Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

Re: Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław

Post autor: Janiszek »

Mi chodziło o takiego z Harrego Pottera 8)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

hmmm... to generalniej wszystkie ( bo przecie chciał się im tylko po psocić a oni go ... a szkoda mówić ) przedstawione cech wcześniej, ale można dodać że ma specjalna zasadę wciągania różdżek nosem :lol2:

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

Post autor: krejzihed »

Ja właśnie wróciłem do domu, chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o turnieju (zmiany itp itd) a tu widzę dalej te same osoby się wykłócają... jeżeli taka atmosfera przenosi się na rzeczywistość i podczas turnieju zamiast grac ludzie się będą kłócić...
Apeluje piszmy tutaj tylko i wyłącznie na temat turnieju, gdyż przekopywanie się przez spam kłótni do której się nie podłączam, wcale nie pomaga.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

ehh... tak to już jest, ale na turniejach jest milsza atmosfera...

zapisujesz się na turniej?

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

Tak zapisuje sie, poki co sam, jestem w trakcie namawiania znajomych, bo wiecie jak jest, z obcymi nie zawsze sie sympatycznie gra :)

pzdr

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

eeee tam ja bedę grał z człekiem którego osobiście poznam na tydz przed turniejem 8) jestem pozytywnie nastawiony i taka powinna być atmosfera

a co do spamu rzeczywiście po 2 stronach przeskoczyłem na 7mą :?

strasznie dużo elfów...

Pytanie jak będzie z ocenianiem figsów pod względem malowania??
bo hero na koniu np mam niepomalowanego, łuczników mam, maga jednego mam 2 był konwertowany i jeszcze nie maźnięty jak to bedzie?

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

Sa dopuszczane proxy wiec zdaje mi sie ze nie ma takiej potrzeby jak ocena malowania.
Wiec, albo wystawiamy 1 unit(ten najfajniejszy), albo wcale nie oceniamy (przypuszczam ze wiele ludzi bedzie mialo proxy).
taka moja sugestia.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

no sorry, ja mam z Szawicą pomalowane całe 3 armie
Albo malujesz i zdobywasz za to promocje, albo przychodzisz z proxami

Awatar użytkownika
krejzihed
Chuck Norris

poprostu nie mam hajow pomalowanych, a zaczalem nimi grac. chyba ze moge przyniesc inna armie do oceny :P

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

A co się dzieje gdy jest sobie sojusz HE i Imperium na przykład
mag Imperium wali mistcas którego efektem okazało sie zakończeniem jego tury magii.

Czy kończy się także magia Imperium? czyli całej strony?

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Koniec fazy magii całościowo. W koncu to sojusz :D

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

mnie nie będzie bo mój wujek zażyczył sobie 3-dniowe wesele-----------kur***wa :evil:

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

spam:
Janiszku, powiedz przecie co ma mój post do trolla? Może wyglądam jak troll?? Albo kieruje mną instynkt "naskocz na Janiszka, on jest be" jak u trolla?? t :roll:

(btw dzisiaj jak czekaliśmy na Waszą królewską mość miałeś fajne postaci) :P
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

gówniarze słuchajcie- jeszcze jeden post spamu (nawet odpowiedź na mojego posta) skończy się interwencją u moderatora- poproszę o bany dla was oraz o usunięcie waszego durnego gadania.

Pierwsza rzecz: Macie coś do siebie? Napisać prywatnie. Jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości do użytkownika, zamiast psuć innym powietrze. Odpierdolcie się od Janiszka i nawzajem od siebie.

Druga rzecz: Temat turniejowy jest tylko od tego aby zadawać w nim pytania i dostawać na nie odpowiedzi OD ORGANIZATORA, na temat zbliżającej się imprezy figurkowej. Jeżeli nie macie co robić tylko spamować na forum i sprawia wam to radochę, róbcie to na IRCU, GG, SKYPE, innych portalach czy komunikatorach. Ale NIE tutaj.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Morrok pisze:Pierwsza rzecz: Macie coś do siebie? Napisać prywatnie. Jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości do użytkownika, zamiast psuć innym powietrze. Odpierdolcie się od Janiszka i nawzajem od siebie.

Druga rzecz: Temat turniejowy jest tylko od tego aby zadawać w nim pytania i dostawać na nie odpowiedzi OD ORGANIZATORA, na temat zbliżającej się imprezy figurkowej. Jeżeli nie macie co robić tylko spamować na forum i sprawia wam to radochę, róbcie to na IRCU, GG, SKYPE, innych portalach czy komunikatorach. Ale NIE tutaj.
dziękuję... :)

tak nie będzie oceniania malowania ani konwersji... wydaje się że to za mały turniej na takie sprawy w szczególności są dozwolone proxy. ( a Ty Morroku też na swych turniejach nie masz ochoty na ocenianie takich "pierdół" :roll: ) może następnym razem... :D

co do magii to tak jak napisał Pan Janiszek. :wink:

przypominam o wysyłaniu rospisk... a no i o zgłaszaniu ( Morroku znów do Ciebie jak narazie nic oficjalnego nie mówiłeś )
też radze sprawdzać regulamin bo jest "udoskonalany" :twisted:

niestety liczna miejsc została ograniczona... bo nie jestem pewien czy 7 blat wejdzie 10.04.2010 się okaże [-o<

po tych drobnych wzmiankach pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Morrok pisze:gówniarze
to jest nie miłe :(

prpropo tematu to czy jak gram krasnalami na 3000 to mam z bazy 8 dd (4dd od 1 armi i 4 dd od 2)???

a i czy jak gram krasnalami na 3000 to jak mam 2 BSB to oni działają na wszystkie oddziały??? czy mam je jekoś podzielić na jedna armia druga armia???
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Ja będę z Sarańczakiem- rozpisek spodziewaj się 1 dzień przed turniejem ;)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

JarekK pisze:
Morrok pisze:gówniarze
to jest nie miłe :(

prpropo tematu to czy jak gram krasnalami na 3000 to mam z bazy 8 dd (4dd od 1 armi i 4 dd od 2)???

a i czy jak gram krasnalami na 3000 to jak mam 2 BSB to oni działają na wszystkie oddziały??? czy mam je jekoś podzielić na jedna armia druga armia???
1. jak zasłużyłeś
2. 4DD
3. jak grasz 1 armią to masz 1 BSB ( z tego co wiem nie ma armii co może mieć 2)
Morrok pisze:Ja będę z Sarańczakiem- rozpisek spodziewaj się 1 dzień przed turniejem ;)
pamiętaj że zmienię jak coś nie będzie się zgadzało i tyle... a jakie armie jaśnie hrabio ?

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

kuman ale ja mam 2 armie :D

jedna to krasie a druga to krasie to nie jest jedna armia bo bym mógł wystawieć kowadło i lorda itp. :D

więc się zdecyduj mam 1 armie na 3000 i mam lordów

albo mam dwie armie na 1500 i jak każdy inny sojusz moge mieć 2 BSB bo np. jak morrok z szawicą są w parze to armia morroka może mieć BSB i armia szawicy też... czy źle coś zrozumiałem (znowu)
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Lordów jasssne i czego jeszcze może frytki i cole? :D
grasz ja inni w parze czyli 2 armie które sie nie panikuja itd po 1500 i 1 BSB racja orgi? :wink:

a jakby co to jestem zgłoszony jako Gryf i prowadzę HE ... kiedyś coś mi odwaliło i podpisałem się na tym forum jako Proch

ODPOWIEDZ