Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Tiger Brown
- Kradziej
Mnie szlag trafia jak wchodze do swojej i tak już wystarczająco obesranej windy i czuje smród dymu papierosowego
Nie przeszkadzają mi palacze, dopóki trują tylko siebie. Jak ktoś pali w nieprzystosowanym do tego miejscu publicznym to jest zwykły buc i cham. Trochę szacunku dla ludzi, którzy niekoniecznie mają ochotę to wdychać.
Nie przeszkadzają mi palacze, dopóki trują tylko siebie. Jak ktoś pali w nieprzystosowanym do tego miejscu publicznym to jest zwykły buc i cham. Trochę szacunku dla ludzi, którzy niekoniecznie mają ochotę to wdychać.
ja bym w sumie zrobil komus cos jak "twoj stary jest neitoperzem" kiedy ide i rozmawiam sobie z jakims kumplem, i idzie jakis dupek i mi wymachuje reka ze szlugiem przed ryjem. normalnei bym obcial! no ale nvmd. sam dym i palenei mi nei przeszkadza
nie pale- mnie to nei dotyczy 

Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!Skavenblight pisze:@Tomash
Coraz częściej zdarza mi się z Tobą zgadzać... czy świat zmierza ku końcowi?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
WFB?
WH40k?
konfrontacja?(chociaż wątpię:)
WH40k?

Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A w życiuMastema pisze:WFB?

To też, ale to już jest w moich [choć póki co dalekich] planach i czeka na swą kolej cierpliwie.Mastema pisze:WH40k?
Dobra, dość. Powstrzymuję pazerność na nowe figsy i dalej dłubię w orkach

Uuu... Gorka morka, zawsze byłem ciekaw o co w tym chodzi , ale póki co ciekawość odstawiam na drugi plan. Kupiłem 5m kw. płytek styrodurowych i muszę skleić miasteczko do klubu...
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Gorkamorka świetna jestMastema pisze:Uuu... Gorka morka, zawsze byłem ciekaw o co w tym chodzi , ale póki co ciekawość odstawiam na drugi plan.

Ok, ale tam są tylko Orkowie? Bo jak tak to trochę szkoda,gdyż "moja" ekipa jest pro-humanoidalna :/ ale w sumie.. nie kupiłem już żadnej figurki od połowy listopada...
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .