MASZ BANA-NA NA SKLEP!!!ctan pisze:Masz bana ode mnie na ten tematMagisterMilitum pisze:Naviedzony; oszczędzaj słowa - powiedz TAK!![]()

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
MASZ BANA-NA NA SKLEP!!!ctan pisze:Masz bana ode mnie na ten tematMagisterMilitum pisze:Naviedzony; oszczędzaj słowa - powiedz TAK!![]()
TAK!MagisterMilitum pisze:MASZ BANA-NA NA SKLEP!!!ctan pisze:Masz bana ode mnie na ten tematMagisterMilitum pisze:Naviedzony; oszczędzaj słowa - powiedz TAK!![]()
Maluj, maluj i wrzucajDr. Lobo pisze:TAK TAK TAK![]()
Takie prace motywują mnie bym swojego Grima w końcu pomalował.
dokładnie tak jak poniżejJagal pisze:Miażdży jajca, zwłasza SL... Ale co naprawde mają symbolizować te świecące ''glutki''? magiczną moc? Nie do końca rozumiem ich przesłanie, ale ofc malowanie ich jest wyczepiste.
pzdr!
dodam jeszcze że te dymki są półprzeźroczyste zrobione z wyciąganego na gorąco plexi i fajnie świecą pod światłemKarlito pisze:Ulatują z nich resztki zaklęcia wskrzeszenia
![]()
![]()
Tak, nasiona brzozy.Vraith pisze:Mam jedno pytanie te liście to są nasiona tak?
W okolicach 2004 roku bawiłem się takimi zabawkami jak poniżej, później miałem dłuuuugą przerwę, i jakoś w 2009 zacząłem się bawić znowu w plastikowe zabawki, kupiłem jakąśtam figurkię uruk-hai, pomalowałem, spodobało mi się, później warhammer, 40k, warmachine.... i tak poleciało... aż do dziś.Michal_ pisze:Jest mega świetna diorama![]()
btw długo malujesz ?
Póki co sobie pomału grzebię przy wannie. Wieża już praktycznie skończona, czeka na resztę, żebym mógł zacząć malowanieRasti pisze:No genialne, wymiatasz![]()
![]()
Co z tym czołgiem? Jestem ciekawy co z tego wyjdzie
dokładnie tak, wzoruję się na nim baaaardzo mocnoRasti pisze:hh, przypomina mi Mamuta z C&C3 :]