"NU MAGIC"- Gdańsk Morena 24.02.07

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

W związku z tym że tylko ja i Rzymek mamy w klubie drukarki ;). Dyplomy za jutrzejszy turniej damy pózniej przy okazji ;]
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Wyniki:
1. Karol Pietrowicz 64 +4150
2. Łukasz Jagalski 63 +4695
3. Łukasz Łuczyński 54 +2034
4. Adrian Choromański 48 +1888
5. Grzegorz Gajewski 47 +1254
6. Witek Pawłowski 43 +1153
7. Wojciech Gogola 38 +461
8. Karol Malinowski 37 -38
9. Andrzej Ziółkowski 36 +668
10. Michał Wojtkowiak 35 -751
11. Michał Sitkiewicz 34 -257
12. Krzysiek Kawczyński 34 -842
13. Krzysztof Bigoszewski 34 -1732
14. Michał Skolimowski 33 +44
15. Tomek Pater 33 - 236
16. Karol Juralewicz 29 -2134
17. Bartek Grzanka 28 -1161
18. Marcin Dorobek 23 -2848
19. Krzysiek Kołtan 20 -2366
20. Andrzej Szypulski 17 -3542
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Cos od siebie ;)
Turniej się imo udał, ciekawe zasasdy się sprawdziły, i wszyscy byli (chyba zadowoleni). Jak mówiłem, zwycięzcy dostaną dyplomy w późniejszym terminie.
Dziękuję tym co zostali pomóc przy noszeniu stołów bo sam to bym chyba jeszcze tam siedział.
Moje bitwy:
20-0 ze Skolimem
18-2 z Malinem
16-4 z Thurionem

Każda obfitowała w ciekawe akcje, ze Skolimem 700 pkt prawie uciekło za stół od terroru (9ld :evil:) dobrze ze 2 jedynki kulnąłem, bo zebrac się na 7 to nie problem :D. Z Malinem Doombul ubzdurał sobie że działa z S8 to dla niego pestka, zatem zginąl dopiero od 5 strzału :). A z Thurionem tyle było akcji że szkoda wypisywać, najlepszy był Plague prist który sobie przebiegł po jednej flance :D. A no i rzucałem ciągle 9-11 hitów z ratlingów, ale co z tego jak raniłem 3 ;].
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Post autor: nightclower16 »

To ja dam też coś od siebie:

Pierwsza bitwa z Sitem 20:0

Druga z Thurionem Też 20:0 , ale w drugą stronę :D

I z Gogolem 14:6 w plecy ... ;)

Ogólnie jestem zadowolony ... prawie wygrałem z bardzo dobrym graczem jakim jest Thurion no, ale cóż nie zdałem animozji (w tym momencie był albo wóz albo przewóz i już nie mogłem nic zrobić)

Turniej bardzo fajny, format idealny, świetnie się na nim grało :P
Dzięki wszystkim za miłą grę bez ciśnień co się żadko zdarza z moim charakterem :P:P:P

Pozdro 600 ;)

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Ja cały czas trzymałem równo formę :P:

18:2 z Paterem
18:2 z Gogolem
18:2 z Witkiem
Plus malowanie 9 pkt

Z każdym grało się bardzo przyjemnie,

W pierwszej bitwie miałem dupne rzuty w na trafianie, ale za to savy i wardy nieziemskie ;) Wykosiłem wszystko Paterowi

w Drugiej z Gogolem on miał pecha ja miejscami fuksa, jedynie w kilku sytuacjach zabrakło tego szczęścia(overrun w wardancerów i zabrakło cala zeby wpaść w kolejnych z BSB;))

w trzeciej bitwie po pierwszej turze nie miałem Damselki z ósemką realmów bo gigant ich wystraszył a Lord na pegazie zabił dówch hoppersów na co oni: ZAJEBAĆ PEGAZA!! i wklepali mu 4 rany z 4ech ataków ;) cała flanka była złamana, ale całe szęście reszta planu wybicia orków poszła dobrze i na sam koniec ( niezapominajmy o 5 jołmenach, którzy w szarży gigantowi wklepali 4 woundy ;) zostło 5 hoppersów i dwóch wilków :P Gdybym te dwa wilki ubił to byłaby maska a ja bym wygrał turniej ;)

