Dzięki wszystkim za turniej. Organizatorom za ogarnięcie całości, graczom za przybycie i przeciwnikom za fajne bitwy na niezłym poziomie. Luthers, Maciek i Piotrek dzięki!
Powrót do battla po prawie roku udany. Gra daje radość i wysiłek intelektualny i oto chodzi!
Do zobaczenia na następnych turniejach.
ŚWIDKON2011, Świdnik, 10 wrzesień 2011 2800
Dziękuję wszystkim za udany turniej. Organizatorom przede wszystkim za to że na sali było powietrze więc pierwszy raz w życiu nie byłem zmęczony po turnieju. Dziękuję przeciwnikom za grę. Turnieje w Świdniku są bardzo fajne. Szkoda tylko że organizujecie je raz na rok
A teraz z innej beczki. Panowie wstydźcie się! Przychodzicie na turniej nie znając najprostszych zasad. Oczywiście nie wszyscy, ale spora część. Poczytajcie sobie rulebooka. Faqi i uściślenia też warto znać. Byłem pytany o różne takie rzeczy. Nie będę pisał kto o co pytał, bo nie chodzi mi o to żeby kogoś wyśmiewać, tylko o to żeby poprawić znajomość zasad w naszym środowisku. Nie pamiętam wszystkiego, ale z takich ciekawszych to:
- jaki bonus do siły daje great weapon?
- na ile trafia WS4 atakując WS3?
- czy mogę zrobić swift reform i strzelić?
Więcej nie pamiętam. Ale to są pytania elementarne. Takie rzeczy każdy powininen wiedzieć. Także liczę na to że na następny turniej będziecie lepiej przygotowani
A teraz z innej beczki. Panowie wstydźcie się! Przychodzicie na turniej nie znając najprostszych zasad. Oczywiście nie wszyscy, ale spora część. Poczytajcie sobie rulebooka. Faqi i uściślenia też warto znać. Byłem pytany o różne takie rzeczy. Nie będę pisał kto o co pytał, bo nie chodzi mi o to żeby kogoś wyśmiewać, tylko o to żeby poprawić znajomość zasad w naszym środowisku. Nie pamiętam wszystkiego, ale z takich ciekawszych to:
- jaki bonus do siły daje great weapon?
- na ile trafia WS4 atakując WS3?
- czy mogę zrobić swift reform i strzelić?
Więcej nie pamiętam. Ale to są pytania elementarne. Takie rzeczy każdy powininen wiedzieć. Także liczę na to że na następny turniej będziecie lepiej przygotowani
spoko poczytaj bardziej roolbooka i tez poczytaj sobie przerozne faqi i uscislenia
Tak pozatym medale fajna sprawa Aż mi sie przypomniało jak sam kiedys wpadłem na ten pomysł tak w ramach przypomnienia
http://allegro.pl/medal-medale-na-medal ... 24576.html (drugie zdjecie od dolu wklejek (na zdjeciu na samym dole 2 od lewej)) pamietacie ??
Tak pozatym medale fajna sprawa Aż mi sie przypomniało jak sam kiedys wpadłem na ten pomysł tak w ramach przypomnienia
http://allegro.pl/medal-medale-na-medal ... 24576.html (drugie zdjecie od dolu wklejek (na zdjeciu na samym dole 2 od lewej)) pamietacie ??
Dzięki za przybycie
A oto wyniki:
TURNIEJ:
1 Kamil
2 X.Maciek
3 Tocz & Piotrek
4 Pieter
5 Zielik
6 Slayer
7 Dziadek
8 Szeszej
9 Luthers
10 Joda
Malowanie:
1 Tocz
2 Dziadek
3 Kamil
Jeszcze raz dzięki chłopaki :p, postaramy się częściej coś zrobić , tylko tak abym jeszcze ja sobie zagrał Gelo i Musza.
Pomyślimy, aby cosik w ferie zrobić
DO RYCHŁEGO
pzdr ;]
jak w środę dorwę zdjęcia to podrzucę jakiś link
A oto wyniki:
TURNIEJ:
1 Kamil
2 X.Maciek
3 Tocz & Piotrek
4 Pieter
5 Zielik
6 Slayer
7 Dziadek
8 Szeszej
9 Luthers
10 Joda
Malowanie:
1 Tocz
2 Dziadek
3 Kamil
Jeszcze raz dzięki chłopaki :p, postaramy się częściej coś zrobić , tylko tak abym jeszcze ja sobie zagrał Gelo i Musza.
Pomyślimy, aby cosik w ferie zrobić
DO RYCHŁEGO
pzdr ;]
jak w środę dorwę zdjęcia to podrzucę jakiś link
Podczas drogi powrotnej do Lublina Piotrek powiedział, że zorganizuje niedługo jakiś turniej. Myślę że dobrym terminem byłby 1 października. To taki termin że kto studiuje w Lublinie to już będzie, a kto studiuje poza Lublinem to jeszcze będzie Może wpadlibyście w dużym i silnym składzie?
To ja tam coś sędziowałem?Kamil.Sz pisze:Dzięki Organizatorom konwentu za miejsce do gry, Lutersowi za sędziowanie, przeciwnikom za wymagającą grę.
Oraz wielkie brawa dla Jody za grę fair play.
No ale pierwsze koty za płoty, troszku (ale zawsze coś) starałem się ogarnąć fuchę sędziego (generalnie prze...rąbana sprawa - tutaj ukłony dla X.Maćka), także za rok postaram się być bardziej kompetentnym . Trza w końcu pojeździć na tury dalej niż Świdnik/Łęczna i douczyć się zasad.
Jedyne czego żałowałem to tego, ze nikt apokalipsy nie wylosował
Poza tym dzięki wszystkim za świetne gry bez spinki, może i nie zaszalałem z wynikami, ale zabawa i tak była przednia. Miło też było zobaczyć nowe twarze - mam nadzieję, że nie po raz ostatni
Zielik: a z tobą to ja się jeszcze policzę