Premiera Warhammer Online: Age of Reckoning
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ufff
skullpas opiłowany...jutro podstawki i dzień po dniu po regimencie...
skullpas opiłowany...jutro podstawki i dzień po dniu po regimencie...

Dostałem takiego maila:
"Dla uściślenia – wszystkie pokazy, o ile nie zostało to ustalone szczegółowo z poszczególnymi empikami odbędą się w godzinach 14-18."
to znaczy ze zmienia sie godzina jutrzejszego pokazu?
"Dla uściślenia – wszystkie pokazy, o ile nie zostało to ustalone szczegółowo z poszczególnymi empikami odbędą się w godzinach 14-18."
to znaczy ze zmienia sie godzina jutrzejszego pokazu?
W takich wypadkach pisze się maila z prośbą o sprecyzowanie 
Jeśli chodzi o piątek dostałem taką odpowiedź:
"Tak zostało to ujednolicone, ale jeśli nie wyrobicie się na piątek 14, to spokojnie wpadajcie o 16. Nikt nie będzie z tego powodu chłostał."
Oczywiście nie od 16 do 18 tylko do 20 tak jak stało w pierwszej wersji

Jeśli chodzi o piątek dostałem taką odpowiedź:
"Tak zostało to ujednolicone, ale jeśli nie wyrobicie się na piątek 14, to spokojnie wpadajcie o 16. Nikt nie będzie z tego powodu chłostał."
Oczywiście nie od 16 do 18 tylko do 20 tak jak stało w pierwszej wersji

tak, probowałem precyzować i nie dostałem odpowiedzi...teraz nic zmieniac nie bede:/
Dzieki za info:)
Dzieki za info:)
Pytanie: Czy na miejscu (w moim wypadku Empik Galeria Mokotów) będą przygotowane stoły, czy trzeba będzie je jeszcze "załatwiać"? Chodzi o to jak wcześnie powinienem się zjawić w Empiku, żeby przygotować wszystko na godzinę rozpoczęcia pokazu.
Odpowiedź: Mają zapewnić stoły i pomóc je rozstawić – na miejscu zgłaszasz się do Rafała Ardasińskiego – kierownika działu multimedia – powinien wiedzieć co i jak. O ile wcześniej ? ciężko mi powiedzieć 30min powinno wystarczyć.
Oczywiście nie wiem do kogo mają się zgłaszać osoby z innych miejsc niż Galeria Mokotów
Ostatecznie: W piątek powinieneś być na miejscu albo o 13.30 albo o 15.30 (i siedzieć do 18 lub 20) a w weekend o 13.30 do 18.
Odpowiedź: Mają zapewnić stoły i pomóc je rozstawić – na miejscu zgłaszasz się do Rafała Ardasińskiego – kierownika działu multimedia – powinien wiedzieć co i jak. O ile wcześniej ? ciężko mi powiedzieć 30min powinno wystarczyć.
Oczywiście nie wiem do kogo mają się zgłaszać osoby z innych miejsc niż Galeria Mokotów

Ostatecznie: W piątek powinieneś być na miejscu albo o 13.30 albo o 15.30 (i siedzieć do 18 lub 20) a w weekend o 13.30 do 18.
A widzicie w mailu napisali ze godziny sa takie a nie inne, chyba ze sie inaczej ustali z empikiem. U nas nie było problemu dogadać sie do godziny aby wszystkim pasowało 

wlasnie wrocilem z przygotowan - dzieki temu Juniorki maja najlatwiej, bo wszystko jest juz przygotowaneAsgard pisze:no wlasnie o ktorej mamy byc ( Wawa junior - empik)

w Juniorze spotykamy sie najpozniej o 15.30. co ciekawe - w Juniorze juz nie ma WO:AoR

w innych salonach, jesli nie uzgodniliscie inaczej, trzymajcie sie godziny ustalonej ze mna.
good luck

"I fart in your general direction" 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
uff po pierwszym dniu...
podsumowanie: 2 osoby to za mało, przydałaby się jeszcze jedna
dzisiaj było dużo zainteresowanych, zobaczymy jak będzie wyglądać sytuacja jutro i pojutrze
podsumowanie: 2 osoby to za mało, przydałaby się jeszcze jedna

