Ordinowa druzynowka
to drążąc temat dalej.. za każdego maga mam zjedzona dodatkową DD? czy tylko jedną za wszystkich magów w armii...
w końcu ten bonus nie kumuluje się ze sobą.
w końcu ten bonus nie kumuluje się ze sobą.

ok. teraz wszystko jasne. Jest to w miare rozsadna wersja.
dzieki
dzieki

bylem dzis w FiF i juz ustalilem jak jest z miejscami. Dla wszystkich sie znajdzie, lecz dobrze by wiedziec ile osob zamierza przyjsc ze wzgledu na to czy bedzie trzeba zaklepac sale lekcyjne na stoly czy moze drugi korytarz 
tak wiec jak ktos chcialby wpasc a jeszcze sie nie zglosil to najlepiej jakbyscie to zrobili w miare wczesnie
i to samo z osobami, ktore sie zgłosily lecz wiedza, ze nie beda mogli przyjsc. Dajcie jakos znac

tak wiec jak ktos chcialby wpasc a jeszcze sie nie zglosil to najlepiej jakbyscie to zrobili w miare wczesnie

i to samo z osobami, ktore sie zgłosily lecz wiedza, ze nie beda mogli przyjsc. Dajcie jakos znac
Szukam teamu, wiem, że pare osób ogłaszało się z tym samym problemem wcześniej w tym temacie, prosiłbym o kontakt takie osoby.
Oferuje Krasie na każdym lordzie złożone. Gracz ze mnie raczej kiepski, ale mam ochotę zagrać sobie na tym turnieju...
Kontakt najlepiej gg (no dole, żółte słoneczko) bądź mail.
Pozdrawiam

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chciałem nowy roster przetestować, więc może ktoś wspomoże
Ma ktoś może pożyczyć 1 konną demonetkę, 2 furie i 10 horrorów?

Ma ktoś może pożyczyć 1 konną demonetkę, 2 furie i 10 horrorów?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dzięki Shino
jeszcze zobaczę czy będę tym grał, bo Manfred coś krzyczy, że on będzie demonami masakrował
Wtedy będę skazany na te przegięte HE

jeszcze zobaczę czy będę tym grał, bo Manfred coś krzyczy, że on będzie demonami masakrował

Wtedy będę skazany na te przegięte HE