ŚWIDKON2011, Świdnik, 10 wrzesień 2011 2800

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
zielik
Pseudoklimaciarz

Re: ŚWIDKON2011, Świdnik, 10 wrzesień 2011 2800

Post autor: zielik »

Dzięki wszystkim za turniej. Organizatorom za ogarnięcie całości, graczom za przybycie i przeciwnikom za fajne bitwy na niezłym poziomie. Luthers, Maciek i Piotrek dzięki!
Powrót do battla po prawie roku udany. Gra daje radość i wysiłek intelektualny i oto chodzi!
Do zobaczenia na następnych turniejach.

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Dziękuję wszystkim za udany turniej. Organizatorom przede wszystkim za to że na sali było powietrze więc pierwszy raz w życiu nie byłem zmęczony po turnieju. Dziękuję przeciwnikom za grę. Turnieje w Świdniku są bardzo fajne. Szkoda tylko że organizujecie je raz na rok :P

A teraz z innej beczki. Panowie wstydźcie się! Przychodzicie na turniej nie znając najprostszych zasad. Oczywiście nie wszyscy, ale spora część. Poczytajcie sobie rulebooka. Faqi i uściślenia też warto znać. Byłem pytany o różne takie rzeczy. Nie będę pisał kto o co pytał, bo nie chodzi mi o to żeby kogoś wyśmiewać, tylko o to żeby poprawić znajomość zasad w naszym środowisku. Nie pamiętam wszystkiego, ale z takich ciekawszych to:
- jaki bonus do siły daje great weapon?
- na ile trafia WS4 atakując WS3?
- czy mogę zrobić swift reform i strzelić?

Więcej nie pamiętam. Ale to są pytania elementarne. Takie rzeczy każdy powininen wiedzieć. Także liczę na to że na następny turniej będziecie lepiej przygotowani :wink:

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Nie martw się, przy następnym naszym spotkaniu obiecuje ci 13tke z ifki w chosenów ;)

I jeśli chodzi o nieznajomość zasad - przepraszam Tocz, naprawdę byłem święcie przekonany, że tabelka trafień wygląda inaczej :D

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

spoko ;) poczytaj bardziej roolbooka i tez poczytaj sobie przerozne faqi i uscislenia ;)

Tak pozatym medale fajna sprawa :D Aż mi sie przypomniało jak sam kiedys wpadłem na ten pomysł ;) tak w ramach przypomnienia :D

http://allegro.pl/medal-medale-na-medal ... 24576.html (drugie zdjecie od dolu wklejek (na zdjeciu na samym dole 2 od lewej)) pamietacie ?? :D

sernik
Pseudoklimaciarz

Post autor: sernik »

Dzięki za przybycie :D
A oto wyniki:

TURNIEJ:
1 Kamil
2 X.Maciek
3 Tocz & Piotrek
4 Pieter
5 Zielik
6 Slayer
7 Dziadek
8 Szeszej
9 Luthers
10 Joda

Malowanie:
1 Tocz
2 Dziadek
3 Kamil

Jeszcze raz dzięki chłopaki :p, postaramy się częściej coś zrobić :D, tylko tak abym jeszcze ja sobie zagrał Gelo i Musza.
Pomyślimy, aby cosik w ferie zrobić :D

DO RYCHŁEGO
pzdr ;]

jak w środę dorwę zdjęcia to podrzucę jakiś link

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Podczas drogi powrotnej do Lublina Piotrek powiedział, że zorganizuje niedługo jakiś turniej. Myślę że dobrym terminem byłby 1 października. To taki termin że kto studiuje w Lublinie to już będzie, a kto studiuje poza Lublinem to jeszcze będzie :) Może wpadlibyście w dużym i silnym składzie?

sernik
Pseudoklimaciarz

Post autor: sernik »

pewnie, chętnie :D
tylko zależy wszystko od pracy czy będę miał wolny weekend :D
ale jak tylko będzie potwierdzone że turniej będzie to może coś uda się zamiankę strzelić :)

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Muszę się zrewanżować przecież, jasne :)

Luthers
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Luthers »

Kamil.Sz pisze:Dzięki Organizatorom konwentu za miejsce do gry, Lutersowi za sędziowanie, przeciwnikom za wymagającą grę.
Oraz wielkie brawa dla Jody za grę fair play.
To ja tam coś sędziowałem? :shock:

No ale pierwsze koty za płoty, troszku (ale zawsze coś) starałem się ogarnąć fuchę sędziego (generalnie prze...rąbana sprawa :D - tutaj ukłony dla X.Maćka), także za rok postaram się być bardziej kompetentnym :wink: . Trza w końcu pojeździć na tury dalej niż Świdnik/Łęczna i douczyć się zasad.
Jedyne czego żałowałem to tego, ze nikt apokalipsy nie wylosował :evil:

Poza tym dzięki wszystkim za świetne gry bez spinki, może i nie zaszalałem z wynikami, ale zabawa i tak była przednia. Miło też było zobaczyć nowe twarze - mam nadzieję, że nie po raz ostatni :wink:

Zielik: a z tobą to ja się jeszcze policzę :twisted:

ODPOWIEDZ