GRA w WFB w Krakowie
Wstepny format?
ja bym poniezej 2500 na głowe nie schodził

Proponowałbym po 3 osoby na stronę przy 2222 na osobę, lub po 4 na stronie przy mniejszych punktach na osobę.
Mamy teraz tak:
Piotr, Panter, Fluffy, Caledor, Dibo, Kosa, Sevi
Jeszcze jedna osoba (KrzysiekW?
) i mamy komplet 
Tylko żeby nikt z chętnych się nie wysypał!
Mamy teraz tak:
Piotr, Panter, Fluffy, Caledor, Dibo, Kosa, Sevi
Jeszcze jedna osoba (KrzysiekW?

Tylko żeby nikt z chętnych się nie wysypał!
Wisła Kraków.
Ostatnio był piątek 

Wisła Kraków.
Caledor19 pisze:no niestety ja odpadam mi wtedy wychodzi zmiana w pracy na nocki od 20, dlaczego w tygodniu wymyslacie terminy a nie w weekendy...
umówmy się Caledor że Tobie mało który termin pasuje - to na turniej to na granie

Sounds super, obadam tylko plan szkolenia - o której mi się kończy.PiotrB pisze:Wobec tego zapraszam do mnie do firmy - przygotuję duży stół. Aleksandy jest 6 km od mnie . Proponuje 28 poniedziałek od 16. Siedzieć można do oporu. Gramy dużą bitwę - kto chętny?
Ja też, tylko rzeczywiście zależy ile osób chętnych. Ale serce rośnie, że tylu ludzi ma ochotę spędzić popołudnie w tygodniu na graniu z przyjezdnym Hanysem.Kosa pisze:Wstepny format?

Format też (nieśmiało) proponowałbym jakiś openowy.
Przyjechałbym z Doch-em, ale bez obaw. Ci, którzy widzieli moje ostatnie występy turniejowe mogą potwierdzić, ze trzymają się mnie głupie pomysły klimatyczne.

Chętnych jest, jeśli dobrze podsumował Sevi, (8 bo Bretonnian też się zgłaszał. )
Piotr, Panter, Fluffy, KrzysiekW, Dibo, Kosa, Sevi, Bretonnian
Przy tylu chętnych może rzeczywiście nie aż tyle punktów...
Bretonnian pisze:i jakiegos piwka się napić
Chętnie, tylko w takim razie muszę jakoś obczaić dojazd z tego hotelu.PiotrB pisze:Oczywiście postawię jakieś piwko

a może po bitewce jak będą chęci i godzina jeszcze młoda w GoTę zagrać? 6 osób w końcu 
i pasuje w miarę z góry ustalić kto z kim będzie grał, sortując jak to w jak najbardziej zbliżony sposób do dobro - zło.
W takim przypadku mamy:
HE, Dwarfy, Bretę, Demony, Ogry, Bestie, do tego dochodzą orki/tk/dwarfy flufiego i emp/ChDw/demony/DE Piotra.
Czyli jakby nikt nic nie miał nic przeciwko jak bym to widział:
HE, Dwarfy, Imperium i Bretka vs Ogry, Bestie, Demony, Orki i układa się bardzo klimatyczny sojusz obu armi

i pasuje w miarę z góry ustalić kto z kim będzie grał, sortując jak to w jak najbardziej zbliżony sposób do dobro - zło.
W takim przypadku mamy:
HE, Dwarfy, Bretę, Demony, Ogry, Bestie, do tego dochodzą orki/tk/dwarfy flufiego i emp/ChDw/demony/DE Piotra.
Czyli jakby nikt nic nie miał nic przeciwko jak bym to widział:
HE, Dwarfy, Imperium i Bretka vs Ogry, Bestie, Demony, Orki i układa się bardzo klimatyczny sojusz obu armi

Jak by co to też bym sie pisał ; ) w komplecie pacyny+got
xYz
Ja się piszę tylko na bitwę 

Wisła Kraków.
nie ma problemu możemy siedzieć do oporu - ale mam kilka lepszych gierek niż got. Jednak doświadczenie z ostatniej bitwy klubowej uczy ,że skończymy koło 2-3 w nocy 
Krzysiek to jest tutaj:
http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&rls ... CHMQ_BIwAw
Po 22 drugiej taryfa do siebie wyniesie Cię 22 zł
Co do formatu of cours open. Ale z drobnymi obostrzeniami
Na pewno ban książki HE bo Kosa wywrócił nam trochę ostatnio grę i jakieś ograniczenia magii 

Krzysiek to jest tutaj:
http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&rls ... CHMQ_BIwAw
Po 22 drugiej taryfa do siebie wyniesie Cię 22 zł

Co do formatu of cours open. Ale z drobnymi obostrzeniami

-
- Falubaz
A ty niby skąd wiesz że są lepsze od Gota? Przecież za żadnym razem nie udało Ci się z nami zagrać;pPiotrB pisze:nie ma problemu możemy siedzieć do oporu - ale mam kilka lepszych gierek niż got. Jednak doświadczenie z ostatniej bitwy klubowej uczy ,że skończymy koło 2-3 w nocy
Zalozyl bys sobie konto na thronemaster.net i cisnął gierki.Bretonnian pisze:A ty niby skąd wiesz że są lepsze od Gota? Przecież za żadnym razem nie udało Ci się z nami zagrać;pPiotrB pisze:nie ma problemu możemy siedzieć do oporu - ale mam kilka lepszych gierek niż got. Jednak doświadczenie z ostatniej bitwy klubowej uczy ,że skończymy koło 2-3 w nocy :)