Priam pisze:
Jak cię w sobotę kołek rozstrzelał w 3 tury do zera to nie byłeś tak entuzjastycznie nastawiony do tej zabawy
Ja gram orkami i jeszcze więcej losowości napawa mnie pewnym niepokojem co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością czekam na errate i bitwy nowym, zielonym ZŁEM A takie spinki jak panów wyżej nie mają raczej sensu, zwłaszcza że dochodzi do wycieczek personalnych już.
no po prostu swoja zloscia okazalem pelen podziw potedze aktualnych maszyn pozatym mialem typowa rozpiske for fun bo jakbym chcial siekac to wzialbym zupelnie co innego on nie gral na magie dlatego ja takze nie wzialem lorda olalem hoda ktora jedno z tych dzialek sciaglaby w pierwszej turze i duzo duzo wiecej dzisiaj robie powtroke znow tej durnej rozpy for fun ale na zwyklej piczce a pozniej moze zagramy na 2500 juz na dwoch lordow na life hodzie i innym udziwnieniom wood elfickim jakie mi ta armia oferuje
i juz nie mow ze czujesz niepokoj bo orki tez chyba akurat maja klopy i temu podobne w sumie do wystawienia chyba 8 maszynek do tego spam chariotow zeby zadawaly impakty przed I no i jestes w niebie a cokolwiek nie wystawisz punktowo bedzie tak tanie ze nawet nie bedzie wiadomo od czego zaczac u Ciebie ta losowosc jest na korzysc bo do niej jestes przyzywczajony i tok myslenia juz napewno masz przestawiony na "a co jesli sie nie uda"
inni ten talent musza nabyc i chyba zbytnio sie tego boja
osobiscie jak bedziesz gral for fun orkami chetnie zobacze jak sie spinasz i ekscytujesz jak ja w sobote
I wciaz jestem jak najbradziej za decydowaniem na sam koniec kto zaczyna - jak ktos chce isc na latwizne to zapraszam do gry w szachy - biali zawsze zaczynaja
@eliah91 zadne pole do popisu a jedynie dowod ze mensa Cie oddelegowala
dawaj ta perelke jak jest godna uwagi ciekawe co takiego nielogicznego w tym widziales (niech zgadne pewnie to samo co w urozmaiceniu zasad do gry? ) a na mojego lenia jezeli chodzi o polskie znaki juz nic nie poradzisz biorac pod uwage ze mam angielskiego laptopa i sie przyzywczailem zanim wgralem sobie polska klawiature - nie wiem co ma to do czego jezeli nie wiesz co znacza znaki ktore napisalem polecam wrocic myslami do czasow podstawowki tam ucza co i jak
@Oni No Maćko
przepraszam za spam jezeli kolega ma cos wiecej do powiedzenia zapraszam na priv dalsze spamowanie tutaj nie ma sensu