Kiedy Ty sie zdążyłeś NMMa nauczyć ??aha, i mam go w nnmie robic czy w metalichach?
Ork Pirat
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Chłopaki, ale wiecie, że jutro jest dedlajn PMoTM? 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
może bym najpierw na to luknąłSiasek pisze:musaielm sie z ta reka paprac green suffem zeby to ladnie wygladało, a ze ja z green stuffem malo mam wspolnego to to wyszlo raczej srednio. jakos w weekend biore sie za malowanie.

czapa i płaszcz mogą być tego samego koloruPłaszcz- Czarny
srodek plaszcza- czerwony
te takie wywyjki na rekawach- czerwone
kamizelka pewnie jakas pomaranczowa, lub filotowa
buty brazowo czarne
tylko niemam pomyslu na spodnie. jakies sugestie?
aha, i mam go w nnmie robic czy w metalichach?
niech cię nurgiel broni przed pomarańczową kamizelką - purpura, red gore
nie wiem czy płaszcz robić "oficerski" a nie jednokolorowy,
a gacie w paski, jak że inaczej, ale pokaz po nałożeniu podstawowych
mój ci on, ale mieszkać może u FiF, poki co.potem on ma stac u fabera na wystawie czy chesz go dla siebie?(tak juz z ciekawosci)
no o ile dobrze pamietam drogi muku, to maluje nnm od nepameitnych czasowMuK pisze:Kiedy Ty sie zdążyłeś NMMa nauczyć ??aha, i mam go w nnmie robic czy w metalichach?

ale na red gore maluje srodkowe czesci plaszcza. a kamizelka musi sie odrozniac. to nnm czy metaliki?Kerim pisze:może bym najpierw na to luknąłSiasek pisze:musaielm sie z ta reka paprac green suffem zeby to ladnie wygladało, a ze ja z green stuffem malo mam wspolnego to to wyszlo raczej srednio. jakos w weekend biore sie za malowanie.![]()
czapa i płaszcz mogą być tego samego koloruPłaszcz- Czarny
srodek plaszcza- czerwony
te takie wywyjki na rekawach- czerwone
kamizelka pewnie jakas pomaranczowa, lub filotowa
buty brazowo czarne
tylko niemam pomyslu na spodnie. jakies sugestie?
aha, i mam go w nnmie robic czy w metalichach?
niech cię nurgiel broni przed pomarańczową kamizelką - purpura, red gore
nie wiem czy płaszcz robić "oficerski" a nie jednokolorowy,
a gacie w paski, jak że inaczej, ale pokaz po nałożeniu podstawowych
mój ci on, ale mieszkać może u FiF, poki co.potem on ma stac u fabera na wystawie czy chesz go dla siebie?(tak juz z ciekawosci)
obra. mam swoja wizje ktorej neidam sobie znisczyc
pomaluje go i bedzie dobrze
gobosa juz obaczylem. calkiem spoko 
oto wizja:
skora- zielona
plaszcz - czarny (od srodka czerwony)
zakonczenie rekawow- czerwone
spodnie- jakies ceimne (ew. w paski bialo neibeiskie)
kamizelka- jakas oczojebna bym waną (albo zrobie na niej kratke, ale nie szachownice)
butki- czarne/ciemno brazowe
kapelusz- czarny, w srodu czerwony
ogolnie to w metalicach.

oto wizja:
skora- zielona
plaszcz - czarny (od srodka czerwony)
zakonczenie rekawow- czerwone
spodnie- jakies ceimne (ew. w paski bialo neibeiskie)
kamizelka- jakas oczojebna bym waną (albo zrobie na niej kratke, ale nie szachownice)
butki- czarne/ciemno brazowe
kapelusz- czarny, w srodu czerwony
ogolnie to w metalicach.
nic nie kombinuje tylko to takie dluuuuugie co mi z za tylka zwisa i ma na rkeawach to to plascz jest. a to co ma pod plaszczem to? kamizela. ztreszta pies to gryzł jak sie to azywa. wiemy o co chodzi?
Dawac foty pomalowanego , a nie mi tu biadolic 

Emot "no o ile dobrze pamietam drogi muku, to maluje nnm od nepameitnych czasow Wink i nnm'em maluje zapewne lepiej niz Ty Wink
Kiedy foty pomalowanego orka ?
Muk, weź się nie spinaj. Śmieszne to jest (ale nie zabawne), zwłaszcza jeśli koniecznie musisz sobie udowodnić malarską przewagę nad piętnastolatkiem.

16Muk, weź się nie spinaj. Śmieszne to jest (ale nie zabawne), zwłaszcza jeśli koniecznie musisz sobie udowodnić malarską przewagę nad piętnastolatkiem.

Pociśnijcie obaj w czerwcowym PMoTM figurki pomalowane w NMM i zobaczymy 

Pociśnijcie obaj w czerwcowym PMoTM figurki pomalowane w NMM i zobaczymy