Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
Re: Codex 7 edycji dla besti?
Jeśli można dopisać się do listy : grzegorz.bondaruk@gmail.com z góry dziękuję
Jak ktoś ma podręcznik to ja też poprosze:D Sovellis2000@o2.pl
Nie chciałem być bezczelny i prosić o ten plik ale jednak nie chcę być jedyną osobą na forum, która go nie czytała.
stachuw@op.pl
Z góry bardzo dziękuję.
stachuw@op.pl
Z góry bardzo dziękuję.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
- Andronicus
- Chuck Norris
W takim razie i ja poproszę gbialczak@wp.pl
co to za robienie bazy danych
czemu nagle wszyscy podają swoje maile, czyzbym o czyms nie wiedział?
jakby co moj mail to wszyscychcapdf@buziaczek.pl
pozdro
czemu nagle wszyscy podają swoje maile, czyzbym o czyms nie wiedział?
jakby co moj mail to wszyscychcapdf@buziaczek.pl
pozdro
muirfin@gmail.com pls
co do samych figurek beastów z nowego kodeksu... doombull do dupy... nie tak tragicznie skopany jak minotaury (miałęm w łapach z blackboxa w gw... kupa mięcha bez wyrazu i dynamiki) ale nadal kijowy nie podoba mi się... pumba i ghorros kupa jedynie ungory gory i bestigory fantastyczne! naprawdę świetne modele...
czuję niedosyt nowych modeli... pewnie będzie jakaś dokładka za kilka miesiaków... mam nadzieje.
co do samych figurek beastów z nowego kodeksu... doombull do dupy... nie tak tragicznie skopany jak minotaury (miałęm w łapach z blackboxa w gw... kupa mięcha bez wyrazu i dynamiki) ale nadal kijowy nie podoba mi się... pumba i ghorros kupa jedynie ungory gory i bestigory fantastyczne! naprawdę świetne modele...
czuję niedosyt nowych modeli... pewnie będzie jakaś dokładka za kilka miesiaków... mam nadzieje.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ja tyż - cezary968@wp.pl . Obiecuję, ze kiedyś kupię oryginał .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Kusi mnie żeby zobaczyć tego pdfa ale nie chce się zmartwić i dalej naiwnie wierzyć, że nie jest kompletnie do doopy.
Jak dla mnie Ghorros ma ładny model. Co do reszty już wyraziłem swoje zdanie wcześniej.
Jak dla mnie Ghorros ma ładny model. Co do reszty już wyraziłem swoje zdanie wcześniej.
"...And in that time of darkness,
Man became Beast and Beast became Man..."
Man became Beast and Beast became Man..."
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ktoś ma w ogóle tego pdf'a czy wszyscy się rzucili na ślepo?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
wydaje mi sie oczywistym ze kazdy kupi oryginal jak tylko bedzie mozna... przynajmniej ja tak zamierzam uczynicInfernal Puppet pisze: Obiecuję, ze kiedyś kupię oryginał .
pewnie nikt nie ma a nawet jesli to nie bedzie mu sie chcialo tego rozsylac do tylu osob...Arbiter Elegancji pisze:Ktoś ma w ogóle tego pdf'a czy wszyscy się rzucili na ślepo?
akurat w ostatnim WD nowo wydana armia (tyranidzi) przegrywa...Lazur pisze:Ja już widze raport w WD z walki beastmenów z jakąś armią, której rozpiske robili losując oddziały przy użyciu rzutów kostką i te podniety jakie to bestie są gięte:P
śmiechowi jesteście z tym pdfem...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Nie bardzo w ogóle zapowiada się na to, że będzie jakiś battle report w lutowym WD dotyczący nowych Bestii. Przynajmniej nie według tego co pokazują na stronie games workshop: http://www.games-workshop.com/gws/conte ... d=2200011a
Najlepsze jest to:
Najlepsze jest to:
...Striking a Balance
Our resident blogger, Andy Smillie, types up his thoughts on how to build - and win with - balanced Warhammer armies.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Wy to kupujecie? No nie wiem, moim zdaniem WD od dobrych kilku lat składa się przede wszystkim z reklam i opisów nowych figurek. Coraz mniej ciekawych artykułów. Jak chcę poczytać WD, idę do Empiku i robię to za darmo (przy niesamowicie bogatej zawartości WD zajmuje to z 10 minut...)
Fakt , że czytając WD ma się wrażenie że twórcy gry w najlepszym razie ( bo chyba siebie nawzajem nie wałują )nie znają do niej zasad- przykład bohater WOCH po zabiciu championa wrogiego oddziału rzucił sobie na eye of the gods, a z tego co pamiętam to tylko po zabiciu wrogiego charactera bądź large targeta mógłby rzucić.