Feedback po glosowaniu na mastery

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Re: Feedback po glosowaniu na mastery

Post autor: KrzysiekW »

A Wam się wydaje że wyniki tak hop - siup będą na stronce, taaak?.. Bez załącznika?
Bez przelewu nawet nie otwieram maili.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

o, o JA też na Ciebie głosowałem, podstępnie zdobytym mandatem!

A Ty Krzysiek już nie narzekaj... dzisiaj jak nas odwiedziłeś koperta przeszła z rączki do rączki...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tak apropo Wloclawka.
Bylismy dzisiaj na ich zwyklym lokalu.

1. Kazdy stol obity przyjazna, niezaczepiajaca za figurki, latwo do przesuwania wykladzina
2. Bardzo ladne, niezniszczone tereny.
3. Kawa, herbata, posilek gratis w cenie.
4. Duze naglosnienie w mediach, sam udzielalem wywiadu dla tv, duzo fotografow pewnie z gazet.
5. Nagrody - za 3 pierwsze miesjca, piekne wielkie puchary (kazdy master by sie nie powstydzil) + ladne dyplomy + nagrody rzeczowe.

A to byl zwykly poziom robienia lokala we Wloclawku.
Nie chcac porownywac do niektorych masterow co wygraly - jestem pewien, ze Wloclawek pobil by na glowe duza ich czesc.
No, ale niestety - polityka, polityka, lizodupstwo, lizodupstwem.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Durin pisze:A Ty Krzysiek już nie narzekaj... dzisiaj jak nas odwiedziłeś koperta przeszła z rączki do rączki...
Ledwie na benzynę do Gliwic stykło....

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Jak się na aktualkach auta co 20L/100 żre dorobiłeś to się potem nie dziw:D

Ziemko - Flame still burning?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Durin pisze:Ziemko - Flame still burning?
Jeżeli to jest flejm. #-o
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

No, ale niestety - polityka, polityka, lizodupstwo, lizodupstwem.
Niepotrzebne kontynuowanie tematu, który trwa i trwa.
Bardzo się cieszę, że Olsztyn robi lokale na tym poziomie. Jeśli dalej tak będzie i dalej gracze będą sobie tak to chwalić, mają dużą szansę na mastera.... ale to wszystko już było conajmniej kilka razy powiedziane

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Durin pisze:Bardzo się cieszę, że Olsztyn robi lokale na tym poziomie.
Włocławek. #-o

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Przepraszam, przejęzycznie, zmęczony jestem

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

Bo to flejm robiony metodą kuli śnieżnej - rozpedza sie powoli

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zaden flame, w tym temacie ja akurat sie nie wypowiedzialem, tylko raz napisalem na LL co mysle.
Tak tylko chce zauwazyc, ze gdy pierwszy silesian mastery stworzyl swoja oferte, to pomimo dlugiej absencji masterow na slasku dostal od srodowiska poparcie i dzieki temu wg. wielu graczy, bedziemy mieli drugi rok z rzedu master na wysokim poziomie (pisze wielu, bo nie bylem, wiec nie chce oceniac, Pasiak i Piotr chwalili).
Napisalem jak wygladal lokal we Wloclawku i jak wygladaja, bo 3/4 Polski nie ma pojecia o tym, ale z gory neguja mozliwosci organizacyjne tego osrodka.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

takie posty jak Twoj sa potrzebne.. zaby ludzie sie o tym dowiedzieli... ale koncowka zbedna

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

@lohost , absolutnie szczerze, nie ogarniam twoich wypowiedzi- ani formy , ani treści. Najpierw zaczynasz czysto flameowy temat, rzucasz mięsem po ludziach, pieprzysz takie głupoty ze głowa mała, i na koniec się jeszcze dziwisz ze poszczególnym userom trochę ciśnienie skacze i na ciebie najeżdżają.
kolko różańcowe albo stronnictwo pis [-X
weź się ogarnij. Znajomych nie masz? Samotnie się czujesz?

Temat w sumie ważny- Jeżeli istnieje niezadowolenie środowiskowe , warto o tym pogadać- poszuka rozwiązań na przyszłość, gwarantujący w miarę najlepsze rozwiązanie - ale od początku tematu nie pojawił się żaden wartościowy post dobrze analizujący zagadnienie, tylko jakieś randomowe hate'y bez wiekszego celu.
i , de facto, jak napisal Durin/Dymitr Niepotrzebne kontynuowanie tematu, który trwa i trwa.
lohost pisze:polityka i lizodupstwem (as Ziemko) dodam hipokryzje i interesownosc
lohost pisze:dopoki nie obraza nikogo ad persona
Lohost czy ty w ogóle czytasz swoje posty?

Obrazek
pzdr
s_b

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Polityką i kręceniem to najbardziej zajmuje się Ziemko właśnie.
Kiedy twierdziłem w Białym że imperium na pewno będzie w top20 turnieju a Piotr się ze mną nie zgadzał i zaproponowałem mu zakład to Ziemko stwierdził że Piotr się podłoży, nie będzie w 20 i wygra zakład...

