Generalnie sklepy internetowe są dostępne dla wszystkich np. tu znajdziesz WD:Myzu pisze:Jakbym mial gdzie, to bym kupil, wierz mi.
http://vanaheim.pl/white-dwarf/4202-whi ... f-392.html
Moderator: KrzysiekW
Generalnie sklepy internetowe są dostępne dla wszystkich np. tu znajdziesz WD:Myzu pisze:Jakbym mial gdzie, to bym kupil, wierz mi.
Do puki nie będzie w Polskim słowie, to nie kupię. (A nie będzie ).JaceK pisze:White Dwarf kosztuje 22,50.
Guys c'mon - kupcie.
MARDUK pisze:Do puki nie będzie w Polskim słowie, to nie kupię. (A nie będzie ).JaceK pisze:White Dwarf kosztuje 22,50.
Guys c'mon - kupcie.
Kryzys jest, nigdy WD nie kupowałem to tym bardziej teraz nie mam zamiaru dawać się dodatkowo naciągać na tego typu zagrania. Poza tym trzeba wspierać Polska gospodarkę a 22,5zł to 7 mocnych Polskich piw !!!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
JaceK pisze:MARDUK pisze:Do puki nie będzie w Polskim słowie, to nie kupię. (A nie będzie ).JaceK pisze:White Dwarf kosztuje 22,50.
Guys c'mon - kupcie.
Kryzys jest, nigdy WD nie kupowałem to tym bardziej teraz nie mam zamiaru dawać się dodatkowo naciągać na tego typu zagrania. Poza tym trzeba wspierać Polska gospodarkę a 22,5zł to 7 mocnych Polskich piw !!!
Taki z Ciebie patriota to się naucz mistrzu po polsku pisać.
A dopóki nie opanujesz tej sztuki, głowy nie zawracaj.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
zembol pisze:Jak to?Shino pisze:szkoda, ze trzeba kupic 2 boxy zeby go zlozyc
ciekawe czy taka polityke przyjma w nastepnych zestawach takze.If you buy two of these boxes you will be able to make one Exalted Seeker Chariot of Slaanesh - an immense construct of four Daemonettes as well as four steeds, not to mention even more threshing blades. The instructions for making this kit are included within the box. Please add two of these boxes to your cart in order to make this model.
Nie mam tego sklepu w Poznaniu wiec nie sprawdzalem. Fajnie, ze oni maja juz nowy numer WD w ofercie, bo gdzie indziej cienko.Voodoo pisze:Generalnie sklepy internetowe są dostępne dla wszystkich np. tu znajdziesz WD:Myzu pisze:Jakbym mial gdzie, to bym kupil, wierz mi.
http://vanaheim.pl/white-dwarf/4202-whi ... f-392.html
JaceK pisze:MARDUK pisze:Do puki nie będzie w Polskim słowie, to nie kupię. (A nie będzie ).JaceK pisze:White Dwarf kosztuje 22,50.
Guys c'mon - kupcie.
Taki z Ciebie patriota to się naucz mistrzu po polsku pisać.
A dopóki nie opanujesz tej sztuki, głowy nie zawracaj.
-To można mieć więcej jak jeden MoS tegl samego lora na heraldzie? Chyba, że chcesz mieć dwie sygnaturki ale to bez sensu.Armia:
Herald Tzeentcha (Master of Sorcery - Light, Spell Breaker) - 165
Herald Tzeentcha (Master of Sorcery - Light) - 140
Herald Khorne'a BSB (Firestorm Blade, Armour of Khorne) - 165
30 Bloodletters (FCG - Icon of Endless War) - 415
14 Horrors (st, mu) - 186
5 Furii - 60
5 Furii - 60
5 Screamers - 200
5 Screamers - 200
5 Screamers - 200
Soulgrinder (Baleful Torment) - 300
Soulgrinder (Baleful Torment) - 300
Jeszcze tylko flee by się przydałoJaceK pisze:Wiem, że testowa, ale kiedyś muszę.
Hordy mi nie potrzebne, bo nie planuję zbyt dużo walczyć.
Chcę sobie postrzelać, polatać, poczarować
Jak Lizaki
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
Nie rozumiem...Trubas pisze:Jeszcze tylko flee by się przydało
Lidder pisze:Nie rozumiem...Trubas pisze:Jeszcze tylko flee by się przydało