Super! normalnie super :/ , tylko czemu dopiero w Plazie się dowiedziałem, że pokazy odbędą się w Galeri Centrum? Zonk totalny, tym bardziej ze straciłem ok godziny na łażenie w kółko :/ .Lublin Plaza
Wojtek Dudek
Tomasz Miscior
dzisiaj było dużo zainteresowanych, zobaczymy jak będzie wyglądać sytuacja jutro i pojutrze

Podsumowanie GM to brak organizacji ze strony Empiku.
Jakby tego bylo malo siedzi tam jedna osoba. W szprej zainwestowalismy w posypki tez, malowanie tt i calkiem przyzwoicie to wyglqada. Poswiecilismy na to we 2, 4 dni siedzac po pare godzin.( a czasem i cztery pary)
Co do akcji to ludzie oczywiscie zawiedli. > Uklony w strone chlopczyka, ktory mial byc w Galerii Mokotow. Ludzie wzieliscie figsy i oleliscie sprawe. To chyba troche nie w porzadku?
Zacytuje Cartmana : Grow up! Totalny brak odpowiedzialnosci. Po prostu szczeniactwo.
Jakby tego bylo malo siedzi tam jedna osoba. W szprej zainwestowalismy w posypki tez, malowanie tt i calkiem przyzwoicie to wyglqada. Poswiecilismy na to we 2, 4 dni siedzac po pare godzin.( a czasem i cztery pary)
Co do akcji to ludzie oczywiscie zawiedli. > Uklony w strone chlopczyka, ktory mial byc w Galerii Mokotow. Ludzie wzieliscie figsy i oleliscie sprawe. To chyba troche nie w porzadku?
Zacytuje Cartmana : Grow up! Totalny brak odpowiedzialnosci. Po prostu szczeniactwo.
ja się w plazie tez dowiedziałem że jest w innym empiku, i nie przyszedłem Was odwiedzić, jakbym wiedział wcześniej to bym pomógł, ale kiszka jak zwykle wychodzi, ludzie nie robią pokazów i wzięli gifty, hehehe a człowiek kiedyś głupi robił kilka pokazów rocznie za free całkowicie :p hehe
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Supeł: My sobie wyśmienicie radzimy
. Pierwszego dnia miałem tremę przed pierwszymi ogłoszeniami przez mikrofon i z zabawniejszych cytatów zapodam to co wymknęło się z moich ust:
,,Jeżeli kochają państwo fantastyke i wszystko co się z nią łączy: smoki, gobliny, rycerzy, dziewice'' ... W tym właśnie momencie zostaje dopiero uruchiomiony głośnik w głębi sali, a ludzie pytają jeden przez drugiego: Jakie dziewice?
Innym razem podczas jednej z przemowy : wszystkich kochających fantastykę, kochających ludzi, smoki, gobliny itp...
no cóż...
pomimo tych drobnych wpadek nie narzekamy na brak chętnych. Dzisiaj nawet na 15 min przed końcem odpowiadałem na ostatnie pytania 5 młodych chłopaków wybierających przy mnie swoje przyszłe armie. Inny klijent rozegrał dzisiaj 3 bitwy, a pewne panie przychodzą od wczoraj pograć
i zapewne jutro także nas odwiedzą. Panuje u nas bardzo miła atmosfera, zarówno ze strony innych pracowników Empiku jak i od zainteresowanych 

,,Jeżeli kochają państwo fantastyke i wszystko co się z nią łączy: smoki, gobliny, rycerzy, dziewice'' ... W tym właśnie momencie zostaje dopiero uruchiomiony głośnik w głębi sali, a ludzie pytają jeden przez drugiego: Jakie dziewice?

Innym razem podczas jednej z przemowy : wszystkich kochających fantastykę, kochających ludzi, smoki, gobliny itp...
no cóż...

pomimo tych drobnych wpadek nie narzekamy na brak chętnych. Dzisiaj nawet na 15 min przed końcem odpowiadałem na ostatnie pytania 5 młodych chłopaków wybierających przy mnie swoje przyszłe armie. Inny klijent rozegrał dzisiaj 3 bitwy, a pewne panie przychodzą od wczoraj pograć

No u nas od piątku to stała klientela 10-12latków i to ciągle tych samych - parę osób się zatrzyma, zapyta i to wszystko - zobaczymy jak w niedzielę będzie to wyglądać 

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
mają raczej kolo 7...