Priam pisze:
Jak cię w sobotę kołek rozstrzelał w 3 tury do zera to nie byłeś tak entuzjastycznie nastawiony do tej zabawy![]()
Ja gram orkami i jeszcze więcej losowości napawa mnie pewnym niepokojemco nie zmienia faktu, że z niecierpliwością czekam na errate i bitwy nowym, zielonym ZŁEM
A takie spinki jak panów wyżej nie mają raczej sensu, zwłaszcza że dochodzi do wycieczek personalnych już.
no po prostu swoja zloscia okazalem pelen podziw potedze aktualnych maszyn

i juz nie mow ze czujesz niepokoj bo orki tez chyba akurat maja klopy i temu podobne w sumie do wystawienia chyba 8 maszynek do tego spam chariotow zeby zadawaly impakty przed I no i jestes w niebie a cokolwiek nie wystawisz punktowo bedzie tak tanie ze nawet nie bedzie wiadomo od czego zaczac

inni ten talent musza nabyc i chyba zbytnio sie tego boja
osobiscie jak bedziesz gral for fun orkami chetnie zobacze jak sie spinasz i ekscytujesz jak ja w sobote

I wciaz jestem jak najbradziej za decydowaniem na sam koniec kto zaczyna - jak ktos chce isc na latwizne to zapraszam do gry w szachy - biali zawsze zaczynaja

@eliah91 zadne pole do popisu a jedynie dowod ze mensa Cie oddelegowala

dawaj ta perelke jak jest godna uwagi ciekawe co takiego nielogicznego w tym widziales (niech zgadne pewnie to samo co w urozmaiceniu zasad do gry?

@Oni No Maćko
przepraszam za spam jezeli kolega ma cos wiecej do powiedzenia zapraszam na priv dalsze spamowanie tutaj nie ma sensu