![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Galeria Elegancji (up- Danony 15.09.13)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Elegancji (up- Szpon Zarazy 10.02.10)
Fajnie pomalowana. Szczególnie podobają mi się świece ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Życie jest jak papier toaletowy. Długie,szare i do dupy.
Każdy dobry szczur wie że płomienie nie są czerwone tylko zielone!
http://change.menelgame.pl/change_please/9435383/ To nic nie kosztuje a pomagasz innymDzoooma pisze:Ona jest w stanie błogosławionym
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Cześć, dzięki wszystkim za komentarze, cieszę się że moje brudne szczurki się podobają
po dłuższej przerwie wrzucam fotki moich zmagań z NMM. Ćwiczę tą metod już od kilku tygodni, do tej pory mazałem pojedyncze bitsy/elementy figurek. Dziś zdecydowałem się na mały sprawdzian swoich umiejętności i pomalowałem ironbreakera w całości w NMMie, oto co mi wyszło:
![Obrazek](http://img541.imageshack.us/img541/4021/nmmprz.jpg)
![Obrazek](http://img547.imageshack.us/img547/7199/nmmtyl.jpg)
ogólnie jestem zadowolony z tego że udało mi się go skończyć, malowanie było przyjemne ale męczące. Zdaje sobie również sprawę że jest masa błędów i niedociągnięć (w końcu nadal się uczę
). Byłbym wdzięczny za wskazówki osób które z tą techniką są bardziej obeznane, ten pan i tak pójdzie do zmycia, ale rady i sugestie na pewno przydadzą mi się w dalszych zmaganiach
Oczywiście jeżeli ktoś kto nie maluje w NMM chciałby napisać kilka słów na temat tej pracy to też będzie mi miło
Pozdro.
po dłuższej przerwie wrzucam fotki moich zmagań z NMM. Ćwiczę tą metod już od kilku tygodni, do tej pory mazałem pojedyncze bitsy/elementy figurek. Dziś zdecydowałem się na mały sprawdzian swoich umiejętności i pomalowałem ironbreakera w całości w NMMie, oto co mi wyszło:
![Obrazek](http://img541.imageshack.us/img541/4021/nmmprz.jpg)
![Obrazek](http://img547.imageshack.us/img547/7199/nmmtyl.jpg)
ogólnie jestem zadowolony z tego że udało mi się go skończyć, malowanie było przyjemne ale męczące. Zdaje sobie również sprawę że jest masa błędów i niedociągnięć (w końcu nadal się uczę
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Oczywiście jeżeli ktoś kto nie maluje w NMM chciałby napisać kilka słów na temat tej pracy to też będzie mi miło
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pozdro.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Brody w ogóle nie malowałemRion pisze:I brodę by się nieco przydało poprawić![]()
Po przemalowaniu będzie jeszcze lepszyLazur pisze:Nie myj go... szkoda by było.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mi się podoba (tylko plecy trochę gorzej) chociaż nie maluję w nmm
strasznie nie lubie NMM... ale to chyba najlepiej pomalowany iron jakiego widzialem
jest swietny... przynajmniej na fotkach ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
+1 A najlepiej to daj tut, bo nie maluje w NMM ale nagle jakby mi sie zachciałorunepriest pisze:błagam powiedz jakich kolorów używasz do tych metalików.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
space marine gray na zbroi, topór to zwykły czarny imo ze zbyt ostrym przejściem w biel
mnie za to ciekawi złoto, wyprowadzałeś z cobra leather ? czy ze snike bite
a ogólnie widać że pracowałeś i treningi na bitsach nie poszły na marne , wyszło bardzo fajnie i szkoda ze nie zrobiłeś np ciemnorudej brody bo przy takim akcencie ten nmm jeszcze by lepiej się prezentował
ps. zdjęcie jest 4 razy za małe, wykadruj jeszcze raz by było 80% modelu a nie 80% tła![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mnie za to ciekawi złoto, wyprowadzałeś z cobra leather ? czy ze snike bite
a ogólnie widać że pracowałeś i treningi na bitsach nie poszły na marne , wyszło bardzo fajnie i szkoda ze nie zrobiłeś np ciemnorudej brody bo przy takim akcencie ten nmm jeszcze by lepiej się prezentował
ps. zdjęcie jest 4 razy za małe, wykadruj jeszcze raz by było 80% modelu a nie 80% tła
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
B. ładny. Zwłaszcza kolor - lubię srebrny nmm wpadający w niebieski. Kolory złotego też dobrze dobrane. Można wiedzieć, jakie?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.