Jeszcze raz dzięki ;)

P.S. gdzie te foty Thurion :P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Pozdrawiam wszystkich Gdańszczan, było fajno - mam nadzieję, że jeszce kiedyś sie spotkamy:)

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

Jakie ogromne różnice w punktach do 7 miejsca :P . Ja chciałbym podziękować wszystkim bardzo serdecznie. Nawet servi na swój sposób był całkiem normalny( na może po za jego przerośniętym ego :P ). Co z tego że przegrałem 20:0 z Młodym ( kurde ale że od terroru uciekł na 3 cale to poprostu krew mnie mało nie zalała :evil: ). Potem bitwa z Kołkiem, wktórej rozkręciłem wszystko prócz steam tanków (WE poprostu nie za bardzo mają czym :evil: ) 16:4. I w ostatniej i chyba z tej której najbardziej jestem dumny to z bigeesem 14:6 obfitująca w wiele testów psychologicznych ucieczek beastmenów i rozwalonych chariotów :D
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren

Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie :P

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Skolim pisze:( kurde ale że od terroru uciekł na 3 cale to poprostu krew mnie mało nie zalała :evil: ).
No jak już nie zdałem tego terroru, to na małe szczęscie mogłem chyba liczyc, tym bardzie ze pózniej oba twoje trimeny dostały szarże klocków od boku ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

ale wiesz tak dla mojej przyjemności mógłbyś nim uciec za planszę :P . Ale nie ma na co narzekać. W sumie i tak miałem sporo szczęścia. Od dziś biorę moje magiczne kamyczki na każdy turniej :P Działają niesamowicie :D
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren

Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie :P

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ja tez dziekuje wszsytkim przeciwnikom, bitwy fajne i na luzie, bez spiec i zgiec :) z Servim gra sie bardzo fajnie :P nie znacie sie ;) (ale po tym jak mi wycial 1000pkt w 2 turze to juz mialem cieplo :P na szczescie skonczylo sie na 20-0 dla mnie ;) p.s. servi, to nie byl pech, tylko blad, chyba malo ktory gracz O&G trzyma magow w jendostkach animozujacych.. tymbardziej ze ja gralem niestrzelajacym chaosem, wiec nie wiem czemu nie trzymales go poza oddzialem, no a na dodatek zlikwidowales mi maga, wiec jakbys go wrzocil do lasu to jzu wogle bys mial baje... ale niewazne :)
z Mlodym mega fajna smeiszna i wogle kul bitwa, ja pojechalem na pełnej k. i na pale, mlody skutecznie strzelal (wspomnianie ciągłe 9-11 hitow na kazdym z trzech ratlingow ;) ) no i wyszlo jak wyszlo, ja stracilem praktycznie wszsytko, mlody 60-70% armii w tym wszystkich herosow... no ale pozajmowal cwiartki itp (bo ja juz zbytnio nie mialem czym :P) wiec wyszlo dosc duzo na jego korzysc, tak czy siak bardzo mylo bylo ;)

Jagal jak tak dalej bedziesz cisnal i dokupisz se jeszcze pegazy to bedziesz tą bretką cisnął ze az strach ;)

pzdr !!

