Te na fotce to Watchtower i Chapel made by GW... to są genialne tereny z mega ciulowymi fotkami na stronie GW! W tle na fotce jeszcze bunkier do 40tki z Wall of Mortys a na prawo Vargheisty mojej Ukochanej (btw sklejał ktoś z Was te latające wampiry? wydaje mi się, że dali nam jedno skrzydło źle odlane i błony są wygięte nie w tą stronę...)Lechu pisze:Z jakich terenów korzystasz?
Na chwilę obecną malowania terenów (nie dla siebie) mam do sierpnia/września, a dojdzie jeszcze stół GW (całość możecie zobaczyć kilka stron wcześniej) - realnie mam nadzieję się wyrobić z tym wszystkim do października... więc może do końca roku jakiś szkielet powstanie...Cookie Monster pisze:I się rozjechało:D Wiesz mniej więcej kiedy za sam statek będziesz się brał?
Tak, wszystko robię sam (podstawki pod krasie i skrzynki nie sam... ale malowanie będzie moje).dzikki pisze:Ujmę to tak - jak Ci wyjdzie to będzie srogo. Porywasz się na dużą rzecz i mam nadzieję,że Ci pójdzie. Wszystko robisz sam? Jak z materiałami?
Materiał na okręt sponsoruje CoffeHeaven Wrocław... 2 olbrzymie pęki drewnianych mieszadełek do kawy otrzymałem od bardzo ładnej i miłej Pani o szerokim uśmiechu (nie czyta, ale i tak pozdrowię)

Nie spieszy mi się z całością... jak to będzie gotowe razem z malowaniem krasi za 3-4 lata to będzie dobrze