Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie
Tak ale figurki w nich które wymagają podstawki muszą mieć tak samo zrobione podstawki, czyli muszą pasować.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tez jestem ciekaw 

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Pomysł dobry - polać mu 

putoa alasti avantoon! 

ja jestem za ale moze nie robmy podzialu na lord/hero i dajmy to w jednej grupie... to w ciagu roku pomalujemy sobie armie
tylko rarow bedzie za duzo
bo az 3 

Niko ma racje lord/hero w jednej grupie. Pomysl uwazam za jak najbardziej dobry. Fanatyk co ty na to?
Bedzie, to dzialka Fanatyka, przypomnialem mu o tym, wiec licze, ze niebawem je zrobi 

dajcie coś małego
to zdążę

Czyli bsb idzie do malowania 

Jako że chce w końcu skończyć moją armie to tez chętnie podpinam się pod propozycję tematyki Raksa.
Pytanie czy EoTG jest liczone jako hero?
Pytanie czy EoTG jest liczone jako hero?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wygląda na to że PMOTM umarło 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Najlepiej jeśli wypowiedzią się w tej kwestii Ziemko lub Fanatyk, jeśli uznają że PMOTM powinno być kontynuowane ale sami się tym nie mogą zająć to zróbmy glosowanie, ankietę lub niech oni kogoś zaproponują/wybiorą.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No wlasnie Fanatyku czy masz czas sie tym zajac czy nie , pisz tu szczerze - nikt nie bedzie mial do Ciebie pretensji. Ja mam wiele dzialow do moderowania i jeszcze administrowanie , wiec nie chcialbym sie jeszcze tego podejmowac.