Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

No i słowa pociechy dla Raptora - trafił przejebanie źle, i pomyśleć że go tak wylosowałem w jego urodziny ;-)
Gratki również dla Skavena, który dzisiaj wzbogacił się u nas w sklepie o trzy Treemany za 50pln :-)

Mam nadzieję, że przegrani nie zniechęcą się i będą grać dalej, ostatecznie chodzi o dobrą zabawę i...wylosowanie nagrody :-)
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Wiewiór
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Tak jest - dla Oskara gratulacje, a dla Rapcia jedynie pogarda należna przegranym i splunięcie gęstą śliną ;-)

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Jutro ostateczne rozwiązanie kwestii przełeczy - armia zielonych jutro się zrehabilituje i wykaże więcej chęci do walki ( czyt. trafienie i ranienie będzię wchodziło conajmnije na średnim poziomie). Niech krasnale drżą wspominając ostatnią walkę:)

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Ja wyjeżdżam za chwil kilka nad morze, więc będę wdzięczny za wszelkie info smsowe z wynikami :-)
502 753344 - serio będę wdzięczny.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

PSz
Falubaz

Gratulacje dla Michala Głowy który poprzez moją ofiarę wchodzi do 1/8. Podobno również Wiewiór wszedł do 1/8 pokonując Undead-a
Jak się nie mylę to pozostała ostatnia bitwa Charki vc Skaven

I jest nieokreślona sytuacja z Arte i Okurdemol:)

@Arte

Jak wygląda sytuacja, będziecie grać

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

moja skrzynka wiadomosci jesc pusta od tygodnia wiec chyba nie bedziemy grac... :) gratuluje Wiewiórowi.... nie sadzilem ze przejdzie ;p

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Post autor: MJT »

Skaven wygrał z Charkim 12-8 i awansował.
Ponieważ mamy kłopot z 8 para która nie zagrała chcieliśmy zaproponować następujący system dalszego grania:
- 7 osób które wygrały dwumecze awansowało automatycznie do wyższej grupy.
- o 8 miejsce w wyższej grupie Ksch zaproponował baraż (1 gra) pomiędzy mną (jako jedyny z przegranych wygrałem 1 grę z 2) a Pawłem Szczurkiem (najwięcej punktów z przegranych).
- wyższa grupa gra do końca systemem pucharowym
- niższa grupa gra sysyemem pucharowym w kolejnej rundzie, a następnie 3 zwycięzców tworzy grupę grająca (każdy z każdym) o miejsca 9-11, a przegrani grupę o miejsca 12-14.
- pula nagród obniża się o 50 złotych w związku z tym nowy podział nagród to:
1 miejsce – 135pln
2 miejsce – 90pln
3 miejsce – 45pln
Spośród graczy z miejsc 4-14, którzy rozegrają wszystkie mecze (a więc nie zniechęcą się do gry w dolnych rejonach tabeli) wylosujemy trzech, którzy otrzymają nagrody:
jeden – 30pln
dwóch– po 25pln.
Losowanie II rundy odbędzie się w poniedziałek - i będzie uwzględniać parę barażową.

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

a co ze mną?

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Brak pomysłu - no chyba ze masz kogoś kto się zgłosi do pucharu i zgracie w poniedziłek mecz i rewanż. Inaczej nie mamy jak cię uwzględnić w pucharze. Nie wiem kto zawalił ale mieliście 2 tygodnie aby się spotkac i zagrać i tylko Wam się nie udało...

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Bober podobno byl chetny zeby sobie zagrac

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jeżeli Artemu nie uda sie rozwiązać jakoś tego to twój pomysł jest ok.

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

mielismy 2 tygodnie na to zeby okurdemol odpisal na jedna wiadomosc... niestety nie odpisal ja moge grac w poniedzialek z kim kolwiek...

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jak dla mnie tak na dobrą sprawę to Arte powinien przejść dalej bo skoro Stachowski Paweł olał sobie ten puchar to tak jakby Arte wygrał. Skoro się nie zgłosił to jego problem.
Ale zrobicie jak uważacie :wink:

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Stachowski Paweł pucharu sobie nie olał. Stachowski Paweł był nieobecny zarówno ciałem, jak i duchem, a takoż myślą, uczynkiem, internetem i telefonem, bo obecnym z przyczyn od niego niezależnych być nie mógł. Proste i mało skomplikowane. Jakbym miał możliwość kontaktu, to bym się skontaktował, ale niestety nie miałem. W każdym razie w poniedziałek jestem w imperium gier od godziny 11 punkt, zarówno z należną gotowizną za ligę, jak i armią. Amen!

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

To zalatwia sprawe, zagrajcie z Arte w poniedziałek i wszystko wróci do normy.

PSz
Falubaz

Jako prawdopodobnie " najlepszy z przegranych" chciałbym lobbować - zasady to zasady - chłopaki macie pecha - wchodzę JA:)))

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Sorki że trochę nie na temat ale chciałem zapytać, czy oprócz turnieju pogrywacie też normalnie bitwy, bo chętnie bym się kiedyś pojawił z moimi DE?

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Arte gra dzisiaj z Pawlem dwie bitwy (pierwsza trwa). Jutro rano losowanie par. Wracamy do pierwotnego systemu.
Hypnotic - zapraszam na bitwę do sklepu zawsze znajdziesz kogos chetnego.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

A ja już wróciłem, aktualizuję wyniki i czekam na info w sprawie ostatniej pary.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
MJT
Wałkarz

Paweł wygrał dwukrotnie wczoraj z Arte i jest ósmym finalistą w wyższej grupie. Dzisiaj po 10:00 losowanie par II rundy.

ODPOWIEDZ