WROCŁAW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Re: WROCŁAW

Post autor: Khuman »

eh... Dymitr :)

daj spokój, wyluzuj, nie można mieć wszystkiego, osobiście nie zmienię gry bo swój lubię, ewentualnie możemy zagrać bestiami bo już dawno nimi nie grałem :D

choć w niedzielę sobie po używam :twisted:

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Ja chętnie vc zagram :D myślę, że ją ogarniam :D W sobotę mogę. O'n'G nie zagram bo się Morrok z malowaniem obcyndala :D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Marys pisze:Ja chętnie vc zagram :D myślę, że ją ogarniam :D W sobotę mogę. O'n'G nie zagram bo się Morrok z malowaniem obcyndala :D
może wybierzesz jedną z 2 armii jaką proponuję na sobotę WoCh albo DoCh i zagramy? bestie zostawię na niedzielny turniej by się nie powtarzać... co Ty na to ? :)

w sumie mogę z rana samego ( o tej 10 ) a potem zagrasz z Dymim jak się wyśpi ;)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Bardzo chętnie. Weź tą, którą Ci się lepiej gra.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Marys pisze:Bardzo chętnie. Weź tą, którą Ci się lepiej gra.
Obie :D ? to się zastanowię 8)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

o której gracie? to wpadne jeszcze wasza bitwe zobaczyc
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

od 10 jedną chyba zagramy a potem z Tobą :)

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Dymitr albo ktokolwiek chętny jutro w badzie o 10 na gre? Z Jarkiem jestem na 13 umówiony, wiec jedną bitewke moge pyknąc jeszcze.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

od biedy mogłbym zrobić
Ostatnio zmieniony 30 lip 2010, o 22:31 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Od biedy może byc, pewnie zagramy jakieś 3-4 tury do 13 ale spoko, mnie pasuje :)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

spoko, Jarek poczeka, prawda Jarku?
a to od biedy nie tyczyło się grania z Tobą a tak poronionej porannej godziny:D

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Michał, ja chyba mogę na 14 około
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

mam nadzieje, że nie bedzie Ci przeszkadzac prox dwu Hydr, bo jeszcze sie po nie nie wybralem do kumpla, a mam dość daleko

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Dymitr

Spoko, proxy mi nie przeszkadzają, zresztą te nowe hydry i tak mi się nie podobają :) A tak wogóle to przypomniało mi się właśnie, że w domu mam jedną starą, także moge przyniesc... jest tylko pomalowana dosc, hmm.. abstrakcyjnie, służyła mi w zamierzchłych czasach jako sojusznik do mojej starej armii chałosu, a i moje zdolności malarskie były wtedy dośc mizerne.

Wojtuś

No jeżeli Jarek przyjdzie to skończymy pewnie jak zaczną zamykac barda czyli o 15. Enklawa jest do 17 takze nawet jakbysmy mieli sie przenosic czasu starczy na jakies 3 tury. Chyba, że cos pokręciłem z godzinami, albo jest jeszcze cos dłużej otwartego.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

a weź weź

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

A Wojtuś, właśnie do mnie dotarło, że Jarek jednak nie może, także możemy koło 14 w enklawie

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

ale enklawe zlikwidowali :(
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

A, no to nie jestem na czasie.
W takim razie Wojtuś napisz gdzie chciałbyś grać o 14.00, chyba, że coś jeszcze się zmieniło i bard jest dłużej czynny, a wogole to możesz mi wysłać numer kom. na pw to sie jutro zdzwonimy jakoś.

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

JarekK pisze:ale enklawe zlikwidowali
Szkoda, bardzo sobie chwaliłem tą miejscówkę :evil: .

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

tylko czy w bardzie nie jest jutro safari?

ODPOWIEDZ