Turniej w Sopocie 19 września 2009- OSTATNI SINGIEL KRÓLIKA!
Re: Turniej w Sopocie 19 września 2009- OSTATNI SINGIEL KRÓLIKA!
dla Gajowego jakiś tron przygotujemy
slusznie
moje ID 1683
moje ID 1683
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Jeszcze nam Ciebie Dimmu do szczęścia brakowałoDimmu pisze:ja tez chętnie sie zjawie:D
Nie wiem tylko gdzie my się wszyscy pomieścimy, ale na pewno będzie fajny klimat
Czy będzie to największy lokal w Polsce ? Czy były kiedyś większe ? Ktoś się orientuje.
w wawie bywały na 100 osob
Mogę mieć o 1 p za dużo w rozpie?
milo Pająk z waszej strony:)
a teraz pytanie z innej beczki.
Potrzebuje 6 główek najlepiej kemri bądź starych kościotrupów bez hełmów. jest tak liczba graczy wiec pytanie ma ktoś na zbyciu te główki? bardzo ich potrzebuje bo brak mi ich do skączenia oddziału;/ pozdrawiam i dziękuje z góry:)
(z chęcią się mogę na coś wymienić za te główki jeśli te rzeczy będę miał)
a teraz pytanie z innej beczki.
Potrzebuje 6 główek najlepiej kemri bądź starych kościotrupów bez hełmów. jest tak liczba graczy wiec pytanie ma ktoś na zbyciu te główki? bardzo ich potrzebuje bo brak mi ich do skączenia oddziału;/ pozdrawiam i dziękuje z góry:)
(z chęcią się mogę na coś wymienić za te główki jeśli te rzeczy będę miał)
Jakie heroiczne poświęcenie...
Pająk pisze:Ze względu na duże zainteresowanie turniejem ja i Michał postanowiliśmy zająć się tylko organizacją i sędziowaniem, więc zwolniliśmy dwa miejsca na liście graczy, rezerwowi zostali na nią dopisani;-)
A tak chciałem pojechac was Bestiami Chaosu , a tak będę wałował tylko na zasadach
Moge moich junk-zailli pozyczyc, sam biore tylko 5Dimmu pisze:Ma ktos porzyczyc 4 Warplock Jezzail teams??:D