perfect for my. My b-day weekendKyrys pisze:update for Hradec Kralove, termin was changed to 17.-18.5.
rules are not yet confirmed.
50% full ETC
50% ETC army points only
Na zagraniczne wyjazdy.
Re: Na zagraniczne wyjazdy.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dostałem akurat INFO, że Polacy z lekkim wsparciem wygrali w Hanoverze ich tamtejsze drużynowe mistrzostwa Niemiec!
Ekipa w składzie Młody, Laik, Suchy, Błażej i jeden Niemiec w ostatniej bitwie ograła team złożony w całości z mistrzów świata 54:46 i tym samym wygrała całą imprezę na prawie 200 osób.
Także tylko im pogratulować!
Ekipa w składzie Młody, Laik, Suchy, Błażej i jeden Niemiec w ostatniej bitwie ograła team złożony w całości z mistrzów świata 54:46 i tym samym wygrała całą imprezę na prawie 200 osób.
Także tylko im pogratulować!
Chłopaki musieli pokazać czym grają. Szkoda, cena sukcesu. 
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Totalnie się mylisz.Lidder pisze:Chłopaki musieli pokazać czym grają. Szkoda, cena sukcesu.
Niemieck "COMBAT" bardzo różni się od ETC. Są tam kwiatki gdzie miejscami pozwalają na więcej typu 6 bestii w oddziale, ale generalnie tną sporo. Miałem sam tam jechać i moja rozpa różniła się bardzo mocno od tego czym grywam na ETC. Rozpa np Młodego też była zupełnie inna.
Bardzo się cieszę, że chłopaki pocisnęli. Wielkie graty. Szczególnie zaś dla zastępców, którzy w zasadzie w ostatniej chwili zastąpili mnie i rince, jak widać chłopaki - opłacało się
John chyba zachwycony
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Grali na COMBAT? Jedne z najlepszych cięć ever. 
Gratulacje, SzybkoSzpilowiec (nie chce uzyc inne popularnej nazyw klubowicza bo sie gotowi poobrażać:D) mistrzem Niemiec, to chyba nie mogło być lepiej 
Btw - da sie grać mistrzostwa kraju nie na ETC, kto by pomyślał
i to na etapie wyboru kadry - chyba dosc ciekawa opcja
Btw - da sie grać mistrzostwa kraju nie na ETC, kto by pomyślał
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
A jak się turniej nazywał? Poczytałbym sobie chętnie whine na niemieckim forum, ale słabo sie ogarniam w tym ich forum.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- swieta_barbara
- habydysz
Ha, czyli jednak dobrze szukałem, tylko zmylili mnie nazwą teamu (StringPuppetMafia - WTF?) i sugestią, jakoby event odbywał się w Hannoverze:
http://www.tabletopwelt.de/index.php?/t ... p-i/page-2
http://www.tabletopwelt.de/index.php?/t ... p-i/page-2