=D> - to się nazywa pomyślunek Ziemka...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Uwielbiam dyskusje, gdzie na pierwszej stronie wyrażane są poglądy popierane jakimiś tam argumentami, a na każdej kolejnej jest totalny flejm, który nic nie wnosi do tematu. Ja myślałem, że politycy w naszym kraju to ludzie oderwani od rzeczywistości którzy potrafią wjeżdżać na siebie nie tworząc nic konstruktywnego, natomiast im dłużej czytam to forum to tym bardziej przekonuje się do tego, że to jest faktycznie reprezentatywna grupa naszego narodu wybierana na zasadzie kto głośniej krzyknie.

Wracając do tematu głównego (ciężko będzie sobie przypomnieć jaki on jest), myślę że w tej całej dyskusji chodzi o to żeby w przyszłości nie dochodziło do sytuacji, że jakiekolwiek środowisko czuje się pokrzywdzone po głosowaniu na mastery i pragnie wykryć jakiś spisek. Inną sprawą jest, że mimo wszystko jest spora rzesza ludzi grających na "północy", którzy od lat nie zawodzili i turnieje jakie organizowali były na wysokim poziomie, a teraz nie do końca wiadomo czemu środowisko im nie zaufało. Zdarza się, IMO rozsądnym rozwiązaniem byłoby zapisanie w regulaminie, że żaden ośrodek w PRZYSZŁOŚCI z jakichkolwiek względów nie może mieć 2 imprez wysokiej rangi (takie proste rozwiązanie zaczerpnięte wprost od chłopaków z 40k). U nich jakoś nigdy nie ma problemu, żeby głosować czy wybrać odpowiednie turnieje. Tylko tutaj istnieją jakieś problemy.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

"Jesteście oszustami krętaczami i hipokrytami. Ale przecież nie obrażam nikogo ad personam"

Niewątpliwie zależy Ci, żeby nikt nie wybrał tego Włocławka na mastera. Bo takim zachowaniem niewątpliwie zachęcisz obrażanych Ślązaków do tego by zbojkotowali turniej. A wtedy włocławski lokal od włocławskiego mastera faktycznie frekwencją nie będzie się różnił. Bo po twoich wygibasach ja osobiście, choć początkowo jak czytałem ofertę Włocławka to byłem bardzo pro (co prawda bez prawa głosu więc pewnie masz moje zdanie w dupie) i chciałem się tam wybrać (jedne z tych okolic gdzie jeszcze nie byłem, a nie miałem nigdy czasu), to teraz sobie po prostu odpuszczę.

Wiesz - czasem najgorszym wrogiem swojej sprawy jest jej zły obrońca. I to jest ten przypadek.

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

A co ci Włocławek zawinił ? On nie wypowiada się w imieniu naszego klubu

Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Post autor: muchozol »

Qc-Rat pisze:Wiesz - czasem najgorszym wrogiem swojej sprawy jest jej zły obrońca. I to jest ten przypadek.
Nie wiem Qc-Rat co ma wyrażenie prywatnej opinii Ziemka odnośnie zasad głosowania i sytuacji z masterami, do jego osobistych odczuć odnośnie naszego turnieju (za co mu dzięki). Ale co zrobić, czasem człowiek widzi co chce widzieć :roll:
Ze swojej strony mogę tylko dodać, Twoja strata :lol2:
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

IMO rozsądnym rozwiązaniem byłoby zapisanie w regulaminie, że żaden ośrodek w PRZYSZŁOŚCI z jakichkolwiek względów nie może mieć 2 imprez wysokiej rangi (takie proste rozwiązanie zaczerpnięte wprost od chłopaków z 40k).
O to chodziło od początku. Tylko nikt jakoś nie był w stanie wytłumaczyć, dlaczego przez ostatnie lata nie było problemu z tym, że niektóre ośrodki mają więcej masterów. I dlaczego nie ma problemu z tym, że Warszawa ma dwa mastery, a jak się wreszcie po tylu latach pojawiły dwa na Śląsku, to trzeba to koniecznie skorygować
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Laik pisze:Polityką i kręceniem to najbardziej zajmuje się Ziemko właśnie.
Kiedy twierdziłem w Białym że imperium na pewno będzie w top20 turnieju a Piotr się ze mną nie zgadzał i zaproponowałem mu zakład to Ziemko stwierdził że Piotr się podłoży, nie będzie w 20 i wygra zakład...

=D> - to się nazywa pomyślunek Ziemka...

Wiesz co Laik - :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: #-o #-o #-o #-o
Jesli nie potrafiles wyczuc zartu w moim owczesnym stwierdzeniu to naprawde masz problem.(jak ktos zna Piotra to wie, ze jest ostatnia osoba, ktora by sie podlozyla)

No i jeszcze napisze mi to osoba, ktora wyblagala Gremilna o zmiane wyniku na Arenie, "bo chce byc najlepszym WE w Polsce".
ŻAL.

Qc-Rat - tak jak napisal Muchozol, czlowiek widzi co chce widziec.

Nie chce ciagnac tej dyskusji, bo specjalnie powstrzymywalem sie, aby nic nie pisac w tym temacie, bo zaczynam na slowo Slask miec uczulenie, a jest tam mimo wszystko kilka osob, ktore lubie i szanuje.

ODPOWIEDZ