Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
panterq
Masakrator

Re: Wszelkie krasnoludzkie rozważania przy piwku

Post autor: panterq »

Co do Belagora, ponoć jeszcze ASF.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

i wszystko jako magiczne przedmioty co może świadczyć że znikną runy

do tego ma +1 to wound i kosztuje 305 p
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Kubcio pisze:Po ile na rynku wtórnym lata garagrim i mad-mattock?
Garagrim'a już dawno u nas nie widziałem (jeśli mnie pamięć nie myli) a Mad'a kupiłem za 10zł na Allegro ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Garagrim poniżej 50 zł raczej nie chodzi, poza tym zdarza się bardzo rzadko. Krudd jest tani. Za 10 zł nie widziałem, ale za 30 z transportem włącznie można go spokojnie kupić na ebayu...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Jest kilku użytkowników na Allegro, którzy skupują z różnych źródeł. Są Ci, którzy odpalają ceny z kosmosu, ale trafiają się tacy normalniejsi. Trzeba obserwować.

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Kupiłem jakis czas temu Garadrima za 30 zł na allegro
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Chester22
Chuck Norris

Post autor: Chester22 »

Czyli Belgar ma tylko 4+ sejwa i 4 siły? Ale morderca...

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Ma zbroję dającą 4+, a to nie jest całosc jego pancerza...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

pytanie o moda - dlaczego nie ma moderatora w naszym Karaku?
...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Jak zobaczył nowe figsy to zamknął się w pokoju bez internetu i płacze :wink: Ew. przefarbował na pomarańczowo i łapie stopa do Nottingham...

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Łukasz_ pisze:Jak zobaczył nowe figsy to zamknął się w pokoju bez internetu i płacze :wink: Ew. przefarbował na pomarańczowo i łapie stopa do Nottingham...
Wiem że naszemu modowi dziadki się podobają i czeka na więcej nowości więc nie trafione :P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

No chyba, że tak. Co kto lubi. Mnie one, jak już mówiłem średnio podchodzą ale co by nie powiedzieć, obaj żeśmy Fuxiorr na wyjściu nowych modeli zyskali :wink:

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Mod jest i czuwa, spokojnie :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Wiem, że temat był jakiś czas temu poruszany ale teraz staję przed podobnym problemem, a chyba nie rozstrzygnęliśmy tego :wink: Jaka jest teraz uczciwa cena za figsy z bfsp? Na allegro już za wiele nie ma:/ Chcę sprzedać kumplowi. Potrzebuję troszkę kasy, ale nie chciałbym go też zedrzeć :wink:

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Podpinam się pod to pytanie.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Dawno już nie widziałem, żeby ktoś sprzedawał armijki ze Skull Passa, ja swoje obie armie sprzedawałem bodajże po 110 zł za każdą, ale to już ponad rok temu było. Teraz pewnie to już classic figures :wink: ...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

sorki za post po poście. Ale pierwszy raz na ebayu Grim Ironjaw przeskoczył 20 GBP!!! Został sprzedany (niepomalowany) za 22 GBP + transport. Masakra normalnie - jeszcze niedawno można go było kupić po 6-7 GBP... W ogóle stare krasie mocno idą w górę cenowo. Z pewnością jest to podyktowane faktem, że wszyscy teraz na potęgę kupują nowe, śliczne krasie od GW...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Hahaha Greg ;] ale fakt jest, że teraz wyszukiwanie zmieniło się w snajperstwo. Współczuje tym, co nie zrobili sobie zapasów. Chociaż te stare krasnale ogrodowe, kto by je chciał...

Awatar użytkownika
RedSkull
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: RedSkull »

Zacząłem dziś myśleć nad konwersją Ognistych Dragonów Grimmira (Irondrakes).
Jako, że przypominają mi pewne Krasnoludy Których Imienia Nie Wolno Wymawiać - to wymyśliłem - skoro każdy klan w jakiś sposób jest odrębny - to nie ma jak w Imperium/Gryzoni "manufaktur broni" :roll: :idea: - Moja wersja tych jednostek to - odpowiednie zrobienie opancerzenia, maski, pistolet 2lufowy z bagnetem w 1 dłoni a w 2giej taka "mechaniczna trąbka" z boxa DF + bębenek robiący za beczkę z łatł.substancją - podstawki - lawa + świeczka z minersów oraz melta bomba z SM jako ładunek wybuchowy.

Przejdzie takie coś? Malowanie na "spalone złoto"

Pozdrawiam :wink:
Pokój to zawieszenie broni pomiędzy dwiema wojnami.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Nie wiem, ja bym chciał wystawiać w ich miejsce Grendierów z GameZone'a. Mają widoczne napierśniki i duże naramienniki z pełnej płyty oraz ochraniacze na rękawicach. Do tego gigantyczne rusznice.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

ODPOWIEDZ