Macki Wojny 2008 Łódź 13-14 grudnia 2008
Niestety nie, zabiera zawsze. Ograniczyliśmy jego uwalenie, ale możliwość przerzucenia kostki masz w każdej turze, a to mocno pomaga przy planowaniu fazy magii.Malal pisze:Przezut 1 kosci <one use only> zabiera 1 pd tylko w turze jak sie tego przezutu uzyje tak?
A licky boom boom down!!!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czy trzecie oczko tzeentcha w wariorach liczy się do limitu kostek w jakikolwiek sposób?
(to ten przedmiot ktory umozliwia rzucanie czarow maga przeciwnika ktory jest w LoS
(to ten przedmiot ktory umozliwia rzucanie czarow maga przeciwnika ktory jest w LoS
ile jest zgloszonych par?

Sorry, że nie odpowiadałem,a le nie zarejestrowałem ruchu w temacie.
@P..
Tylko PD
@Bania
http://master.osmiornica.info/zgloszenia.html
+ jeszcze kilka par z Łodzi, które z niewiadomych przyczyn mają opory przed wysłaniem mi rozpiski.
@Shakin' Dudi
Nie zabiera
@wszyscy
Panowie, co z tymi zgłoszeniami? Wszyscy się nagle wycofali, czy ociągają się do ostatniej chwili?
@P..
Tylko PD
@Bania
http://master.osmiornica.info/zgloszenia.html
+ jeszcze kilka par z Łodzi, które z niewiadomych przyczyn mają opory przed wysłaniem mi rozpiski.

@Shakin' Dudi
Nie zabiera
@wszyscy
Panowie, co z tymi zgłoszeniami? Wszyscy się nagle wycofali, czy ociągają się do ostatniej chwili?
Termin na tydzień przed był dlatego, że ja się mam tym zająć, a niestety w środy mam trening w czwartek mecz, a w piątek trzeba stoły porozstawiać, ale jak chcecie środę to niech będzie środa, najwyżej w pracy mi wydajność spadnie bo rozpy będę sprawdzał.
Oficjalnie przedłużamy termin składania rozpisek do środy, ale proszę je troszkę wcześniej podesłać jak możecie bo niestety z czasem ostatnimi czasy u mnie krucho, a muszę na nie rzucić okiem.

Oficjalnie przedłużamy termin składania rozpisek do środy, ale proszę je troszkę wcześniej podesłać jak możecie bo niestety z czasem ostatnimi czasy u mnie krucho, a muszę na nie rzucić okiem.