Oj tam, oj tam... w końcu paru tam zostało jeszcze którzy mogliby zagrać... a że nazwa "IM" nie pasowała, małe piwoCauliflower pisze:
Ugly się nie zebrało. Nazwa im nie pasowała

Oj tam, oj tam... w końcu paru tam zostało jeszcze którzy mogliby zagrać... a że nazwa "IM" nie pasowała, małe piwoCauliflower pisze:
Ugly się nie zebrało. Nazwa im nie pasowała
Zgłoś się do Grilhaka bo ja miałem z nim grać.Smiechu pisze:Wciąż szukam teamu bez spinek, ale ogarniających gre - Gram VC i TK.
proszę przekazać, bo wywalam. Dodatkowo macie zakaz spożywania jakiegokolwiek alkoholu podczas trwania turnieju, też wywalam.Wyrażam zgodę na udział podopiecznego ..............................
w turnieju gier strategicznych, który odbędzie się w dniach 9-10 lipca 2011 r. w hotelu Pod Platanem w Kozłowie koło Gliwic.
Jednocześnie biorę pełną odpowiedzialność za szkody wyrządzone przez moje dziecko.
telefon:............
..............................
(czytelny podpis opiekunów prawnych )
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dmtrij pisze:Lidder, dlaczego się obawiasz że mogło by yc inaczej. jest w tym Kozłowie jakas knajpa?:P
a tak serio, nie musisz się martwic. zaczac zaczniemy ale bez szaleństw - sam wiesz że jak wypije piwek parę to trudniej się spi w jednym budynku ze mną:P
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole