KULTOWO Nie-DRUŻYNOWO VI czyli pre DMP
Re: KULTOWO Nie-DRUŻYNOWO VI czyli pre DMP
Dziękuję za turniej, fajnie się grało, szczególnie bitwa z Kotletem obfitowała w emocje i zwroty akcji. Wycięcie mi wraithów z infernala turę przed tym jak miały się przejechać po helenach nie było fajne, ale jakoś w końcówce coś z tej bitwy wyciągnąłem.
Sala w porównaniu do korytarza to rzeczywiście skok jakościowy, mam nadzieję że jeśli w przyszłości frekwencja tak dopisze jak teraz tez da się na niej zagrać.
pozdrawiam
Sala w porównaniu do korytarza to rzeczywiście skok jakościowy, mam nadzieję że jeśli w przyszłości frekwencja tak dopisze jak teraz tez da się na niej zagrać.
pozdrawiam
Co sie bedziesz Kołata tłumaczyć. Prawdziwy dresiaż się nie tłumaczy.To prawie, jak rozmowa dwóch dresiarzy "respect stary, że wpierdoliłeś trzem inwalidom na wózkach"

Zwłaszcza konstruktorom wózków inwalidzkich, które nie są przystosowane do walki z kijami do bęcballa

Jankiel do następnego modelu wózka nie zapomnij dodać kos na koła, to moze inwalida poprzecina drechowi kulasy zanim ten zrobi mu z łba siedzisko do sedesu.

proszę o PW z dokładnym opisem co jest źle Twoim zdaniem, wtedy będę mógł sprawdzić jak to wygląda w arkuszu.Emilianek pisze:Ile naliczyliście mi punktów? Mój przeciwnik z ostatniej bitwy mówił, że nabił tylko 2 punkty właśnie ze mną, a wygrałem z nim 18:2 i jest on z 5 miejsc wyżej ode mnie.
Emil Konikiewicz
@Manfred, daj maila na PW to Ci podeśle rozpę kotleta.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
karwasz twarz! kapitan co nie zna rozp swoich zawodników! Wstyd! Ty już od miesiąca powinienneś kminić taktyki!Manfred pisze:mam prośbe kotlet wyjechał i wyłączył telefon ma niby się uczyć
i nie mam dokładnej rozpy jego na DMP jeżeli ktoś wkleiłby mi ją na privie byłbym bardzo wdzięczny

Kapitan jak z koziej dupy no....

chociaż Manfred ma chyba swoją taktykę "w ryj, w ryj, w ryj"

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

dostałem, już zmieniłem w arkuszu.. wyniki do ligi pójdą odpowiednie.Emilianek pisze:Asassello dostałeś PM? U mnie jest, że dostarczono może nie zauważyłeś.
pozdrawiam

zająłeś 5 miejsce...Kalesoner pisze:Zgłoście wyniki.
specjalnie nie zgłoszę tych wyników

Ogłoszenie parafialne:
gracz który zajął piąte miejsce został zdyskwalifikowany za wkurzanie organizatora, zaś prokuratura wszczęła postępowanie przeciw K. za nękanie innych forumowiczów.
Z powyższych przyczyn miejsce piąte zostało zajęte przez gracza rezerwowego.
pozdrawiam,
Asassello
gracz który zajął piąte miejsce został zdyskwalifikowany za wkurzanie organizatora, zaś prokuratura wszczęła postępowanie przeciw K. za nękanie innych forumowiczów.
Z powyższych przyczyn miejsce piąte zostało zajęte przez gracza rezerwowego.

pozdrawiam,
Asassello

widzę, że kolejny, który aspiruje do wykluczenia z turniejuOziu pisze:Zgłosiliście w końcu te wyniki ?