Warsztat i galeria ARBAL'a (Coloured Dust) - EXECUTIONER
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Re: Galeria ARBAL'a (28.02.2011 - Gobliny na pająkach...)
Mi najbardziej podoba się Gorbad jest świetny
bardzo fajnie... swietne modele i malowanie, jedyne co mi sie nie podoba to podstawka tego z kowadlem...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Brak uwag .
ARBALu, świetna robota... zdradź mi, jak udało ci się tego z kowadłem przytwierdzić do podstawki pinami, bo mój model maniaka z kowadełkiem ma żałośnie małe stopy... nie wiem, czy to niedolewka, czy cuś- wszyscy pokazują go zawsze od góry , więc prosiłbym o poradę i fotkę taką bardziej z profilu pokazującą połączenie z podstawencją. PZDRW i gratulki- nieźle się razem prezentują... a i sława mołojecka rośnie, jak sam wytwórca zamieszania pochwali twoją armię oficjalnie na stronie
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
hej, tego z kowadłem malowałem jako pierwszego właśnie z 2 lata temu, stąd ma inaczej wykonana podstawkę. Niestety ten model jest tak odlany, żeby go przyczepić przypilnowałem go do podstawki grubym spinaczem
Generalnie te modele są super tylko łańcuchy są tak cienkie i delikatne, że już 2 razy mi się połamały.....
Co do strony GW to miło zobaczyć tam swoje prace
Generalnie te modele są super tylko łańcuchy są tak cienkie i delikatne, że już 2 razy mi się połamały.....
Co do strony GW to miło zobaczyć tam swoje prace
Wooow foty swojej armii na stronie GW - RISPEKT!!!
Jak sie tam wkreciles?
Pisali cos o przysylaniu zdjeci workow i gobelinow - jakis konkurs robili?
Jak sie tam wkreciles?
Pisali cos o przysylaniu zdjeci workow i gobelinow - jakis konkurs robili?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ha! Świetne modele i zajebiste malowanie
wyglada swietnie... mam nadzieje ze nie dlatego ze zdjecia sa slabe i ze na lepszych fotkach bedzie wygladal jeszcze lepiej
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zapowiada się świetnie - czekam na szczegółowe zdjęcia...
już na tych fotkach widać że kolce bidne:/ kreskami dużo lepiej wyglądają niż coraz jaśniejsze krążki.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria