Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław
Re: Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław
Mi chodziło o takiego z Harrego Pottera
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
hmmm... to generalniej wszystkie ( bo przecie chciał się im tylko po psocić a oni go ... a szkoda mówić ) przedstawione cech wcześniej, ale można dodać że ma specjalna zasadę wciągania różdżek nosem
Ja właśnie wróciłem do domu, chciałem dowiedzieć się czegoś więcej o turnieju (zmiany itp itd) a tu widzę dalej te same osoby się wykłócają... jeżeli taka atmosfera przenosi się na rzeczywistość i podczas turnieju zamiast grac ludzie się będą kłócić...
Apeluje piszmy tutaj tylko i wyłącznie na temat turnieju, gdyż przekopywanie się przez spam kłótni do której się nie podłączam, wcale nie pomaga.
Apeluje piszmy tutaj tylko i wyłącznie na temat turnieju, gdyż przekopywanie się przez spam kłótni do której się nie podłączam, wcale nie pomaga.
eeee tam ja bedę grał z człekiem którego osobiście poznam na tydz przed turniejem jestem pozytywnie nastawiony i taka powinna być atmosfera
a co do spamu rzeczywiście po 2 stronach przeskoczyłem na 7mą
strasznie dużo elfów...
Pytanie jak będzie z ocenianiem figsów pod względem malowania??
bo hero na koniu np mam niepomalowanego, łuczników mam, maga jednego mam 2 był konwertowany i jeszcze nie maźnięty jak to bedzie?
a co do spamu rzeczywiście po 2 stronach przeskoczyłem na 7mą
strasznie dużo elfów...
Pytanie jak będzie z ocenianiem figsów pod względem malowania??
bo hero na koniu np mam niepomalowanego, łuczników mam, maga jednego mam 2 był konwertowany i jeszcze nie maźnięty jak to bedzie?
spam:
Janiszku, powiedz przecie co ma mój post do trolla? Może wyglądam jak troll?? Albo kieruje mną instynkt "naskocz na Janiszka, on jest be" jak u trolla?? t
(btw dzisiaj jak czekaliśmy na Waszą królewską mość miałeś fajne postaci)
Janiszku, powiedz przecie co ma mój post do trolla? Może wyglądam jak troll?? Albo kieruje mną instynkt "naskocz na Janiszka, on jest be" jak u trolla?? t
(btw dzisiaj jak czekaliśmy na Waszą królewską mość miałeś fajne postaci)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
gówniarze słuchajcie- jeszcze jeden post spamu (nawet odpowiedź na mojego posta) skończy się interwencją u moderatora- poproszę o bany dla was oraz o usunięcie waszego durnego gadania.
Pierwsza rzecz: Macie coś do siebie? Napisać prywatnie. Jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości do użytkownika, zamiast psuć innym powietrze. Odpierdolcie się od Janiszka i nawzajem od siebie.
Druga rzecz: Temat turniejowy jest tylko od tego aby zadawać w nim pytania i dostawać na nie odpowiedzi OD ORGANIZATORA, na temat zbliżającej się imprezy figurkowej. Jeżeli nie macie co robić tylko spamować na forum i sprawia wam to radochę, róbcie to na IRCU, GG, SKYPE, innych portalach czy komunikatorach. Ale NIE tutaj.
Pierwsza rzecz: Macie coś do siebie? Napisać prywatnie. Jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości do użytkownika, zamiast psuć innym powietrze. Odpierdolcie się od Janiszka i nawzajem od siebie.
Druga rzecz: Temat turniejowy jest tylko od tego aby zadawać w nim pytania i dostawać na nie odpowiedzi OD ORGANIZATORA, na temat zbliżającej się imprezy figurkowej. Jeżeli nie macie co robić tylko spamować na forum i sprawia wam to radochę, róbcie to na IRCU, GG, SKYPE, innych portalach czy komunikatorach. Ale NIE tutaj.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
dziękuję...Morrok pisze:Pierwsza rzecz: Macie coś do siebie? Napisać prywatnie. Jest możliwość wysłania prywatnej wiadomości do użytkownika, zamiast psuć innym powietrze. Odpierdolcie się od Janiszka i nawzajem od siebie.
tak nie będzie oceniania malowania ani konwersji... wydaje się że to za mały turniej na takie sprawy w szczególności są dozwolone proxy. ( a Ty Morroku też na swych turniejach nie masz ochoty na ocenianie takich "pierdół" ) może następnym razem...
co do magii to tak jak napisał Pan Janiszek.
przypominam o wysyłaniu rospisk... a no i o zgłaszaniu ( Morroku znów do Ciebie jak narazie nic oficjalnego nie mówiłeś )
też radze sprawdzać regulamin bo jest "udoskonalany"
niestety liczna miejsc została ograniczona... bo nie jestem pewien czy 7 blat wejdzie 10.04.2010 się okaże
po tych drobnych wzmiankach pozdrawiam
to jest nie miłeMorrok pisze:gówniarze
prpropo tematu to czy jak gram krasnalami na 3000 to mam z bazy 8 dd (4dd od 1 armi i 4 dd od 2)???
a i czy jak gram krasnalami na 3000 to jak mam 2 BSB to oni działają na wszystkie oddziały??? czy mam je jekoś podzielić na jedna armia druga armia???
- Khuman
- Ciśnieniowiec
1. jak zasłużyłeśJarekK pisze:to jest nie miłeMorrok pisze:gówniarze
prpropo tematu to czy jak gram krasnalami na 3000 to mam z bazy 8 dd (4dd od 1 armi i 4 dd od 2)???
a i czy jak gram krasnalami na 3000 to jak mam 2 BSB to oni działają na wszystkie oddziały??? czy mam je jekoś podzielić na jedna armia druga armia???
2. 4DD
3. jak grasz 1 armią to masz 1 BSB ( z tego co wiem nie ma armii co może mieć 2)
pamiętaj że zmienię jak coś nie będzie się zgadzało i tyle... a jakie armie jaśnie hrabio ?Morrok pisze:Ja będę z Sarańczakiem- rozpisek spodziewaj się 1 dzień przed turniejem
kuman ale ja mam 2 armie
jedna to krasie a druga to krasie to nie jest jedna armia bo bym mógł wystawieć kowadło i lorda itp.
więc się zdecyduj mam 1 armie na 3000 i mam lordów
albo mam dwie armie na 1500 i jak każdy inny sojusz moge mieć 2 BSB bo np. jak morrok z szawicą są w parze to armia morroka może mieć BSB i armia szawicy też... czy źle coś zrozumiałem (znowu)
jedna to krasie a druga to krasie to nie jest jedna armia bo bym mógł wystawieć kowadło i lorda itp.
więc się zdecyduj mam 1 armie na 3000 i mam lordów
albo mam dwie armie na 1500 i jak każdy inny sojusz moge mieć 2 BSB bo np. jak morrok z szawicą są w parze to armia morroka może mieć BSB i armia szawicy też... czy źle coś zrozumiałem (znowu)
Lordów jasssne i czego jeszcze może frytki i cole?
grasz ja inni w parze czyli 2 armie które sie nie panikuja itd po 1500 i 1 BSB racja orgi?
a jakby co to jestem zgłoszony jako Gryf i prowadzę HE ... kiedyś coś mi odwaliło i podpisałem się na tym forum jako Proch
grasz ja inni w parze czyli 2 armie które sie nie panikuja itd po 1500 i 1 BSB racja orgi?
a jakby co to jestem zgłoszony jako Gryf i prowadzę HE ... kiedyś coś mi odwaliło i podpisałem się na tym forum jako Proch