DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Qba
Chuck Norris

Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Post autor: Qba »

Lewa Flanka nie dojedzie niestety.
Powodzenia Panowie i dobrej imprezy życzę.
instagram.com/kuba.michonski

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Poszukuję teamu z ambicjami.

Niestety nie udało mi się złożyć własnego.

Awatar użytkownika
Podwys
Oszukista

Post autor: Podwys »

Mógłby ktoś pożyczyć trolle? Za browarki ofc?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dymitr pisze:nie wiem kim jest cpt. Sprawiedliwość - ale wydaje mi się, że tylko Wy macie problem z rozpiskami 8B. Jeżeli więcej jest teamów, które mają podejrzenia - przepraszam. Jeżeli jednak tylko Wy, to wygląda to na czystą złośliwość

Juz Ty wiesz kim jest cpt. Justice! jak widac nie tylko my ; )ja tak sugeruje każdemu kto do zgłoszeń przed turniejem wymaga rozpisek - już parę razy się pokazywało ze ich sprawdzanie następowało wybiorczo, i gracze nie z topu przyjeżdżali z rozpiskami lekko niekompatybilnymi ;)

Imo jezeli chcemy zgloszenia ktore daja pewnosc przyjazdu zawodnika, proponuje przedplate. Ten wyjazd kosztowu i tak jest juz de facto prawie masterem

Btw SS2 juz gracza nie szuka bo sie wysypal ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

czyli 15 drużyn?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

na ten moment 13 jezeli dobrze licze

8 bila 1
red scorpion
True Legion
Rycerze
Gamblers 1
Legion
SS 1
Ciuupagaa (szuka gracza)
ZKF
KGB
OKF
Ordin H
Opole
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Ale bieda-z 24teamow tylko 13.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

A pewnie się jeszcze ktoś wysypie :D po za tym nie wiem czy widzicie pogodę :D ale idzie odwilż więc powodzie :p nie zdziwił bym się na powtórkę scenariusza z 2010 roku kiedy to dojechało z 10 drużyn bo całe bielsko i okolice były pod wodą :]
Zobaczymy jak to będzie.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Mamy problem bo wysypał nam się Stone, staramy się kogoś znaleźć ale to może potrwać 1-2 dni.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

To co - olewamy ten termin rozpisek :) ?

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Solo pisze:po za tym nie wiem czy widzicie pogodę :D
Tu se śledźcie:
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=686
:)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ja widze tone sniegu w czwartek. tak slyszalem

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Nie Qc, zle liczysz.
Zarowno Opole jak i Wroclaw wystawiaja po 2 sklady, cos kolo 75 osob jest na ten moment - czyli tak jak w zeszlym roku
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Sorry za blad, jade tylko po liscie zgloszonych z pierwszego postu

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

WojtuśŚ pisze:Ale bieda-z 24teamow tylko 13.
Jaka kurde bieda? Wiadomo było że sie leszcze zgłaszają to się leszcze posypią, a i tak turniej będzie mega-wypas duży

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Nie policzyłeś też drugiego teamu Ósmej Bili, a to też pewniaki.
-Qc- pisze:To co - olewamy ten termin rozpisek :) ?
Nie ma obowiązku przesyłania rozpisek :wink: Przeczytaj regulamin :wink:

Prosiłbym jeszcze w miarę możliwości żebyście wysyłali rozpy w html-u, Laik tego nie wpisał w ogłoszeniu, a to przyspiesza pracę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Maciek P. pisze:
WojtuśŚ pisze:Ale bieda-z 24teamow tylko 13.
Jaka kurde bieda? Wiadomo było że sie leszcze zgłaszają to się leszcze posypią, a i tak turniej będzie mega-wypas duży
true stroy

Szaitis - zrobcie upa listy zglosoznych to nie bedzie musial Qc liczyc ; p To naprawde malo pracy a jest to wazne info

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Szukam teamu.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Dezaktualizacja listy :wink: , mamy 80 osób.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Zgłaszam team SS1, czyli:

Szybki Szpil, Sprawiedliwi wśród Uczciwych Battle'a, Mistrzowie Ślaska, pod zaszczytna nazwa "Kutasem do Gwiazd" zwani też "Córami Górników"

W składzie:

Adam "Ten Przystojniejszy Ruda Eminencja Boski Qc" Kuc - niegrający kapitan

Andrzej "Kapitan Sprawiedliwość, Wcielenie Uczciwości, Ja Ci pokaże kto jest Wałkarzem" Bąk
Marek "Omerta zwany Ojcem" Bąk
Jan "Skąd ja się tu wziąłem chyba muszę grać w modele Suchy" Suchecki
Marcin "Kebab Podano Milordzie" Sal(o/a/wtf)mon

I Last but not least...

Marek "Młot na Warszawiaków, Wielka Jasność, Książe Demonów, Król Ciemności, Solo Invictus" Kiełbasa

Jesteśmy gotowi na podbój wszystkiego! Wyruszamy w wielka podróż by obronić tytuł! Informacja dla przeciwników: stawiajcie mleko na gaz bo szykuje się niezłe kakao!

rozpiski wieczorem tak zgrane z publikacją :) miłego dnia ;)
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2013, o 10:28 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