TAK! TAK! TAK! perkusistka! TAK! TAK! TAK!Mikołak pisze:No właśnie! DRAIN! I perkusistka
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
a jak im sie popsul, to musieli koncert odwolacSykstus pisze:Najlepszy automat perkusyjny jest u Samaela
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
na razie nie moge sie doczekac, az sie do konca zaladujeTomash pisze:Mam znowu problem z rozpoznaniem kawałka:
http://www.youtube.com/watch?v=t9ooZYjF0mI
który gra w tym filmie (przegenialnym) w zamykających napisach.
to akurat proste - to moj ulubiony kawalek! nosi tytul "Davidian", jest z pierwszej plyty "Burn My Eyes". wiecej nie musze pisacTomash pisze:BTW, jeśli ktoś nie rozpoznaje muzyki z początku tego filmu, niech się zapadnie pod ziemię
Primer 55Tomash pisze:Mam znowu problem z rozpoznaniem kawałka:
http://www.youtube.com/watch?v=t9ooZYjF0mI
który gra w tym filmie (przegenialnym) w zamykających napisach.
Znajomy mówił o takiej sytuacji która miałą miejsce w Krakowie. Jednej nocy automat szlag trafił i koncert był do bani, natomiast następnego wieczora zagrali genialny koncert (automat działałSzaman pisze:a jak im sie popsul, to musieli koncert odwolacSykstus pisze:Najlepszy automat perkusyjny jest u Samaela
to pewnie mowil o tej samej, co jaSykstus pisze:Znajomy mówił o takiej sytuacji która miałą miejsce w Krakowie. Jednej nocy automat szlag trafił i koncert był do bani, natomiast następnego wieczora zagrali genialny koncert (automat działałSzaman pisze:a jak im sie popsul, to musieli koncert odwolacSykstus pisze:Najlepszy automat perkusyjny jest u Samaela)
Malal pisze:Raz,dwa,trzy podaj reke fanatykowi
Cztery,piec,szesc on kolega administratora jest
Siedem,osiem,dziewiec poklep go po pupci
Dziesiec by radosc sprawic administracji.
Wyjebana Piosena
więcej takich jest fajne
Malal pisze:Raz,dwa,trzy podaj reke fanatykowi
Cztery,piec,szesc on kolega administratora jest
Siedem,osiem,dziewiec poklep go po pupci
Dziesiec by radosc sprawic administracji.