EURO Vanaheim II 21.07.12

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: EURO Vanaheim II 21.07.12

Post autor: PiotrB »

-Qc- pisze:n o peszek. trzeba było jechać ; p

Szkoda ,że nie przyjechałeś - może skleiłbyś mi Hydrę którą mi zrzuciłeś ze stołu na DMŚ .... :evil:

Dziękuję wszystkim za grę - bardzo dobrze się bawiłem. Błąd w pierwszej grze z Maćkiem P, kosztował mnie zwycięstwo w turnieju... No cóż zdarza się ... Gratulacje dla Xiera który udowadnia ,że jest w wysokiej formie!
Bawiłem się świetnie jak zwykle. Dziękuję organizatorom!
Ave!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
hassan_the_grim
Wałkarz

Post autor: hassan_the_grim »

Dzięki wszystkim za przybycie i jeszcze raz gratulacje zwycięzcom!

Lost&found: podręcznik Bretonii + templatki. Są do odebrania w sklepie
War does not determine who is right - only who is left.

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Sevi pisze:Pocisnęli i nie przyszli, jedynie Fluffy i Gremlin walczyli.

Wyniki:

1. Xier
2. PiotrB
3. Leoh
4. Maciek P.
5. Big Boss M
6. Sevi
7. Fluffy
8. Kocitz
9. Gremlin
10. Stone
11. Panterq
12. Jakub P.
13. Bott
Co za plewy mam w teamie, nawet do pierwszej połowy rankingu nie dobili :lol2: :wink:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

DIIIIIBOOOO!!! kici kici, taś taś!
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Dzięki za turniej, fajnie się grało, wynik średni, ale wpadniemy jeszcze nie raz, więc będzie okazja do rewanżu.

Pozdro i zapraszamy do Bielska!

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

No i co :D zlinczujcie tych którzy nie przyszli od nas 3 chętnych nie jechało bo nie było miejsca !

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Panter, rozumiem że kostki nie siadły :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Solo pisze:No i co :D zlinczujcie tych którzy nie przyszli od nas 3 chętnych nie jechało bo nie było miejsca !
zwykle jest full ale są wakacje...śledźcie wątki turniejów z Krakowa i się zapisujcie w miarę wcześnie (możemy Wam rezerwować jakieś miejsca jako klub) - tak czy inaczej zapraszamy bo wasze przyjazdy pozwolą nam podnieść umiejętności...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

wiesz to wyszło dosyc nagle, bo mielismy miec turniej u siebie ale w piatek się posypał a do KrK najszybciej da się zrobić skok w bok, keidyś do Wrocka pojechaliśmy tez świetny klimat ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Stone
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stone »

hassan_the_grim pisze:Lost&found: podręcznik Bretonii + templatki. Są do odebrania w sklepie
A to moje.

Jeszcze raz dzięki za grę!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Ok, w temacie kolejnego turnieju: gramy na małe punkty, termin zostanie podany wkrótce. Co myślicie aby zagrać na 1000 punktów - 4 bitwy?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Ja nie lubię małych pkt im mniejsze tym gorsze :?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

nie ,nie 1000 pkt jest makabrycznie niestabilne...proponuje zasady poprzedniego turnieju...1600 bez lordów - zakaz dublowania rerów...

Btw. Zgłaszacie wogóle te turnieje do ligi? Ja ma już 2 nie zaliczone..... :roll:
Obrazek

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

ja tam wole 2000k z lordami :)

A i dzięki za gre i turniej ;d, wynik jak wynik najmarniejszy z mozliwych , przynajmniej w końcu wróciłem "do domu".
xYz

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

PiotrB pisze:
Btw. Zgłaszacie wogóle te turnieje do ligi? Ja ma już 2 nie zaliczone..... :roll:
Tak, wyniki są wysłane. Poprostu KrzysiekW jest na urlopie i wyjechał: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9&start=20
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

1000 p. jest super !!! 666xTAK
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Dzieki za turniej !!
warunki lepsze niz spodziewane :) (nie az tak malo miejsca dla tych co graja, spodziewalem sie ze bedziemy siedziec sobie na kolanach :), plus wcale nie bylo duszno -a to pewnie kwestia pogody)

Sevi (organizator) nieodparcie przypomina mi Nosferatu, goscia ktory kiedys organizowal wiekszosc turniejów w krakowie :).

Na 1k punktow pewnie nie wpadniemy (bez konsultacji ale podejrzewam ze Paraszczaki raczej tez nie beda zainteresowani), poczekamy na nastepne 'koko koko EURO spoko' :)

do zobaczenia na DMP, pewnie wiekszosc z was tam bedzie

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Leoh pisze:
Sevi (organizator) nieodparcie przypomina mi Nosferatu, goscia ktory kiedys organizowal wiekszosc turniejów w krakowie :).
Mam nadzieję że to pozytywne skojarzenie ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Sevi pisze:
Leoh pisze:
Mam nadzieję że to pozytywne skojarzenie ;)
Jak najbardziej !

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

To się cieszę :)

Zagramy na 1600, zasady takie same jak na ostatnim turnieju na małe punkty. Temat dziś/jutro.
Wisła Kraków.

ODPOWIEDZ