Wsparcie artyleryjskie & casket of souls
Moderator: Shino
noo i jeszcze kto dostanie wounda to zdaje panike jak z katapulty...
I wygrywa grę na 2+ z przerzutem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No bez jaj, d3 woundy na wszystkim co widzi casketa to przegięcie niby?? ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
(ratlingi, samotni magowie, biegacze, mniam
)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
(ratlingi, samotni magowie, biegacze, mniam
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Co nie zmienia faktu ,że to najgorszy rarcasket nie jest taki zly
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Die for Emperor
- Mudżahedin
A jak rzuci 1 to się okazuje że Liche pomylił skrzynki i zamiast Casket-a wziął skrzynię z ciuchamiTomash pisze:I wygrywa grę na 2+ z przerzutem
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
- Mefistofeles
- Falubaz
może lepiej nie z skrzynkę z ciuchami a beczułkę z wódą? Xd tylko przez takowego Licha to płyny by się przelewały...
Cascet byłby fajny, gdyby ruszał się - teraz to stoi i wabi katapulty ;p
Nie ma jak rare na wabika ^^
Cascet byłby fajny, gdyby ruszał się - teraz to stoi i wabi katapulty ;p
Nie ma jak rare na wabika ^^
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
![Obrazek](http://dl.dropbox.com/u/64416209/klubfenixbanner.jpg)
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
- Mefistofeles
- Falubaz
a staro edycyjna maszyna musi mieć nowo edycyjną podstawkę?
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)
Jakie znowu niedopuszczalne? Maszyny mają podstawkę (minimalny rozmiar) 40x40 mm. Jeśli uda Ci się na taką zmieścić nową, dużą katapultę, to gratulacje i graj tym na zdrowie. Na turniejach nie mają podstaw przychrzanić się od strony formalnej.
maja... uwierz mi, ze zawsze sie znajdzie sposob... jesli ktos mialby miec podstawke ponad 2x mniejsza od figurki to i na nieg sie znajdzie sposob.... chociazby przy ustawieniu figurki i pivotowaniu maszyny nie ruszajac zalogantow i zachowujac koherencje...Tomash pisze:Jakie znowu niedopuszczalne? Maszyny mają podstawkę (minimalny rozmiar) 40x40 mm. Jeśli uda Ci się na taką zmieścić nową, dużą katapultę, to gratulacje i graj tym na zdrowie. Na turniejach nie mają podstaw przychrzanić się od strony formalnej.
- Die for Emperor
- Mudżahedin
No ja dziś zakupiłem Casket i ciekaw jestem jak się będzie sprawdzi w bitwie
Tak sobie myślę jednak jak wyposażyć Kinga i licza od casketa. King będzie latać z 5 carrionami i albo: ma Ankhre (wtedy licz ma Collara) albo Collara ( a Ankhra idzie na licza). Problem w tym że wolałbym żeby King miał Ankhre ale np grając przeciwko Crimsonerowi i jego 2 doom diverom chyba lepiej mieć warda na liczy niż na królu... ot i zagwozdka...![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak sobie myślę jednak jak wyposażyć Kinga i licza od casketa. King będzie latać z 5 carrionami i albo: ma Ankhre (wtedy licz ma Collara) albo Collara ( a Ankhra idzie na licza). Problem w tym że wolałbym żeby King miał Ankhre ale np grając przeciwko Crimsonerowi i jego 2 doom diverom chyba lepiej mieć warda na liczy niż na królu... ot i zagwozdka...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
@Mikel: tylko priesta, strażnicy są częścią trumny
Czy jesli light of death wejdzie a ksket stoi w lesie i widzi tylko jedna jednostke wroga a za nia w lini prostej jest druga - to czy moze tej drugij zadac obrazenia ?
Bo jesli mozna pociagnac linie przez pare oddzialow przeciwnika to moze sensownym jest wystawiac kasket na w wzgórzu ?
Moze ktos mi podpowiedziec jak te urzadzonko dziala![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bo jesli mozna pociagnac linie przez pare oddzialow przeciwnika to moze sensownym jest wystawiac kasket na w wzgórzu ?
Moze ktos mi podpowiedziec jak te urzadzonko dziala
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)