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

Zabiłem Ci 1000 pkt w pierwszej turze .... :D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

nightclower16 pisze:Zabiłem Ci 1000 pkt w pierwszej turze .... :D
no fakt :P mialem duzo czasu na nadrabianie... :p

ptasznik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: ptasznik »

a ja mam pytanie co do nagrod: szafa dal tylko ten puchar czy jeszcze jakies male, ktore mozna sobie zatrzymac? (kiedys mi cos sie obilo ze mialy byc jeszcze jakies) no i gratulacje dla pierwszej trojki

Awatar użytkownika
nightclower16
Mudżahedin

thurion pisze:
nightclower16 pisze:Zabiłem Ci 1000 pkt w pierwszej turze .... :D
no fakt :P mialem duzo czasu na nadrabianie... :p
Po drugie mówiłem, że się podłoże :D Chciałem żebyś pomyślał :D

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

thurion pisze:fotki:
Jagal jak tak dalej bedziesz cisnal i dokupisz se jeszcze pegazy to bedziesz tą bretką cisnął ze az strach ;)
2 boxy pegazów do kupienia to plan na najbliższe 2 tygodnie:P tylko trzeba ich dobrze pomalować :P zresztą całą armię trzeba odmalować ;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

qwer
Mudżahedin

Post autor: qwer »

lol, mimo standardowych max. za malowani, konwersje, wysiwyg, podstawki itd. zakwalifikowałem sie w pierwszej połowie - niezwykle mnie to ucieszyło :-)

mysle ze gdybym nie zapomniał o kilku takich "szczegolach" jak :

- nocmiki maja siatki
- orkowie w hth daja extra kostki magii
- squigami nalezy szarzowac a nie o nich zapominac

to moze poslo by lepiej, a tak 10/10 , 14/6, 10/10 nie jest zlym wynikiem
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Pozdrawiam wszystkich Gdańszczan, było fajno - mam nadzieję, że jeszce kiedyś sie spotkamy:)
Tu sie Gdynianie na Ciebie obrazili :wink:

Gralo sie kameralnie i spokojnie(tylko bylo zimno na sali co przeszkadzalo dosyc)
1.Bitwa:10-10 z Witkiem.Wiciu mi 3 razy walnal stope z irrestibla.Ogolnie 2 magowie na rydwanach mi duzo krwi napsuli.2 kolesie duzo pkt mi natlukli.

2.Bitwa i Guzka:18-2.Armia forest spirytów.Guzka poszedl na maxymalny ofens tyle ze 80 % breakow ktore rzucal to oblewal 8)

3.Bitwa i Pysiek:10-10.Bitwa trzymajaca w napieciu do ostatniej tury :P
Skonczylismy pierwsi.HE na Krasie bez ryzyka z zadnej ze stron sa szybkimi bitwami :).Pysiu mial dzialo z inzynierami dwoma ktore przez 5 tur nie moglo bolca trafic :).Ja za to w magi cieniowalem i zestrzeleniu jego maszyn.20 pkt do minora zabraklo tak jak i w 1-szej bitwie.

Na te zasady bretonniaw czubie mnie wogle nie dziwi.Naprawde jest to chyba najsilniejsza armia przy tym regluaminie.Nic nie ujmujac oczywiscie jagalowi.Przemaluj armi ala twoj green knight to i z malowania bedziesz wyciagal wiecej.

Awatar użytkownika
Guzka
Mudżahedin

Post autor: Guzka »

80 % breajkow ?? mowi sie ze zdalem 20 % a defakto bylo jeszcze mniej :cry: cos ten las krzyzy szybko wyparowywal na tym turze ale bylo wporzo i bardzo podobal mi sie metro dla treemena :P w pierwszej turze pod strefa przeciwnika to jest bajer :P

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

ptasznik pisze:a ja mam pytanie co do nagrod: szafa dal tylko ten puchar czy jeszcze jakies male, ktore mozna sobie zatrzymac? (kiedys mi cos sie obilo ze mialy byc jeszcze jakies) no i gratulacje dla pierwszej trojki
beda puchakri dla kazdego, sa dorabiane w studiu, odbierzemy je albo w Lublinie albo z Adrianem na WI

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

Heh a moje 2 wilki zabiły spawna na 2 ranach i to w dodatku z S3 (patrz dwie szóstki) 8)

ODPOWIEDZ