Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Nie można brać żadnych magicznych przedmiotów w kontyngencie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie, bo w kontyngencie nie możesz mieć magicznych przedmiotów.Gremlin pisze:Mozna brac 2x warbanner?
1 na kontygencie
2gi w armi właściwej
edit. kaleson pierwszy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Mudżahedin
dow jak najbardziej dopuszczone w armii dow.GoblinNadGobliny pisze:tak w ogole, dow dopuszczone? teraz mocne lobby idzie w ta strone, wole zapytac.
szczegolnie ze jak ktos chce mengili to wezmie sobgie kontyngent de, jak chce cannona - empire; za to dowolna armia oparta na shadach+mengilach czy cannonie z dow i imperialnym wydaje mi sie srednio interesujace.
edit: jednostki 1+ jak bulle w łograch czy erranci z errantry war nie sa 1+ w kontyngencie. wystarczy eby armia miala jednego true core'a
dopiszcie to do regulaminu, bo juz chcialem wystawiac harpie + shadow a dopiero teraz przez przypadek natknalem na te informacje (nie wszyscy czytaja wszystkie posty).
btw bede pewnie, regulamin bardzo mi sie podoba (choc mogloby byc mniej punktow za WoW imo albo liczone tylko do hobbystki )
ad scenariusz 2) czy dziala na mounty?
btw bede pewnie, regulamin bardzo mi sie podoba (choc mogloby byc mniej punktow za WoW imo albo liczone tylko do hobbystki )
- 4 karabiny
- Beast from the East
Już dopisuję. Co do punktów z oceny malowania itd. Vox populi vox dei - mówisz masz Oddzielam hobbystyke do oddzielnej kategorii.Marek G pisze:dopiszcie to do regulaminu, bo juz chcialem wystawiac harpie + shadow a dopiero teraz przez przypadek natknalem na te informacje (nie wszyscy czytaja wszystkie posty).
Jednocześnie przypominam, że proksy niepomalowane modele będą bezlitośnie tępione.
Scenariusz 2 działa na mounty.
Test wiedzy bedzie robił niezastąpiony Antonio - najlepszy teściaż na świecieKotlet pisze:No i test do hobby moglby wskoczyc.
-
- Mudżahedin
- 4 karabiny
- Beast from the East
Będzie w hobby, a wydzwaniania się nie bój - przypilnujęGoblinNadGobliny pisze:co nie zmienia faktu, ze fajnie jakby byl w hobby. dzieki temu ludzie nie maja presji, nikt nie sciaga, nikt nie wydzwania i faktycznie ten test conieco obrazuje.
czy mozna miec w armii glownej 2 speciale i rare a w kontyngencie kolejny special ?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Ja tam bym ocene malowania zostawil (bo jak jej nie ma to pojawiaja sie smieciowe armie a to odbija sie na jakosci turnieju) tylko WoW dal do hobbystyki, ale nie chce wchodzic w kompetencje.
Ewe jakies rozwiazanie posrednie (ocena malowania/2, albo ze mozna zdobyc 15 ale max 10 wlicza sie do generalnej jak ktos proponowal w innym temacie).
Tak czy siak uwazam, ze ocena bazyliszkowa jest najlepsza.
Tak czy siak bede.
Ewe jakies rozwiazanie posrednie (ocena malowania/2, albo ze mozna zdobyc 15 ale max 10 wlicza sie do generalnej jak ktos proponowal w innym temacie).
Tak czy siak uwazam, ze ocena bazyliszkowa jest najlepsza.
Tak czy siak bede.
Orzech w morde!!
czyli muszę pomalować herosa, maga, lionsów iajkby co rydwan.. naprawić smoka i później greenstuff zamalować
masakra z tym hobby.. ale za to ładny turniej będzie
hmm a jako kontyngent ledbelcherów albo krasnoludzkie 2 bolce.. lub niszczymy psyche kusznikami DE i Black guardami
czyli muszę pomalować herosa, maga, lionsów iajkby co rydwan.. naprawić smoka i później greenstuff zamalować
masakra z tym hobby.. ale za to ładny turniej będzie
hmm a jako kontyngent ledbelcherów albo krasnoludzkie 2 bolce.. lub niszczymy psyche kusznikami DE i Black guardami