Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sporo traciszsmiejagreg pisze:Nie będę łaził po żadnych blogach![]()
![]()
smiejagreg pisze:Nie wygląda na wipa![]()
![]()
. fajny jest
.
Co do pancerza - po mojemu za dużą powierzchnię zajmuje ostateczny odcień rozjasnień - dałbym więcej ciemniejszego... Poza tym wygląda na jakiś pomarańczowy - taki ma być?
+1. Drobny wash i jeszcze to trochę wyciągnąć można by IMO było.Co do pancerza - po mojemu za dużą powierzchnię zajmuje ostateczny odcień rozjasnień - dałbym więcej ciemniejszego...
Nie wieżesmiejagreg pisze:Bardzo fajnie to wyszło. Jedynie nie podoba mi się próba krawędziowania pancerza na lewym ręku. jakoś to słabo wyszło. na butach to tak nie straszy... No i coś nie do końca mi pasuje z kolorystyką, ale nie wiem jeszcze co. A tak już bez wybrzydzania - naprawdę piękne malowanie
![]()
![]()
![]()
.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Żółty z podstawkiale nie wiem jeszcze co
Ja widzę czerwień :]The WariaX pisze:Żółty z podstawkiale nie wiem jeszcze comiała być lawa, ale coś mi nie wyszło..
Aha, i jakby co, on jest czerwony, nie pomarańczowy
Dzięki za uznanie.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Zbroja lorda w całości wczoraj, barding na koniu nieco dłużej bo z trzy razy to poprawiałem......... failcast nie pomagaCookie Monster pisze:huhu strasznie fajny;D Długo malowałeś tą zbroję?
DziękiTo na co czekasz
A ten pan jest na prawdę ciekawy. Ta zbroja jest świetna, ma świetny kolor.