O&G, Empire i...?
Askąd ta pewność, że po VC będą w przyszłym roku DE? Ja słyszałem ploty o Skavenach chyba, że wasze informacje śa jakoś potwierdzone.
Kislev na Kreml Guardach(4St +halabarda), Sons of Urza (goscie z 4St +lance i na niedzwiedziach), Winged Lancers, Urgan Cannonie, Streltsi (strzelaja z dwoch rank z handgun) i pare innych pomniejszych zabawek....tak, taki byl kiedys Kislev, a nie to co teraz....
Słowo się rzekło nastepne na 100% beda VC... Gadałem na Dmp z Philem Kelly i powiedzial ze nastepne sa VC w styczniu/lutym....chca by armia byla mroczniejsza jak z filmow o zombich... eterycznosc zostaje niezmieniona... pwoiedzial ze beda nowe bloodline i pojda glownie w wampirow nie nekrosow... najprawdopbniej nie bedzie nowych modeli BK
Fajnie .... 

- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
to chyba dobre miejsce na to pytanie:
potrafi ktoś podać kolejność (idąc w tył) ukazywania się nowych Armybooków? im dalej tym lepiej.
póki co wiem, że ostatni był Empire, a przed nim Orcs & Goblins.
z góry dzięki.
potrafi ktoś podać kolejność (idąc w tył) ukazywania się nowych Armybooków? im dalej tym lepiej.
z góry dzięki.
w tym temacie jest odpowiedz na twoje pytania.. nie łaska przejrzec tych kilku stron..albo uzyc opcji szukaj ?GreatTaurus pisze:to chyba dobre miejsce na to pytanie:
z góry dzięki.
pare postów nad Twoim jest podana juz kolejna armia . ktora wychodzi zaraz po HE.

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
kolejność idąc w tył?
HE, Empire, OnG, Dwarfs, WE...
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a wczesniej?Rakso_The_Slayer pisze:kolejność idąc w tył?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zapomniałes o najnowszym czyli HE 

a chaos dwarfy?Inferno pisze:Słowo się rzekło nastepne na 100% beda VC... Gadałem na Dmp z Philem Kelly i powiedzial ze nastepne sa VC w styczniu/lutym....chca by armia byla mroczniejsza jak z filmow o zombich... eterycznosc zostaje niezmieniona... pwoiedzial ze beda nowe bloodline i pojda glownie w wampirow nie nekrosow... najprawdopbniej nie bedzie nowych modeli BK

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
skoro już czekają tyle lat to jeszcze kilka im nie zaszkodzi ;p 

Phil Kelly powiedział, że nie za bardzo mają pomysł, co z nimi zrobić. Co prawda przyznał się, że jest w GW lobby kapeluszników (do którego on niby należy), które ciśnie na książeczkę dla Chadecji, ale póki co nic z tego nie będzie przez parę lat. Chcą ich przedstawić bardziej jako "kowali Chaosu" niż tak jak są teraz, czyli oddzielną armię. Jeśli będą mieli podręcznik, na pewno nie będzie czapek ( yes, yes, yesNehan pisze:a chaos dwarfy?Inferno pisze:Słowo się rzekło nastepne na 100% beda VC... Gadałem na Dmp z Philem Kelly i powiedzial ze nastepne sa VC w styczniu/lutym....chca by armia byla mroczniejsza jak z filmow o zombich... eterycznosc zostaje niezmieniona... pwoiedzial ze beda nowe bloodline i pojda glownie w wampirow nie nekrosow... najprawdopbniej nie bedzie nowych modeli BK

Tak więc Nehan i inne złe Kraśki muszą zadowolić się dwoma kartkami z Ravenening Hordes