EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Nie po prostu woda sodowa uderzyła mu do głowy .

Ta reprezentacja ( podana w poście Trojka ) jest po prostu słaba .
3 na 8 graczy ma '' prawie'' zerowe ogranie swoją armią .
Pasiak pubicznie przyznał sie do wałowania ( Balticon i jego własny tekst : na kościach to ja nie oszukuje ), a FAIR PLAY jest imho najważniejsze na tym turnieju .
Tak samo system , że skład wybiera top3 jest zły i powinien ulec zmianie :wink:
Najslabszym ogniwem wydaje mi sie trojek w tym skladzie
Nie tylko Tobie , oj nie tylko ...
Ja tak widze skład :
MŁODY (
BARB
TROJEK ( bo być musi , jak już musi to z O&G )
MALAL ( WE )
ŻABA ( Bretka )
HOLAN ( Imperium )
ROBSON ( TK )
THURION ( Chaos )
Zresztą mało ważne kto będzie grał i tak będe kibicował Polsce , ale ponarzekać musze :)
Beka na maxa

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Oskar, od co najmniej roku Pasiak figuruje w rozmowach jako wzór grającego fair. Przestań więc powtarzać nieaktualne ploty, sam grałem z Pasiakiem na BaltiConie '06 i bardzo sobie chwalę zarówno grę, jak i gracza (chociaż zebrałem łomot, ale to dla mnie nie pierwszyzna ;) ).

Natomiast wyciąganie Pasiakowi dawnego wałowania niech posłuży za przestrogę młodym gniewnym z przesadnym parciem na wygrywanie - jak widać w erze internetu reputacja jest wszystkim i trudno ją odbudować. A smród ciągnie się długo.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wku.... mnie po calosci najezdzanie na Pasiaka i jego niby zly niefair styl gry... Pada to w wiekszosc z ust osob , ktore nigdy z nim nie graly - to jest w tym najmocniejsze... Rozgralem z Pasiakiem mnostwo bitew - zadnej z nich nie wspominam jako batalii rozegranej pod cisnieniem. Zdarza sie Pasiakowi byc troche czepialskim , no ale litosci - jesli jest ktorys z graczy z czlowki , ktory sie nigdy nie czepial jak chodzilo o cos waznego to prosze o wzkazanie mi go...

Pasiak mial przynajmniej odwage sie przyznac , nie chce rzucac w nikogo miesem , ale sam dobrze widze co dzieje sie na pierwszych stolach - jak jeden gracz z czolowki kontroluje drugiego...

Oskar pomimo tego , ze jest z Ciebie bardzo spoko ziom , to nie pier... nie powtarzaj hasel jak glupia marionetka...

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tomash pisze:Oskar, od co najmniej roku Pasiak figuruje w rozmowach jako wzór grającego fair. Przestań więc powtarzać nieaktualne ploty, sam grałem z Pasiakiem na BaltiConie '06 i bardzo sobie chwalę zarówno grę, jak i gracza (chociaż zebrałem łomot, ale to dla mnie nie pierwszyzna ;) ).
mniejsza o to jak gra pasiak, ale o ile si4e nie myle od prawie roku to on nie gra wogole w polsce bo wyjechal wiec ciezko stwirdzic, ze jest wzorem grania fair play :P ;)

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

To wezcie Darka Polita z WE. Ograny nimi raczej jest, bo chyba tym ostatnio gra.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Na Strategu byl i pomimo tak dlugiej przerwy pocisnal... Zaba tez nie gral od cholernie dlugiego okresu czasu - przyjechal na MB i tez pocisnal ;)

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Ziemko pisze:Na Strategu byl i pomimo tak dlugiej przerwy pocisnal... Zaba tez nie gral od cholernie dlugiego okresu czasu - przyjechal na MB i tez pocisnal ;)
Ziemko no ba :D a MALAL - gdyby nie to, że nie chciałem z nim grać w 1 grze na MB bo mi go żal było to pewnie MB wygrałby ktoś inny ;) ehehe

Wracając do tematu - może mnie ktoś oświecić jakie były przesłanki wybrania takiego a nie innego składu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Gralem z Pasiakiem juz chyba 3 razy na turniejach i to na wysokich stolach, kiedy wynik byl wazny. Ani razu nie zauwazylem, aby walowal, raz moze sie cisnieniowal i czepial sie o byle warbannery (;) :P), ale na pewno nie oszukiwal. Wydaje on sie dosc dobtym wyborem na Euro. Chociaz, gdybym ja mial wybierac sklad wybralbym Malala jako WE.
pozdro

