![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
Husaria - na razie bardzo OK - powodzenia w malowaniu
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Czaszki to V-to edycyjne głowy koników z Warriorów Chaosu...Allegropuszkin pisze: jak zrobiłeś te czaszki na koniach? fajny efekt.
po kolei, konie to Outriders/Pistoliers nowe, potraktowane miliputem (będą też elementy bardingu, głowa, osłona korpusu, oraz nóg) aby zrobiś skóry zwierzaków za siodłem; sami knechci to:Rothand pisze:WOW! Kislevici rzadza .... opiszesz jak ich zrobiles?
fotka rodzinna niebawem, jest tego trochę ale trochę więcej regonów chcę skończyć, pewnie tuż przed bazylem lub tuż poRasti pisze: Może jakaś fotka rodzinna tego co jest?
wypadek ze szlifierką podczas montowania magnesów pod podstawką (są aż trzy i naprawdę ciężko go oderwać pod traya)Szaman pisze:no to jedziemy z miazdzaca krytyka![]()
1. za krawedzie podstawki feldmarszalka powinni Cie na rynku wybatozyc! jek mozesz byc takim niechlujem?! psuje to efekt fajnie pomalowanego ludka...
takie życie, cytując VII-mo edycyjne powiedzenie: "śpieszmy się kochać GS-y....tak szybko giną"Szaman pisze:2. GW bardzo fajni, ale te oczy![]()
nie będę ich poprawiał, organizuję już części na kolejny wagon, ale tym razem się postaram o wiele mocniej, to regon na stół aby było czym grać, nowy będzie lepszy i z młotkami teutogenówSzaman pisze:4. kawaleria... coz, nie przekonam sie do tych kolorow nigdy. na te kropierze to chyba flagi z pochodu rownosci zawineli![]()
oczywiście, że takSzaman pisze:5. czempion - widze, ze skorzystales z mojego pomyslu
na całej armii zupełnie dobrze to wygląda i jest całkiem oryginalnie, dlatego tak robię, pamiętaj że nie stosowałem tego patentu od samego początku tylko po nałożeniu na kilka modeli, spojrzałem jak to wygląda całościowoSzaman pisze:7. nie przemawiaja do mnie podstawki - albo trawa albo snieg. bo snieg przy roztopach wyglada zdecydowanie inaczej.
po pierwsze to nie husaria, a po drugie skad masz informacje, ze u husarii skrzydla wystepowaly tylko parami?Klafuti pisze:Husaria prawidłowo - mają po DWA skrzydła, a nie jakaś biedna podróbka mono.
Widzisz czego można się dowiedzieć o ludziachDastor pisze:Kurde Helion nie wiedziałem, że umiesz malować. Zacnie ta Twoja armija wygląda
dlatego te twoje "rzezby" wypadaja slabo - miliput sie po prostu do tego nie nadaje... GS sie klei, dlatego trzeba do niego uzywac odpowiednich narzedzi oraz pokrywac je oraz palce woda, wazelina etc. (wedle uznania). Twoje tkaniny sa sztywne, przez co wygladaja nienaturalnie.#helion# pisze:Hehe, Maciek, po prostu łatwiej mi się w tym robi a miliput nie klei się tak jak GS, nie mam podejścia i cierpliwości do tego, jak się wprawię w tym to będzie i tak lepiej, poza tym łatwiej po wyschnięciu obrobić to czy pilnikiem czy szlifierką, a to już jest duży bonus![]()