Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Co zatem zrobić? Założyć nowego nicka? Zaczynać od zera? Trochę mi szkoda tego wszystkiego, co jest ... A bez "egosearcha" nijak funkcjonować na forum... Jeżeli zmienię nicka i zacznę od zera, to czy na 100% będzie "egosearch" działał? No bo jak skasuję wszystko, a "egosearcha " nie będzie, to jeszcze gorzej...
Pzdr. Grzesiek.
Pzdr. Grzesiek.
Witam
Sugerowałbym zmianę zegara na czas letnii
Pozdrawiam
Mati13u
Sugerowałbym zmianę zegara na czas letnii
Pozdrawiam
Mati13u
Mój raczkujący blog:
http://orczekoszary.blogspot.com
http://orczekoszary.blogspot.com
Daj mi jeszcze parę dni. Naprawdę nie wiem o co biega, egosearch działa większości userów. Postaram się w te święta rozwiązać problem.smiejagreg pisze:Co zatem zrobić? Założyć nowego nicka? Zaczynać od zera? Trochę mi szkoda tego wszystkiego, co jest ... A bez "egosearcha" nijak funkcjonować na forum... Jeżeli zmienię nicka i zacznę od zera, to czy na 100% będzie "egosearch" działał? No bo jak skasuję wszystko, a "egosearcha " nie będzie, to jeszcze gorzej...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Spoko, jestem i tak wdzięczny, ze się pochyliłeś nad tym i próbujesz coś zadziałać. Dzięki.
Dlaczego na BP nadal są zamieszczone reklamy sklepów, które już od jakiegoś czasu nie istnieją?
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
właśnie spojrzałam na reklamę... Wy mi nie mówcie, że Faberowie zwinęli interes, bo to najlepsi dostawcy są!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
sadze, ze chodzi o baner 'games r us'
swoja droga wiecie moze czemu po wcisnieciu 'zobacz ostatnie posty' (innych uzyszkodnikow) czas zatrzymal sie na 4 lutym??
swoja droga wiecie moze czemu po wcisnieciu 'zobacz ostatnie posty' (innych uzyszkodnikow) czas zatrzymal sie na 4 lutym??
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić .
Morsereg pisze:sadze, ze chodzi o baner 'games r us'
Dziwne. Ja nie ma w ogóle takich problemów i większość użytkowników chyba takżesmiejagreg pisze:To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić .
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciesz się, to naprawdę utrudnia życie. Karlito np. coś o tym wie, choć on rzadziej jest na forum...Shadar pisze:Morsereg pisze:sadze, ze chodzi o baner 'games r us'
swoja droga wiecie moze czemu po wcisnieciu 'zobacz ostatnie posty' (innych uzyszkodnikow) czas zatrzymal sie na 4 lutym??Dziwne. Ja nie ma w ogóle takich problemów i większość użytkowników chyba takżesmiejagreg pisze:To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić .
Shadar pisze:Morsereg pisze:sadze, ze chodzi o baner 'games r us'
swoja droga wiecie moze czemu po wcisnieciu 'zobacz ostatnie posty' (innych uzyszkodnikow) czas zatrzymal sie na 4 lutym??Dziwne. Ja nie ma w ogóle takich problemów i większość użytkowników chyba takżesmiejagreg pisze:To może być związane z problemem z egosearch, który mam od mniej więcej tego czasu. Chyba ciężko jest coś z tym zrobić .
Prędzej bym powiedział, że większość użytkowników nie korzysta w pełni z funkcji forum dlatego nawet tego nie zauważa, że coś nie działa
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish pisze:link or it didn't happen
Barth pisze:Taki mini update:
Dwóch czystych i dwóch w białym podkładzie
Docelowo trzydziestka tych panów, w trakcie mozolnej realizacji.
w temacie "Garnizon Gorgoth - czyli moje dawi zharr " na forum Chaos Dwarf
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, przypomina mi się scena z "Psów" i dialog:
- I co Wy na to, Stopczyk ?
- Nie wierzę...
- Ja tez nie...
Chyba , Kamyk, faktycznie chcesz zamiatać śmieci .
- I co Wy na to, Stopczyk ?
- Nie wierzę...
- Ja tez nie...
Chyba , Kamyk, faktycznie chcesz zamiatać śmieci .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Za młody jesteś widocznie i nie z tego już pokolenia. Była taka scena, gdzie młody gliniarz kabluje, że starzy umawiają się na palenie akt na wysypisku śmieci...
Swoją drogą "Psy" to klasyka, warto obejrzeć...
Ty też jesteś pewnie taki idealista, Kamyk .
Tej mody na oskarżanie wszystkich o młodość i nie to pokolenie też nie czaję. Natomiast scenę doskonale znam i rozumiem, ale nie widzę odniesienia. Idealista, nie idealista, ważne, że nie hipokryta jak niektórzy użytkownicy tego forum. Zgłaszam tą sytuację, bo ci sami forumowicze, którzy tasują się nad tymi odlewami wcześniej mieli czelność mnie nawyzywać za wyrażenie swojej opinii na temat pobierania rzeczy z internetu, mimo przedstawienia im źródeł ustawowych.smiejagreg pisze:Za młody jesteś widocznie i nie z tego już pokolenia. Była taka scena, gdzie młody gliniarz kabluje, że starzy umawiają się na palenie akt na wysypisku śmieci...