Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Uwagi, pochwały, zgłoszenia, skargi, sugestie i pomysły - jeśli dotyczą tego forum, oto miejsce dla nich.
Tu poruszane będą wszystkie kwestie związane z działaniem forum.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia

Post autor: smiejagreg »

Co zatem zrobić? Założyć nowego nicka? Zaczynać od zera? Trochę mi szkoda tego wszystkiego, co jest ... A bez "egosearcha" nijak funkcjonować na forum... Jeżeli zmienię nicka i zacznę od zera, to czy na 100% będzie "egosearch" działał? No bo jak skasuję wszystko, a "egosearcha " nie będzie, to jeszcze gorzej...
Pzdr. Grzesiek.

Cylindryk
Chuck Norris

Post autor: Cylindryk »

Nie będzie działał, bo i mi nie działa.
Także problem jest widać jakiś trudniejszy.

Awatar użytkownika
mati13u
Mudżahedin

Post autor: mati13u »

Witam

Sugerowałbym zmianę zegara na czas letnii

Pozdrawiam
Mati13u
Mój raczkujący blog:
http://orczekoszary.blogspot.com

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

smiejagreg pisze:Co zatem zrobić? Założyć nowego nicka? Zaczynać od zera? Trochę mi szkoda tego wszystkiego, co jest ... A bez "egosearcha" nijak funkcjonować na forum... Jeżeli zmienię nicka i zacznę od zera, to czy na 100% będzie "egosearch" działał? No bo jak skasuję wszystko, a "egosearcha " nie będzie, to jeszcze gorzej...
Daj mi jeszcze parę dni. Naprawdę nie wiem o co biega, egosearch działa większości userów. Postaram się w te święta rozwiązać problem.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Spoko, jestem i tak wdzięczny, ze się pochyliłeś nad tym i próbujesz coś zadziałać. Dzięki.

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Dlaczego na BP nadal są zamieszczone reklamy sklepów, które już od jakiegoś czasu nie istnieją?
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Widocznie ich właściciele za to zapłacili, zanim zbankrutowali :)
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

właśnie spojrzałam na reklamę... Wy mi nie mówcie, że Faberowie zwinęli interes, bo to najlepsi dostawcy są!
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

sadze, ze chodzi o baner 'games r us'

swoja droga wiecie moze czemu po wcisnieciu 'zobacz ostatnie posty' (innych uzyszkodnikow) czas zatrzymal sie na 4 lutym??
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić :( .

Kamyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kamyk »

Ja mam pytanie takie, mianowicie skoro walczycie z piractwem i piętnujecie każdego kto wspomni coś o pdfach to dlaczego tolerujecie na forum chwalenie się odlewaniem/podrabianiem figurek? Nawet zdjęcia są.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

link or it didn't happen
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Morsereg pisze:sadze, ze chodzi o baner 'games r us'

swoja droga wiecie moze czemu po wcisnieciu 'zobacz ostatnie posty' (innych uzyszkodnikow) czas zatrzymal sie na 4 lutym??
smiejagreg pisze:To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić :( .
Dziwne. Ja nie ma w ogóle takich problemów i większość użytkowników chyba także
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Shadar pisze:

smiejagreg pisze:To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić :( .
Ciesz się, to naprawdę utrudnia życie. Karlito np. coś o tym wie, choć on rzadziej jest na forum...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Shadar pisze:

Prędzej bym powiedział, że większość użytkowników nie korzysta w pełni z funkcji forum :) dlatego nawet tego nie zauważa, że coś nie działa :P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Kamyk

Gokish pisze:link or it didn't happen
Barth pisze:Taki mini update:

Obrazek

Dwóch czystych i dwóch w białym podkładzie :wink:
Docelowo trzydziestka tych panów, w trakcie mozolnej realizacji.

w temacie "Garnizon Gorgoth - czyli moje dawi zharr :)" na forum Chaos Dwarf :?

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kurde, przypomina mi się scena z "Psów" i dialog:

- I co Wy na to, Stopczyk ?
- Nie wierzę...
- Ja tez nie...

Chyba , Kamyk, faktycznie chcesz zamiatać śmieci :? :wink: .

Kamyk

smiejagreg pisze:Kurde, przypomina mi się scena z "Psów" i dialog:

- I co Wy na to, Stopczyk ?
- Nie wierzę...
- Ja tez nie...

Chyba , Kamyk, faktycznie chcesz zamiatać śmieci :? :wink: .

Nie czaję? :?

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Za młody jesteś widocznie :mrgreen: i nie z tego już pokolenia. Była taka scena, gdzie młody gliniarz kabluje, że starzy umawiają się na palenie akt na wysypisku śmieci...
Swoją drogą "Psy" to klasyka, warto obejrzeć...

Ty też jesteś pewnie taki idealista, Kamyk :wink: .

Kamyk

smiejagreg pisze:Za młody jesteś widocznie :mrgreen: i nie z tego już pokolenia. Była taka scena, gdzie młody gliniarz kabluje, że starzy umawiają się na palenie akt na wysypisku śmieci...
Swoją drogą "Psy" to klasyka, warto obejrzeć...

Ty też jesteś pewnie taki idealista, Kamyk :wink: .
Tej mody na oskarżanie wszystkich o młodość i nie to pokolenie też nie czaję. Natomiast scenę doskonale znam i rozumiem, ale nie widzę odniesienia. Idealista, nie idealista, ważne, że nie hipokryta jak niektórzy użytkownicy tego forum. Zgłaszam tą sytuację, bo ci sami forumowicze, którzy tasują się nad tymi odlewami wcześniej mieli czelność mnie nawyzywać za wyrażenie swojej opinii na temat pobierania rzeczy z internetu, mimo przedstawienia im źródeł ustawowych. [-X

ODPOWIEDZ