Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Gildia Kupiecka
Cena bez fillerów? ile jest oryginalnych metali GW?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kupię stare krasnoludy metalowe - do 6 ed. włącznie. Wszelkie propozycje na pw.
Kupię tanio 10sztuk 7 ed. warriorów z dwurakami - mogą być skrzywdzeni malowaniem.....
EDIT: NIEAKTUALNE
EDIT: NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, o 12:52 przez Nijlor, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Albo sprzedaja :]#Krasnal# pisze:Widać długobrodzi się zawiedli na nowych modelach i skupują masowo metale
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
chcesz kupic czy sprzedac?TomashWwl pisze:jaka jest uczciwa cena za doomseekers-ów?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Kupić pytałem bo na allegro ktoś wystawił nówke blister za 130zł, jak widać poszło. jednak tyle to bym nie dał mimo toMorsereg pisze:chcesz kupic czy sprzedac?TomashWwl pisze:jaka jest uczciwa cena za doomseekers-ów?
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O ile pamiętam w blistrach byli sprzedawani doomseekerzy po 2 szt. Tak że cena jest jak najbardziej prawdopodobna, zważywszy, że figsy w nieotwartych blistrach są poszukiwane przez fanoli i osiągają sporo wyzżze ceny, niż bez blistrów...
tak też myślałem, chętnie uzupełniłbym Slayerów o tych paru czubów z łańcuchami, jednak rachunek za gaz ostudził mój zapał a zima dopiero się rozkręca
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że poniżej 50 zł za doomseekera w dobrym stanie ciężko będzie kupić. Ważna rzecz, żeby zwracać uwagę na stan tych figsów, bo częstokroć zdarzają się egzemplarze z nadłamanymi lub wręcz ułamanymi łańcuchami toporów...
posylam ci PW do jednego za 6 plnowTomashWwl pisze:Kupić pytałem bo na allegro ktoś wystawił nówke blister za 130zł, jak widać poszło. jednak tyle to bym nie dał mimo toMorsereg pisze:chcesz kupic czy sprzedac?TomashWwl pisze:jaka jest uczciwa cena za doomseekers-ów?
mam nadzieje, ze pozostali uzytkownicy tego forum ci go oszczedza
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
jak już temat doomseekerów wyszedł... szukam jednego.. JEDYNEGO! ostatniego z katalogu... doomseekera ze stojącym irokezem
//EDIT: już nie szukam
//EDIT: już nie szukam
Ostatnio zmieniony 1 lut 2014, o 13:30 przez Smh, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
tak na marginesie, mam pana numer 5, ale jest bez lewej dłoni, tzn wygląda to tak, jakby miał tam jakieś opcje, bo nadgarstek kończy się idealnie płasko (nie wygląda to na oderwaną pięść), on miał tą pięść osobno? trochę to dziwne
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"