O&G, Empire i...?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Karol J
Chuck Norris

Post autor: Karol J »

Właśnie - teraz mają wyjść (Po HE) VC i DE a potem co ? Jest jeszcze pare armii - Skaveny, Lizaki, Chaos, Bretka, TK ....

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Askąd ta pewność, że po VC będą w przyszłym roku DE? Ja słyszałem ploty o Skavenach chyba, że wasze informacje śa jakoś potwierdzone.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Ja bym chciał zobaczyć Kislev z prawdziwego zdarzenia... ale to pewnie nie prędko :(

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Kislev na Kreml Guardach(4St +halabarda), Sons of Urza (goscie z 4St +lance i na niedzwiedziach), Winged Lancers, Urgan Cannonie, Streltsi (strzelaja z dwoch rank z handgun) i pare innych pomniejszych zabawek....tak, taki byl kiedys Kislev, a nie to co teraz....

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Słowo się rzekło nastepne na 100% beda VC... Gadałem na Dmp z Philem Kelly i powiedzial ze nastepne sa VC w styczniu/lutym....chca by armia byla mroczniejsza jak z filmow o zombich... eterycznosc zostaje niezmieniona... pwoiedzial ze beda nowe bloodline i pojda glownie w wampirow nie nekrosow... najprawdopbniej nie bedzie nowych modeli BK

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Fajnie .... :D
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

to chyba dobre miejsce na to pytanie:
potrafi ktoś podać kolejność (idąc w tył) ukazywania się nowych Armybooków? im dalej tym lepiej.
póki co wiem, że ostatni był Empire, a przed nim Orcs & Goblins.
z góry dzięki.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

GreatTaurus pisze:to chyba dobre miejsce na to pytanie:
potrafi ktoś podać kolejność (idąc w tył) ukazywania się nowych Armybooków? im dalej tym lepiej.
póki co wiem, że ostatni był Empire, a przed nim Orcs & Goblins.
z góry dzięki.
w tym temacie jest odpowiedz na twoje pytania.. nie łaska przejrzec tych kilku stron..albo uzyc opcji szukaj ?

pare postów nad Twoim jest podana juz kolejna armia . ktora wychodzi zaraz po HE.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

kolejność idąc w tył?

HE, Empire, OnG, Dwarfs, WE...

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

Rakso_The_Slayer pisze:kolejność idąc w tył?

HE, Empire, OnG, Dwarfs, WE...
a wczesniej?

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

od najnowszej
Empire
Orcs and Goblins
Dwarfs
Wood Elves
Ogres Kingdoms
Bretonnia,
Lizaki i Bestie (jeśli mnie pamięć nie myli - nie pamiętam za to w jakiej kolejności)

mam nadzieję że się nie pomyliłem

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Zapomniałes o najnowszym czyli HE ;)

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Inferno pisze:Słowo się rzekło nastepne na 100% beda VC... Gadałem na Dmp z Philem Kelly i powiedzial ze nastepne sa VC w styczniu/lutym....chca by armia byla mroczniejsza jak z filmow o zombich... eterycznosc zostaje niezmieniona... pwoiedzial ze beda nowe bloodline i pojda glownie w wampirow nie nekrosow... najprawdopbniej nie bedzie nowych modeli BK
a chaos dwarfy? :P

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

skoro już czekają tyle lat to jeszcze kilka im nie zaszkodzi ;p :)

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Nehan pisze:
Inferno pisze:Słowo się rzekło nastepne na 100% beda VC... Gadałem na Dmp z Philem Kelly i powiedzial ze nastepne sa VC w styczniu/lutym....chca by armia byla mroczniejsza jak z filmow o zombich... eterycznosc zostaje niezmieniona... pwoiedzial ze beda nowe bloodline i pojda glownie w wampirow nie nekrosow... najprawdopbniej nie bedzie nowych modeli BK
a chaos dwarfy? :P
Phil Kelly powiedział, że nie za bardzo mają pomysł, co z nimi zrobić. Co prawda przyznał się, że jest w GW lobby kapeluszników (do którego on niby należy), które ciśnie na książeczkę dla Chadecji, ale póki co nic z tego nie będzie przez parę lat. Chcą ich przedstawić bardziej jako "kowali Chaosu" niż tak jak są teraz, czyli oddzielną armię. Jeśli będą mieli podręcznik, na pewno nie będzie czapek ( yes, yes, yes :) ), modele byłyby podobne do obsługi Hellcannona, z której są niesamowicie zadowoleni. Stwierdził też, że jak (jeśli?) wyjdą, zasady będą pisane zupełnie od zera bez patrzenia do tyłu, tak jak to miało miejsce przy pisaniu ogrów (o których mówił potem przez ładną chwilkę).
Tak więc Nehan i inne złe Kraśki muszą zadowolić się dwoma kartkami z Ravenening Hordes :P

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Rakso_The_Slayer pisze:Zapomniałes o najnowszym czyli HE ;)
HE jeszcze nie ma
22 października Army Deal dopiero i w listopadzie reszta

ODPOWIEDZ