Afro pisze:a czy czołg nie jest przypadkiem maszyną, które cracks call wsysa na 5+?
na czołg nie działają czary które nie maja podanej siły w swoim opisie...
sorry za 2 posty pod rząd
Moderator: Hoax
Afro pisze:a czy czołg nie jest przypadkiem maszyną, które cracks call wsysa na 5+?
1) Czołg jest maszynąAfro pisze:a czy czołg nie jest przypadkiem maszyną, które cracks call wsysa na 5+?
Polecam zajrzeć do działu "Kwestia Zasad czyli Pytania i Odpowiedzi" bo właśnie się tam o to kłócimyqlpin pisze:abominacja jest (blokowana?) 1 cal od odziału furii obok stoją blood letterzy po prostej po prowadze do nich szarże i teraz pytanko czy jeśli pivot (przed ruchem abomka może go wykonać) przybliżyłby mnie do odziału furii na bliżej niż 1 cal to czy moge wykonać te szarże...
no właśnie o to mi chodziło, tylko inaczej mi się napisałoHobbit pisze:2) Cracks Call nie wsysa na 5+. Rydwany i maszyny muszą wyrzucić 5+ aby przeżyć.Afro pisze:a czy czołg nie jest przypadkiem maszyną, które cracks call wsysa na 5+?
Taki żeby mial jakąkolwiek ochronę, a nie spadal od byle pierdnięciakrusk pisze:Jaki jest sens dawania warda na prieście na furmance,
skoro ward działa tylko na księdza ???
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Bez takich... cóż to gracze skaveńscy nagle dostaną rozdwojenia jaźni? Ty decydujesz na kogo rzucasz czar, masz tego pełną świadomość, a więc nie jest to czyn popełniany poza Twą wolą. Tym samym - nie, nie możesz tak zrobić.Gnatozuj pisze:Ale heros wcale nie chce opuścić dzwonka. Pragnie tam pozostać z całej mocy swego zaplutego szczurzego serduszka. To wstrętna siła wyższa rzuca go gdzie indziej.