ma ktoś może do niego inny rodzaj danych kontaktowych ?

No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Lepiej nie, ostatnim razem na 6 trafień z dział zdał 5 wardów i raz wypadła 1 na ranienie.Grolshek pisze:Stół zarezerwowany. Kadai już szlifuje kostkę z wardami
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No brawo.Semi pisze:20-0 dla mnie
przeciwnik na 7 break pointach ja na 4, bitwa od poczatku wygladala slabo dla mnie, ale kostki byly po mojej stronie, wpakowalem cala magie i strzelanie w klocek witchek, ktore wyzerowalem przez co kloc spearelfow z magami nie zdal paniki i wypadl za stol, game over...
skill
Grosiu teraz mogę Ci powiedzieć, że taki był plan, oddać łatwo 3 BP i gdy przeciwnik straci czujność wygrać bitwę.Grolshek pisze:No brawo.Semi pisze:20-0 dla mnie
przeciwnik na 7 break pointach ja na 4, bitwa od poczatku wygladala slabo dla mnie, ale kostki byly po mojej stronie, wpakowalem cala magie i strzelanie w klocek witchek, ktore wyzerowalem przez co kloc spearelfow z magami nie zdal paniki i wypadl za stol, game over...
skill
A propos skilla. Moje 4 breakpointy kontra 7 tak jak u ciebie. Pierwsza tura ifka na -3Ld i klocek z pierwszym BP i jedynym magiem za stół. 6-4. Druga tura Kadai siedzi w waraltarze. 4-4. 3 tura 2 x snajpa liderkowa w gołego bsb na liderce 8 przy mojej 10. Nic. 4 tura 2 x snajpa jak wyżej i nic. Dostałem z działa game over
zdjęcia????Grolshek pisze:Ty to lepiej idź zdjęcia rób...