Nowa kampania na ASURZE.
Jaszczurx po czyjej stronie walczysz.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Miałem to samo, jaką formcje masz ustawioną (ja defensywną)?Jaszczurx pisze:a kawaleria nie doszła do walki mimo że piechota nie miała z tym problemu
Masz kolumne kills w statystykach jednostek.Deather pisze:i ilu zolnierzy wroga zabiliscie
2ga bitwa za mną, przegrana. Przeciwnik wyrżnął w pień cały oddział łuczników i 10 z 2giego oddziału Dostałem 10 pkt i uzupełnienie strat zabrało mi 6pkt. Nie wiem czy inwestować w kolejny oddział piechoty czy może w rydwany? Jeżeli ktoś ma rydwany to niech napisze czy się spłacają, bo narazie jestem mocno zawiedziony kawalerią (na dwie bitwy nic nie zrobili).
No cóż zremisowałem , z nejakim Elaysem of Drakholmem.
Artein widze że na twoi odcinku nie jest wesoło . Nie mart się pomoc jest już w drodze .
Artein widze że na twoi odcinku nie jest wesoło . Nie mart się pomoc jest już w drodze .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Rydwany są raczej plewne , ale kawa, COK i Paladyni Khaina sprawdzają się raczej dobrze .
Stosunek zwycięstw Defenders: 41 Chaos: 34
A jednak nie jest tak źle jak myslałem .
Stosunek zwycięstw Defenders: 41 Chaos: 34
A jednak nie jest tak źle jak myslałem .
No to skutecznie wybiłeś mi ten pomysł z głowyArtein pisze:Miałem przez jedną turę Tiranoc Charioty. Miałem przez jędną, więcej mieć nie będę.
No właśnie mój oddział COK nie spłaca się Dlatego myslałem o jakiejś alternatywie, pozostają więc BG lub Blademasters. Rewelacja są za to zwykli Elven Warriors i Elven Archers.Tullaris pisze:kawa, COK i Paladyni Khaina sprawdzają się raczej dobrze
Paladyni Khaine'a przez pierwszą bitwę się zdecydowanie nie spłacili, w drugiej już całkiem ładnie powalczyli.
Archersi mi się zupełnie nie spłacają, przez dwie bitwy zdobyli 2 killsy.
Dark Reaversi w najlepszym wypadku dostatecznie. Nie licząc jednego oddziału, który się zginął....
Niefortunnie w ogóle mi się gra jakoś
Archersi mi się zupełnie nie spłacają, przez dwie bitwy zdobyli 2 killsy.
Dark Reaversi w najlepszym wypadku dostatecznie. Nie licząc jednego oddziału, który się zginął....
Niefortunnie w ogóle mi się gra jakoś
A ja siedzę w środku kotła i co...? I nic... Moi barbarzyńcy zamiast obcinać elfie głowy tylko patrolują i patrolują. Miałem nadzieję, że dziś powalczę a tu kicha.
Nie wiem jak elfie rydwany, ale ktoś sobie chwalił rydwany chaosu.
Shadow wolves mają duży potencjał, Mam je, ale jeszcze nie miały okazji pokazać na co je stać.
Nie wiem jak elfie rydwany, ale ktoś sobie chwalił rydwany chaosu.
Shadow wolves mają duży potencjał, Mam je, ale jeszcze nie miały okazji pokazać na co je stać.
Nie wiem, mi tam jakoś się sprawdzaja łucznicy dostają natomiast ostro w dupe, więc chyba pozwole im zginąć i przestawie się na sama kawalerie.Voodoo pisze:No właśnie mój oddział COK nie spłaca się Dlatego myslałem o jakiejś alternatywie, pozostają więc BG lub Blademasters. Rewelacja są za to zwykli Elven Warriors i Elven Archers.