Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Re: Fuxiorr Galeria - skaven, dwarf .

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Nieco chaotyczne ale faktycznie zaczęło wyglądać jak twór spaczonego skaveńskiego umysłu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Konrad
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Konrad »

Wszystko zaczyna nabierać kształtów :D

Awatar użytkownika
Silvestro
Falubaz

Post autor: Silvestro »

Mam nadzieje że po malowaniu będzie wyglądać lepiej
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Motomyszy z marsa :wink:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Pare nowosci:
Gutter Runners - przerobka juz w czarnym podklacie czeka by ich pomalowac :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kolo zrobione :] - jak ktos to fajnie nawzwal "moto mysz". :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Rat ogry z poganiaczem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Post autor: Brushlicker »

na stół ujdzie

wheel mi sie nie podoba, ale na gre sie nadaje
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Bardzo fajne podstawki po ogrami! Naprawdę super. Kółko za to potraktowałbym jak proks....

Awatar użytkownika
Kapso
Mudżahedin

Post autor: Kapso »

A moim zdaniem kółko złe nie jest

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

To kółka niewiele tak naprawde rózni sie od staroedycyjnego a pomysł imo jest fajny ; ) tylko szkdoa ze takie małe ;)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Co do kola to juz kwestia gustu, mi sie to nowe nie podoba a stare tak :]. Wiec zrobilem wlasne.
A jak same ogry sie podobaja ?: ]
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Mnie ogry tak średnio ale podstawka faktycznie jest świetna!
kółko jak kółko większość w tej grze to kwestia gustu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Same ogry już mniej. Metaliki są płaskie, a skóra wydaje się być pomalowana niezbyt dokładnie.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

skora tak brzydka miala byc ze niby brudno itp ;d

Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Post autor: Brushlicker »

zasadą jest, że jeśli coś ma być brudne brzydkie itp to najpierw malujesz to schludnie a potem brudzisz a nie na odwrót
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Wszystkie Twoje figsy na tej stronie mają jedną cechę wspólną - jest to wszechobecny jasnoszary kolor na wszystkim, co jest - wyglądają, jakby wyleźli z cementowni. Ktoś może napisać, że to nadaje im charakteru i ujednolica - mnie to kompletnie nie pasuje. Nie malowałem nigdy tych figsów, ale wydają się być bardzo przyjemne w malowaniu. Skórę zaczynasz od zdecydowanie zbyt jasnych odcieni i potem masz problem z jej cieniowaniem. Imho pierwsza warstwa skóry powinna być... ciemnobrązowa, potem można przechodzić do jaśniejszych tonów. i z pewnością nie można użyć tylko 2 kolorów, a skóra szczura na kółku tak jakby wyglądała... Pazury i kły wbrew pozorom mają bardzo duży wpływ na odbiór modeli - te elementy potraktowałeś po macoszemu nieco, a szkoda. Generalnie chyba najbardziej podobają mi się duże podstawki - tam ten jasnoszary jest uzasadniony, fajnie to wyszło. Figsy - jestem na nie, bo nie wyglądają na brudne, tylko na niestarannie pomalowane :( . Ale to tylko moje odczucia na szybko :wink: .

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Hymmm, dzieki za porady co bylo zle, w takim razie bede musial poprawic ta skore :wink: . Jak to zrobie dam fotki.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Auc post pod postem :].
Moje 2 praca [wip] z green stufem czyli poison wind globadiers :P [ tego po srodku nie ja robilem ] :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Post autor: Deus »

Jak na drugi raz to całkiem, całkiem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Siemka, nie wiem czy dzis wyszly dobre fotki ale chyba co nieco widac ...
Zakonczone globki ( zostaje tylko pomalowac):
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Abomka Wip (jak tym razem skora wyszla ? Jas pare rzeczy do zrobienia typu: kamien spaczenia + odbicie sie swiatala na skore ale to pozniej :] ) :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nie wiem czy sporo widziecie, ale ciut rozjasnialem w edytorze bo byly ciemne strasznie :/
Skora zrobiona tak : Ruddy leather[MSP] -> Ruddy leather + jasna farbka do skory [nazwa zdrapala] -> jasna farbka skory.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Siemka, abomka ku koncowi :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zostalo pare rzeczy do poprawienia i podstawka. O pardy wykonczeniowe itp bardzo bym prosil i jak waszym zdaniem narazie wyglada.

ODPOWIEDZ