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Grałem z Pasiakiem na prawie każdym Masterze co byłem i mnie nie zwałował. Jakoś niemiłe te gry też nie były, więc na tym polu jest moim zdaniem ok. Zwykle udawało się dograć tylko ze 4ry tury - słyszałem, że nie tylko mi, ale też innym graczom, ale myślę że tego mankamentu nie będzie trudno wyeliminować (a może już wyrósł z tego - nie widziałem dawno jak gra). W sumie nie grał ostatnio regularnie, więc nie znamy dokładnie jego formy i na dzień dzisiejszy można się do tego tylko czepić. Reszta wjazdów to trochę bezpodstawna (szczególnie od osób które nie grały z nim).
A co do Malala, to ponoć odmówił, więc ten temat jest zamknięty.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Gralem raz z Pasiakiem, bylo przyjemnie, Zostalem ostro pojechany, ale gralo sie przyjemnie. A jesli czasem ktos sie cisnieniuje, zycie, kazdy od czasu do czasu moze, zupelnie normalne.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Szkoda , ze Malala nie ma i jego TK... Znam powod jego rezygnacji , po czesci go rozumie - ile mozna sie uzerac...

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Pewnie masz Ziemko racje , tak czy siak bardziej nalezało mu sie miejsce w reprze w tamtym roku jak w tym :)
Malal to temat rzeka , w końcu to najbardziej znienawidzony przez reszte bóg Chaosu - renegat :P Brakuje go i to bardzo bo spokojnie mógłby grać każdą armią i jeszcze jakby mapki terenów zrobił pod naszych to już w ogóle :twisted: :wink: :
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wiesz no biegu swiata nie zmienisz - to , ze nie bylo go w skladzie rok temu , uwazam za zenujace - teraz spokojnie mogliby chlopacy kogos innego na jego miejsce wziac , ale zdecdyowali sie na niego - mysle , ze sie nie zawioda ( a jak Pasiak da dupy to sam mu w nia nakopie ;) Nie ma co narzekac na sklad - rok temu tez duzo marudzenia bylo , a jakos chlopaki sie spieli i pocisneli - zobaczymy jak bedzie teraz - mam nadzieje , ze podobnie - jak nie , mowie sie trudno i zyje sie dalej... Mam nadzieje , ze nie odpuszcza i beda walczyc do konca ( rok temu odpuszczenie meczu z Wlochami , uwazam za niegodne naszej reprezentacji - trzeba bylo pokazac totalna klase i uzyskac 6 zwyciestw , wszyscy wiemy , ze chlopaki odpuscili i sami to pozniej mowili )

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Rok temu były megaawantury o skład i co? Ano właśnie. Także wierzę w naszą ekipę (skoro się już pozbierała), niezależnie od tego jak daleko odbiega od typowanych przez każdego drimtimów :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Tomash pisze:Rok temu były megaawantury o skład i co? Ano właśnie. Także wierzę w naszą ekipę (skoro się już pozbierała), niezależnie od tego jak daleko odbiega od typowanych przez każdego drimtimów :)
No właśnie pozbierała się sama czy jak ?? Ktoś odpowie mi na jakiej zasadzie wybierano skład.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Top 3 ligi wybieralo sklad - tak zostalo zatwierdzone przez LS ... Masz jeszcze jakies pytania synku ;) ??

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Ziemko pisze:Top 3 ligi wybieralo sklad - tak zostalo zatwierdzone przez LS ... Masz jeszcze jakies pytania synku ;) ??
To, że TOP 3 wybierało skład to wiem, mnie bardziej interesuje dlaczego te a nie inne osoby. Nie to, że twierdziłbym iż skład jest słaby ale 1-2 zmiany w składzie widzę i takie jest moje zdanie ;)

Ziemko Synku nie unoś się hehe bo następnym razem przed turniejem będziesz w balonik dmuchał ;) Synku ehehe coś mi się wydaje, że starszy od Ciebie jestem ;P no ale mogę się mylić :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Ziemko pisze:Top 3 ligi wybieralo sklad - tak zostalo zatwierdzone przez LS ... Masz jeszcze jakies pytania synku ;) ??
przez ls? a co tu ls ma do gadania? (tudziez ll :P jedno i drugie nie organizuje turniju wiec chyba sie nie powinno do niego mieszac co? )

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Ale marudzicie z tym squadem, ja nie moge.

Ale jak widze niektóre propozycje graczy to chyba sami nie wiecie co piszecie i macie średni wgląd w to co się działo w tej lidze na turniejach.

Jeżeli o mnie chodzi bezpośrednio to śmiało możecie pisać, że waszym zdaniem nie powinno mnie być w squadzie, ale chciałbym abyście poparli to jakimiś konkretnymi argumentami.

pzdr

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Stachu, jakie marudzenie? :D Przypomnij sobie co było rok temu :lol: To była jazda po całości, a teraz to conajwyżej przytupywanie nóżką niezadowolonych dzieci ;)

Skład jest OK. Dacie radę (no chyba, że traficie na Belgię :P)

ODPOWIEDZ