Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
Re: Pre-Bazyl jednak z Bazyliszkami - Kraków 6 II
dzieki panowie napewno trafimy w koncu miałem studiowac na AE Kraków i byłem tam z 6 razy...
damy radę...
damy radę...
pewna śmierć raz na 20 min.c4h10 pisze:do tego na jednej z nich może Cię potrącić szybki tramwaj
Silencjum Dibo Będzi mówił !!
1 - klub - nowy klub nowa nazwa coście sie uparli na stary Legion ?
2 - Turnieje ... pomysł git ale taka ilośc bedzie nie do przetrawiania. to + mastery itp może na pierwszy sezon ograniczmy sie do 6 a jak sie ograniemy to moze być nawet to 10.
3 - cos miałem i zapomaniłem .... AHA można by coś pomyśleć o wspomnianym SW CCG - ale to do uzgodnienia z Cinkiem pewnie.
4 - eee... se przypomne co to ja chciałem to napisze
Ide spać ... przyda sie
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Oj tak Kozo - brzmisz na mocno zmęczonego
Trzeźwy i wyspany o świeżym umyśle Dibo przypomniał sobie o co miał zapytać. O Kozy ! Które kozy obowiazują ? Nowe czy Stare ? Bo 6 II jest premiera Nowych.
- Jeśli stare to czy dostaja busta punktowego za słabośc ? czy nie ma sprawiedliwości na świecie i nie dostają ?
- Jeśli nowe to rozumiem że spore proxowanie jest w tym wypadku dozwolone
- Jeśli stare to czy dostaja busta punktowego za słabośc ? czy nie ma sprawiedliwości na świecie i nie dostają ?
- Jeśli nowe to rozumiem że spore proxowanie jest w tym wypadku dozwolone
Czcij Koze !!
Dla starych koziołków dostaniesz boosta w postaci BP 1.5, możesz pojawić się na turnieju nieumyty oraz masz pozwolenie na wezwanie Shub-Niggurath :)Dibo pisze: - Jeśli stare to czy dostaja busta punktowego za słabośc ? czy nie ma sprawiedliwości na świecie i nie dostają ?
Nowe kozy są dopuszczone pod warunkiem posiadania oryginalnego podręcznika GW (żadne kserówki, wydruki czy wydziarane podręczniki na plecach).Dibo pisze: - Jeśli nowe to rozumiem że spore proxowanie jest w tym wypadku dozwolone :twisted:
Proksowanie dopuszczone przy czym:
Masz proksy => nie masz WYSIWIGa
IMHO dopuszczenie armii w dniu wyjścia booka jest o tyle słabe, że nikt jej zasad znać nie będzie, a to rodzi niekończące się pytania. Ale zrobisz panie sędzio, jak uważasz
Jak sie okaże że można go kupic juz w piątek to przyjde z nowym podręcznikiem, ale gram na starych Kozach. No w sobote przed 9 rano raczej go nigdzie nie odstane. Co do Shub-Niggurath rozwiałes moje watpliowści co do tego którego bazyliszka wziąść .
A jak cchesz poczytać to odbierz sobie priva ;]
A jak cchesz poczytać to odbierz sobie priva ;]
Czcij Koze !!
Ej ja też chce! Kto Ci w środku nocy pliki operowe podrzuca Należy się jakaś wdzięczność
Pięknie, wszyscy dostana tylko nie ja
bo ten Legion coś znaczy. Jak ci się nie podoba to ci zrobimy jedno osobowy klub , proponuje :1 - klub - nowy klub nowa nazwa coście sie uparli na stary Legion ?
wersja easy: "Koziołki Matołki"
-"Kozły Matoły!!!"
albo, pewnie najbardziej ci się spodoba : "SZATAN SZATAN URWA URWA BRUDNE KOZŁY BOJOWE-PACANÓW SZATAN SZATAN URWA 666"
może być?
Nie ma co srać żarem. Podobno są tak żałosne że nie warto booka czytać .IMHO dopuszczenie armii w dniu wyjścia booka jest o tyle słabe, że nikt jej zasad znać nie będzie, a to rodzi niekończące się pytania. Ale zrobisz panie sędzio, jak uważasz
Porzuć zembologię na rzecz pacynek
Strasznie spinacie poślady z tą nazwą klubu. Jakie to ma znaczenie jaka jest/będzie ? Żeby się zaraz na mnie gromy nie posypały od razu pisze że adresuje to do obu stron konfliktu
Ktoś pytał o pożyczenie wyverny, tylko nie chce mi sie przeglądać 7 stron kto Ja swojej jednak nie będę wystawiał, więc mogę wziąć jak jeszcze trzeba (uprzedzam że jest jest niepomalowana).
Ktoś pytał o pożyczenie wyverny, tylko nie chce mi sie przeglądać 7 stron kto Ja swojej jednak nie będę wystawiał, więc mogę wziąć jak jeszcze trzeba (uprzedzam że jest jest niepomalowana).
True Punk z tego co pamiętam.
A co do nazwy klubu to o jakim konflikcie mówisz? Myślę, że dla każdego z nas ma ona znaczenie drugorzędne, oczywiście nie znaczy to, że nie jest to w ogóle ważne. IMHO True Legion jest jedynym sensownym, a więc kompromisowym rozwiązaniem.
A co do nazwy klubu to o jakim konflikcie mówisz? Myślę, że dla każdego z nas ma ona znaczenie drugorzędne, oczywiście nie znaczy to, że nie jest to w ogóle ważne. IMHO True Legion jest jedynym sensownym, a więc kompromisowym rozwiązaniem.
Pytanie nr 1. Jest tam gdzie zaparkować 4koła?
Ja chciałbym od Charkiego trolla pożyczyć
Znajdzie się ktoś z wolnym ogrem? (wiem że to nie master ale chce żeby to jakoś wyglądało)
Ja chciałbym od Charkiego trolla pożyczyć
Znajdzie się ktoś z wolnym ogrem? (wiem że to nie master ale chce żeby to jakoś wyglądało)