokojnie zrobili krotkie podsumowanie co sie sprawdzilo lub nie sprawdzilo, nie tylko na samym etc, ale tez w trakcie selekcji I przygotowan. Tak zeby kolejna ekipa mogla bazowac na tych doświadczeniach.
Po tym jak polecial temat do narzekania zwatpilem ,ze was cokolwiek obchodzi zdanie innych ... po co sie wysilac na pm ?Zrozumiałeś delikatną sugestię ? Serdecznie radzę o powrót do tematu bo to ostatni dzień mojej dobroci.
Wracajac do tematu ... Mnie zastanawia gdzie sa osoby ktore narzekaly rok temu ,ze Furion nie powinien jechac Imo super wynik No i dziwia mnie te wpisy ,ze mialo byc zloto ... Po pierwsze poziom sie bardziej wyrownal .Po drugie bylo o wlos ... jedna bitwa ,kilka pkt. wiecej i byloby zloto .No i jak zauwazyl Ziemko ... wygralismy z calym topem Po prostu zabraklo tych kilku pkt.
+1Raporty, raporty, raporty!
Dajcie im sie wyspac i ulozyc zeycie a nie tylko raporty i raporty
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"