15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocławek]
Re: 15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocław
Dwellersi / 13tka mordują mi taką cześć oddziału ze staje się gówienkiem a nie oddziałem uderzeniowym (6tki lanc to syf...) a za kolejnym udanym rzutem to i tak LoS nie mam, bo brakuje mi modeli.
To są gamebrejkery. Jesli chcesz jeszcze bardziej ''gamebrejkerowac'' zabierając LoS - imo nie ma sensu.
To są gamebrejkery. Jesli chcesz jeszcze bardziej ''gamebrejkerowac'' zabierając LoS - imo nie ma sensu.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Jagal,toc Ty masz konnice;)
Na Ciebie nie mam jak 13rzucac bo na pezantow to za duze rydzyko
Na Ciebie nie mam jak 13rzucac bo na pezantow to za duze rydzyko
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Malin pisze:Gokish Power Ranger, to może ze mną zagraszGokish pisze:Gokish pisze:szalejemy i kolejny czelendż rzucę (oczywiście jak można)
Nie chcę grać z WoCHem (bo 3+ ward jest dla gupków)
Z kimś kto gra DF/EMP/BRE
I abym nie grał z tą osobą nigdy jeszcze
I ma być fajna rozpiska bo ma być ^^
(I moja odpowiedź :
NIE ZAGRAM Z TOBĄ SMERFASTER)
podbijamNie Michał nie zagram z tobą
Nie mam za dużo doświadczeń z lizakami więc prawie jak byś z noobem grał
jak nikt inny nie chce no to
http://www.youtube.com/watch?v=cfsU6GuMz08
przynajmniej coś się nauczę

Ostatnio zmieniony 4 paź 2011, o 22:31 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto Ci to wkręcił? Młody tak czaruje?Jagal pisze: 13tka mordują mi taką cześć oddziału ze staje się gówienkiem a nie oddziałem uderzeniowym (6tki lanc to syf...)

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Miałem na mysli to, ze jak dostane z dwellersow na twarz to jest porównywalne z dostaniem na ryja 13tki przez piechote typu czołzeno ;p i ''zwarzywieniem'' całkowitym oddziałubigpasiak pisze:Kto Ci to wkręcił? Młody tak czaruje?Jagal pisze: 13tka mordują mi taką cześć oddziału ze staje się gówienkiem a nie oddziałem uderzeniowym (6tki lanc to syf...)![]()

Ale swoją drogą wał byłby niezły

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Co tam był... znam kogoś komu to wchodziło w kawęJagal pisze:Ale swoją drogą wał byłby niezły

Nie wszyscy grają na hordach bo nie każdemu się opłaca je wystawiać i o tym część marud zapomina [ ja mam to samo co Ty Jagal... hordy u mnie nie uświadczysz... ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Ogólnie panowie to nie koncert życzeń a i czas już nie ten na dramatyczne ruchy...Packu i tak pewnie pozarzynasz połowę przeciwników bez 13 więc nie ma co się "nadymać" w tej kwestii.
A bez euro oznacza brak wielu innych "niepopularnych" ograniczeń.
@Grolshek maski są u nas niedozwolone :PPPP
@Pasiak horda treekinów to by było piękne :PPP
A bez euro oznacza brak wielu innych "niepopularnych" ograniczeń.
@Grolshek maski są u nas niedozwolone :PPPP
@Pasiak horda treekinów to by było piękne :PPP
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
No nie wierzę, nie dość że wydymali nas z aglomeracji to jeszcze chcą nam płomienie zgasić....a fe Tyfusy wy niedobre a fe...Gokish pisze:katerek pisze:Ogólnie panowie to nie koncert życzeń a i czas już nie ten na dramatyczne ruchy...
JEST

Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
katerek pisze:No nie wierzę, nie dość że wydymali nas z aglomeracji to jeszcze chcą nam płomienie zgasić....a fe Tyfusy wy niedobre a fe...Gokish pisze:katerek pisze:Ogólnie panowie to nie koncert życzeń a i czas już nie ten na dramatyczne ruchy...
JEST
Gdzie Wy a gdzie Aglomeracja ;D , jedyna słuszna to Bydgoska a nie jakieś mixy przez pół województwa ;D (ok kończę spam

Ps Tyfusy to w Toruniu krzyżakami zwane ^^
no widze progi co 200 pktkaterek pisze:Rafale prawda jest o wiele brutalniejsza "bose icki" :PPP
Ale wracając do tematu to mógłbyś umieścić na głównej kto z kim "czelendżuje" no i zasady liczenia punktów
reszta jak w RB skoro to 8ed bez ojro
czelendże?
gokish Vs. smerf
pasiak Vs. heptun
grolshek Vs. katerek
jest ok?
ps. tak, progi co 200,
punkty/połówki wg. RB
pps. tyfusy, krzyżaki i bose icki? piękne województwo
przynajmniej wfb się u nas ładnie rozwija.
a kto wbije maskę naszym młodym, temu moi kumple z tumskiej, cyganki, łęgskiej i 3maja obiją maskę

gokish Vs. smerf
pasiak Vs. heptun
grolshek Vs. katerek
jest ok?

ps. tak, progi co 200,
punkty/połówki wg. RB
pps. tyfusy, krzyżaki i bose icki? piękne województwo

przynajmniej wfb się u nas ładnie rozwija.
a kto wbije maskę naszym młodym, temu moi kumple z tumskiej, cyganki, łęgskiej i 3maja obiją maskę

Shinue pisze:gokish Vs. smerf

Abandoned
Abandoned
Ja wiem, że nosze na turniejach niebieską koszulkę z białymi napisami, ale to chyba wszystko co mnie łączy ze smerfamibigpasiak pisze:Shinue pisze:gokish Vs. smerf![]()

spoko spoko. to był taki dżołk. nie miałbym sumienia rzucić gokisha na pożarcie smerfasterowi.
czelendże?
gokish Vs. malin
pasiak Vs. heptun
grolshek Vs. katerek
ps. mała prośba od organizatorów: mógłbyś mi potwierdzić tutaj lub na priva ilu i kto będzie jechał z 3miasta?
jest kilka osób na liście rezerwowej i szkoda by żyli w tej strasznej niepewności aż do dnia turnieju.
szczególnie, że są u nas w klubie osoby skłonne oddać swoją miejscówkę przyjezdnym.
czelendże?
gokish Vs. malin
pasiak Vs. heptun
grolshek Vs. katerek
ps. mała prośba od organizatorów: mógłbyś mi potwierdzić tutaj lub na priva ilu i kto będzie jechał z 3miasta?
jest kilka osób na liście rezerwowej i szkoda by żyli w tej strasznej niepewności aż do dnia turnieju.
szczególnie, że są u nas w klubie osoby skłonne oddać swoją miejscówkę przyjezdnym.