ETC 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2013
Mógłby ktoś podrzucić link do forum, gdzie shino i inni ustalają ETC AR ?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewforum ... 456636fdab
Chłopie, wchodzisz normalnie na twf i masz na dole w forach, tam gdzie na BP są fora lokalne
pozdro
Chłopie, wchodzisz normalnie na twf i masz na dole w forach, tam gdzie na BP są fora lokalne
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Spoko, dzieki. W ogóle nie bywam na tym forum, a musiałem się czegoś szybko dowiedzieć.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
http://kwejk.pl/obrazek/1780758/szokujace-dane.html
Tak na wylozowanie tematu. Nie wiedziałem że Młody ma takie doświadczenie
Tak na wylozowanie tematu. Nie wiedziałem że Młody ma takie doświadczenie
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No to skoro luzujemy, to odnośnie sytuacji paru osób w perspektywie euro przypomniał mi się filmik.
Chłopaki dawajcie skład, bo za pewne Fish, Golonka, Duke, Karli, Gąsior, Szaitis, Maryś, Shino, a nawet Kudłaty muszą czuć się mniej więcej tak...
http://www.youtube.com/watch?v=qqRXAKuPz6A
Chłopaki dawajcie skład, bo za pewne Fish, Golonka, Duke, Karli, Gąsior, Szaitis, Maryś, Shino, a nawet Kudłaty muszą czuć się mniej więcej tak...
http://www.youtube.com/watch?v=qqRXAKuPz6A
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie ma opcji. Brakuje nam ósmego. Podobno mam wybierać te samą połowę i grać dwoma na raz.
W ten sposób zamierzam pobić rekord Marysia z bitew
W ten sposób zamierzam pobić rekord Marysia z bitew
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
To nie był nacisk misiek, tylko zgrywa
Zobaczyłem ten filmik i pomyślałem jak się niektórzy muszą czuć...
Idę!
Albo nie ide!
Nie pójdę!!!
No chyba idę!
Luuuz Golon
Zobaczyłem ten filmik i pomyślałem jak się niektórzy muszą czuć...
Idę!
Albo nie ide!
Nie pójdę!!!
No chyba idę!
Luuuz Golon
Woli po cichu, z bomby i z kompletnym zaskoczeniem dla opinii publicznej wskoczyć do EuroTripu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
A uważasz, że Ryba się poddaje.
Zrobił swoje i tyle, czeka. Jego los już nie w jego rękach.
W sobotę wygrał lokala jeszcze, co on ma jeszcze zrobić??
Ma wygrać euro żeby pojechać na euro???
To jest całkiem serio pytanie. Taki role play.... jesteś Fishem, co masz jeszcze zrobić, żeby pojechać na euro?
IMO stanął na głowie wystarczająco. Dalej to już decyzja selekcji.
Zrobił swoje i tyle, czeka. Jego los już nie w jego rękach.
W sobotę wygrał lokala jeszcze, co on ma jeszcze zrobić??
Ma wygrać euro żeby pojechać na euro???
To jest całkiem serio pytanie. Taki role play.... jesteś Fishem, co masz jeszcze zrobić, żeby pojechać na euro?
IMO stanął na głowie wystarczająco. Dalej to już decyzja selekcji.
Fish zrobił wszystko co mógł, teraz Golonka na masterze się pokaże, a potem pewnie wybiorą:)
Może cisza wyborcza?;p
Może cisza wyborcza?;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Kurde, a chciałem Ci krzyknąć wyzwanie.Fisch pisze:Niestety nie pojadę na 100% do Szczyrku - mam wesele kumpla. Liczyłem, że decyzja w sprawie gracza Lizzaków zapadnie po BoBie. Dałem z siebie wszystko w tym sezonie. Czy wystarczyło - tego nie wiem.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
A nie sądzisz że te walkę wygrał już kawałek czas temu? Dzieki temu że Fish nie jedzie juz dziś możesz powiedzieć ze Golonek "zagrał najlepiej ze wszystkich Lizz na Szczyrku" ^^ Nie musisz czekac 3 tygodni do uzycia tego argumentu ^^Dymitr pisze:nie możesz się teraz poddać!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Właśnie o to chodzi, że się nie poddałem po zeszłym sezonie, gdzie mimo najlepszych wyników na singlowych masterach spadłem w rankingu poza podium. Jeźdzę na wszystkie singlowe mastery od bardzo dawna i ubolowam, że do Szczyrku nie pojadę.Dymitr pisze:nie możesz się teraz poddać!