http://www.sendspace.com/file/k30ztb
BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
ODe mnie takze kilka zdjec (znow zapomnialem porobic wiecej) + filmik cios Tutajca z innej perspektywy 
i jeszcze tak dla zabawy i amatorów niewiarygodnych statystyk:
armia ; śr. pkt ; liczba armii
SK ; 66,00 ; 6
BOC ; 58,33 ; 3
DE ; 58,20 ; 10
WOC ; 56,83 ; 12
DOC ; 54,33 ; 6
DF ; 52,43 ; 7
VC ; 48,67 ; 12
EMP ; 48,00 ; 5
BRE ; 44,75 ; 4
HE ; 41,82 ; 11
WE ; 39,50 ; 6
LIZ ; 39,00 ; 5
TK ; 36,25 ; 4
OG ; 34,25 ; 4
armia ; śr. pkt ; liczba armii
SK ; 66,00 ; 6
BOC ; 58,33 ; 3
DE ; 58,20 ; 10
WOC ; 56,83 ; 12
DOC ; 54,33 ; 6
DF ; 52,43 ; 7
VC ; 48,67 ; 12
EMP ; 48,00 ; 5
BRE ; 44,75 ; 4
HE ; 41,82 ; 11
WE ; 39,50 ; 6
LIZ ; 39,00 ; 5
TK ; 36,25 ; 4
OG ; 34,25 ; 4

Wlasnie otworzylem torbe z figsami i nie widze tam malego swojego podrecznika.
Ktos musial chamsko mi go wyciagnac z torby chwile po tym jak spakowalem figurki po ostatniej bitwie, bo wtedy jeszcze tam byl, bo sprawdzalem.
Normalnie rece opadaja na ludzi - a myslalem, ze fala zlodziejstwa na turniejach battlowych sie skonczyla :/
Oczywiscie maly podrecznik jest podpisany....
Zenada.
Ktos musial chamsko mi go wyciagnac z torby chwile po tym jak spakowalem figurki po ostatniej bitwie, bo wtedy jeszcze tam byl, bo sprawdzalem.
Normalnie rece opadaja na ludzi - a myslalem, ze fala zlodziejstwa na turniejach battlowych sie skonczyla :/
Oczywiscie maly podrecznik jest podpisany....
Zenada.
Wiesz Ziemko sorry ale chyba jednak przesadzasz. Jak ja po bitwie chodziłem sobie po sali to widziałem kilkanaście rb znajdujących się czasami na podłodze. Więc wątpie aby ktoś ci z torby cokolwiek brał jak równie dobrze mógł podnieść z ziemii.
Poszukaj, popytaj.
Już nie mówiąć o telefonach leżących po wieczornej imprezie na podłodze. Sam mój leżał i jakoś go dalej mam. A ty się o rb martwisz. Wątpie aby ktoś to zrobił specjalnie. A jeżeli tak, to szkoda.
Poszukaj, popytaj.
Już nie mówiąć o telefonach leżących po wieczornej imprezie na podłodze. Sam mój leżał i jakoś go dalej mam. A ty się o rb martwisz. Wątpie aby ktoś to zrobił specjalnie. A jeżeli tak, to szkoda.
Jestem wyczulony na punkcie rulebooka malego, bo wiem jaki to chodliwy towar.
Takze jak swoj wyciagam to wkladam do torby od razu.
No coz bedzie trzeba kupic nowy
Takze jak swoj wyciagam to wkladam do torby od razu.
No coz bedzie trzeba kupic nowy
jakby ktoś nie znał angielskiego to mógłby się nieco zdziwić 
"jestem wyczulony na punkcie swojego małego"
"wyciągam go i od razu wkładam "
szukaj moze się znajdzie, imo łatwiej ukraść całą torbę a nie w niej grzebać... więc moze to przypadek, albo ci chłopy z klubu kawał zrobili
"jestem wyczulony na punkcie swojego małego"
"wyciągam go i od razu wkładam "
szukaj moze się znajdzie, imo łatwiej ukraść całą torbę a nie w niej grzebać... więc moze to przypadek, albo ci chłopy z klubu kawał zrobili
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson jestes krolem spamu i glupot - centralnie 
Samoznikajacy podrecznik - brzmi niezle.
Samoznikajacy podrecznik - brzmi niezle.
No to ja jeszcze na chwilę wrócę do imprezy...
Bardzo serdecznie chciałbym podziękować organizatorom za udaną imprezę. Świetnie się bawiłem przez cały weekend i miło było spotkać znajome twarze, a także poznać nowych ludzi
Dzięki wielkie dla ekipy z Gorzowa za wspólny wypad, a Szmaji i Kędziorowi dodatkowo za rewelacyjną i pełną wywrotowych akcji nocną jazdę samochodem tam i z powrotem
Dzięki wielkie także dla wszystkich, z którymi spędziłem czas na rozmowach i wygłupach na terenie hali, jak i poza nią
W szczególności dla - a jakże - Morroka i Cosma
Macie tutaj galerię z Bazyliszka.
W dzień może jeszcze paczki wrzucę...
A i fotki najładniejszego Bazyliszka:

Bardzo serdecznie chciałbym podziękować organizatorom za udaną imprezę. Świetnie się bawiłem przez cały weekend i miło było spotkać znajome twarze, a także poznać nowych ludzi
Dzięki wielkie dla ekipy z Gorzowa za wspólny wypad, a Szmaji i Kędziorowi dodatkowo za rewelacyjną i pełną wywrotowych akcji nocną jazdę samochodem tam i z powrotem
Dzięki wielkie także dla wszystkich, z którymi spędziłem czas na rozmowach i wygłupach na terenie hali, jak i poza nią
Macie tutaj galerię z Bazyliszka.
W dzień może jeszcze paczki wrzucę...
A i fotki najładniejszego Bazyliszka:

Koncept był a’la terminator – treekin został wysłany do wyeliminowania zagrożenia jakim stała się XIII Kohorta, w tym celu dostał XIII Kartaczy i listę ludzi do sprzątnięcia. Gajowy przez ruchy kadrowe uniknie eliminacji 
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
bo Ciebie już załatwiłByro pisze:Eeeej, a czemu ja jestem odptaszony już?
Jako że nie znałem aż 13 Kohortowiczów to supportowałem się Waszą stroną, jak mi wyjaśnił Ziemko ta z której brałem dane jest nieaktualna, mimo wysokiej pozycji w wyszukiwaniu.kemot pisze:Laik Josego tez trzeba wykreslic.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Damn, to wracam do trumny chyba.Laik pisze:bo Ciebie już załatwiłByro pisze:Eeeej, a czemu ja jestem odptaszony już?![]()
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.