ORDINOWA PARÓWKA 2x1250, 19.06 Warszawa
Re: ORDINOWA PARÓWKA 2x1250, 19.06 Warszawa
przenieść turniej z katechetycznej do bazyliki św. Piotra 

Pirrus jak się ktoś wycofa to zagrasz, w sumie dostawiłbym może jeszcze jeden stół, ale już na 12 stołów się ludzie buntują, a przenosić się na korytarz z imprezą nie będziemy. Chwilowo z resztą dostawianie stołu nie ma sensu bo jest nieparzysta ilość zgłoszeń. Kalafior jeszcze nie wie czy będzie grał (info od Kielona).
Do katechetycznej 12 stołów wejdzie, 24 osoby się zmiweszczą, ale jak to będzie wyglądać przy 40 osobach? NA twoim miejscu przygotowałbym się na ostry lincz od niezadowolonych z warunków graczyKalesoner pisze:Pirrus jak się ktoś wycofa to zagrasz, w sumie dostawiłbym może jeszcze jeden stół, ale już na 12 stołów się ludzie buntują, a przenosić się na korytarz z imprezą nie będziemy. Chwilowo z resztą dostawianie stołu nie ma sensu bo jest nieparzysta ilość zgłoszeń. Kalafior jeszcze nie wie czy będzie grał (info od Kielona).
Rozumiem, że to deklaracja wycofania się z turnieju? Bo Pirrus chce zagrać, a jemu warunki odpowiadają.Grichalk pisze:
Do katechetycznej 12 stołów wejdzie, 24 osoby się zmiweszczą, ale jak to będzie wyglądać przy 40 osobach? NA twoim miejscu przygotowałbym się na ostry lincz od niezadowolonych z warunków graczy
ze ze co????pirrus pisze: Tak na marginesie informuję:
DUŻA KRATA BROWARU ZA ODSTAPIENIE MIEJSCA lub jej ekwiwalent np w parówkach chipsach lub w pecuniii;]

pirrus pisze:Ok to już jest parzyście i co dalej...?
Tak na marginesie informuję:
DUŻA KRATA BROWARU ZA ODSTAPIENIE MIEJSCA lub jej ekwiwalent np w parówkach chipsach lub w pecuniii;]
Duża karata browaru dowolnego,ile butelek? Kaski ile?
pozdro

Nie. Nie wycofuję się. Po prostu stwierdzam faktlith pisze:Rozumiem, że to deklaracja wycofania się z turnieju? Bo Pirrus chce zagrać, a jemu warunki odpowiadają.Grichalk pisze:
Do katechetycznej 12 stołów wejdzie, 24 osoby się zmiweszczą, ale jak to będzie wyglądać przy 40 osobach? NA twoim miejscu przygotowałbym się na ostry lincz od niezadowolonych z warunków graczy
Wiem jakie są warunki i przychodząc na turniej je akceptuję. To że się zmieścimy to wiem i ja, ale obawiam się po prostu o warunki podczas rozgrywania bitew.Kalesoner pisze:Zasady dotyczące ilości uczestników i miejsca turnieju są znane i nie zostały zmienione od prawie 2 tygodni.
Ja uważam że się zmieścimy. I na żaden lincz się nie będę przygotowywał i prosze nie pierdol. Dziękuję.